reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Mama4 wiem ze ten temat jest tak odbierany musze z moim pogadać jechać do klucz i porozmawiać na spokojnie wyjaśnić ze chodzi o to ze ja juz warunków nie mam na to dziecko a co dopiero na kolejne , a boje się strasznie skoro zaszłam w ciążę po kilku zastrzykach depo , a tak wszyscy mi odradzali bo skleja macice i dzieci mieć w końcu nie będę mogła ...a co dopiero jakby się choroba dziecka przyplatala ....

Koalka u mnie obylo się bez smyrania odcrazu kopy z grubej rury hihi, serdecznie gratuluję!! Z każdym dniem będziesz czuć troszkę bardziej :-)

Ja dzis juz jak na skazanie czekam..

To u mnie to traktowanie jest inne przez lekarza prowadzącego ale swoją położna mieć przy porodzie to swoją położna ... Ja trafiłam na taka stara prukwę , ktora kazała mi rodzic na plecach jak moja mama opowiadała ze rodziła te 30 lat temu - dodam ze planowany był poród w wodzie , a tak mnie baba stresowała ze daj spokoj ...

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Ja gdybym rodziła naturalnie to na pewno bym położną chciała prywatnie opłacić, ale przy cc to wg mnie nie ma sensu kompletnie.

Lilith- myślałam o Tobie od rana. bo pisałaś , że wtorek- środa wyniki. Całym sercem jestem z Wami.

Linka- ja bym też chciała podwiązać, może jeszcze coś się uda z ginem ponegocjować bo to nie było stanowcze nie, tylko takie bardziej jest to możliwe ale nie robiłbym tego zbyt chętnie. U mnie w sumie antykoncepcja jest skuteczna tylko u mnie wszystkie środki hormonalne powodują spadek libido do zera. Małżonek jak słyszy o tabletkach to dostaje białej gorączki.

Pies mi się pochorował. Mamy dalmatyńczyka - 12 letniego i nagle na spacerze zaczął strasznie skowytać i tak jakby na lewą łapę nie mógł stanąć, w domu tylko leżał na boku i dziwnie oddychał. Boję się, że to zawał bo on ma serce chore.:hmm: Mąż z nim do weterynarza pojechał.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)

Uf w końcu nadrobilam

Lilith ogromne kciuki za Twoją malutką :*

Emalka mnie moja gin zapisała do jakiegoś nowego darmowego programu i tam mają być jakieś warsztaty ze szkoły rodzenia

Wczoraj mi czasu brakło bo wróciłam po 16 to obiad gotowałam, podłogi mylam i jeszcze placek zrobiłam i przed 23 padlam już
Co do wyglądu to nie widzę żeby u mnie była jakaś różnica tyle ze mi odrost urósł i zastanawiam się nad zmianą koloru

reklama
W środę ale polozna mówiła, że mogą być już we wtorek. Zależy jak wolny poniedziałek wpłynie na lab.

Znowu nogi zaczęły mi skakać.. Nienawidzę tego. Juz drugi wieczór wczoraj taki..

U nas tez jest mowa o tym. Ja bym chciała. Przy cc mam mieć też przepukline robiona. Nie używam antykoncepcji a chciałabym mieć 3 dzieci. Mąż od razu zaproponował siebie. I byłoby Oki, tylko ja myślę, że w moim przypadku byłoby lepiej, bo nie musiałabym przechodzić tych burz hormonalnych. Czy to tak nie jest? Czy to nie ma z tym nic wspólnego?

Do góry