reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Morze to ja tu mam a tęsknię do domowych gór..
Juz się nie mogę doczekać aż mój wróci i wyjazd gdzieś do parku. Dex ogarnął ostatnio balansa. Zapierdziela jak szalony.. Az strach czasem.
Dostalam kota od męża.. Nie mogę się zdecydować czy calico czy dilute calico..

reklama
Lilith-gory tez sa dla mnie fajne i tam tez mimo duzej szaty roslinnej alergii nie mam ale moj maz uwielbia zdobywac szczyty a ja z kolei mam lek wysokosci... pamietam ze jak wchodzilismy na Giewont to prawie zemdlalam ze strachu...nogi jak z waty mi sie zrobily i do zdobycia zabraklo mi ze 20m w gore. Ale to bylo straszne...te skaly sie ruszaly,kamyki osuwaly i spadaly w te wielka przepasc. To nie na moje nerwy

Pokaz kocurka:-)

Lilith trzymam kciuki za pomyślne wyniki!
Dziewczyny mam pytanie odnośnie wypłat z zusu za zwolnienie jak to jest u Was bo chyba nie tak ze do 10 jak z pracy? Chodzi o to że jestem na zwolnieniu od 5 marca i majowa wypłatę miałam z pracy a nie z zusu to 33 dni już minęło czyli będę ciągle dostawać z pracy a nie z zusu?

Princeseczka, u nas same takie chodziaki i zdobywcy. Hmm mam lek wysokości ale tak nigdy go nie odczuwałam. Boje się wysokości pode mną czy przede mną..baardzo..ale w górach to nie było odczuwalne.

Od przodu. Od tyłu mam jeszcze dilute a czekam na zdjęcie drugiego. One z mama na razie. Mój je widział zaraz po porodzie i tak codziennie w sumie..
IMG_20160531_131738.jpg
IMG_20160531_131730.jpg

Załączniki

• IMG_20160531_131738.jpg
    IMG_20160531_131738.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 155
  • IMG_20160531_131730.jpg
    IMG_20160531_131730.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 155
Kejtii- ja pracuje z TZ w jednym zakladzie i do tej pory bylo tak ze wyplate z zus dostawalam wtedy co on od pracodawcy. O tej samej godzinie nawet

Lilith ja też słyszałam że kobietom hormony szaleją. Znajoma znajomej niedawno sobie podwiązała i ponoć stasznie jej na mózg coś siadło.

reklama
Do góry