Priinceseczka
Fanka BB :)
Ale dzisiaj u mnie duszno:-/ nawet w domu nie ma czym oddychac. Chyba trzeba wyjac wiatrak.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tez duchota , ale widze wiatr sie zbiera taki ze drzewa sie prawie "klada" , pewnie cos z tego wyjdzie, a ja wieczorem musze wyruszyc z domu oby nie w jakas burzeAle dzisiaj u mnie duszno:-/ nawet w domu nie ma czym oddychac. Chyba trzeba wyjac wiatrak.
A skad jestes ?Umie burza przeszła i pada nadal zastanawiam się jak po chłopców pójdę teraz
Faktycznie maruda ja uwielbiam lato, ale najbardziej wtedy kiedy jestem po zamiastem , lub gdzies nad woda, na wakacjach gdzie wtedy ladna pogoda jest wskazana, tak jak teraz dla mnie tez jest za duszno i bardzo ogolem sucho deszcz jest bardzo potrzebny i nie krecilabym nosem jakby solidnie kilka dni popadalo, ale za burza szczegolnie nie tesknieWiecie ze mnie straszna marud a bo jak dla mnie to przez ladnych pare dni mogloby padac ale ja nie mam obowiazkow takich jak Wy ze musze dzieciaczki odebrac/zaprowadzic, pewnie niedlugo moje podejscie do pogody sie zmieni moze to glupie ale ja nie lubie lata. Lato kojarzy mi sie z komarami duchota i moja alergia
Ja tez, nad morzem czuje ze wypoczywamBurzy to ja tez nie chce:-) boje sie hihihi. A tymbardziej ze mieszkam w domku. W zeszlym roku znajomej dach zerwalo. Teraz moglabym byc nad morzem tam sie wspaniale czuje:-) nie ma alergii i schlodzic sie zawsze mozna ahh:-))