reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Witam .

Diabliczka ja juz kończę kawkę , zaraz maluchy do przedszkola bo nie wiem co w nich dziś wstąpiło i oszalał można biegają w ta i tamta od 6 rano ;) na szybko do giną idę , później jeszcze do OPS musze iść bo ostatnio mnie pani nawiedziła czy nie chce wysłać 10 latka na kolonie i musze się dowiedzieć czy to na 100 procent gdzie kiedy itd . Bo planujemy z reszta dzieci jechać do tej samej miejscowości i mieć go na oku , bo wkoncu damy rade do auta się zmieścić :)

reklama
Hej dziewczyny :) Linka jedz więcej słodkości ;) może wtedy maluszek rozkręci sie chociaż trochę :) kciukasy za wizytę :) co do zagranicy ja bym próbowała.. zeby później nie pluc sobie w brodę ,że nie skorzystalam jak była propozycja :) co do takich akcji "pępowina" to ja bym podziekowala..już bym wolała sama sobie ułożyć życie niż żeby być nieszczęśliwa przez całe bo ktoś ma większy wpływ na mojego faceta niż ja ..szkoda nerwów ..jakos nie wierze że po kilku słowach że będzie ok nagle przestanie słuchać co rodzina czy ktoś tam mówi..miałam taki przypadek w rodzinie a u mnie nic się nie dzieje to i nie ma o czym pisać :) ogólnie wszystko ok :) dziewczyny które przechodzą ciężkie chwile związane z maluszkami,badaniami trzymajcie się ! Niech ostatecznie wszystko będzie w porządku ..a te moje wyniki pappy które się im zapodzialy to się jakos nagle odnalazly.. miłego dnia wszystkim:*

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Iza ja jem wyjątkowo dużo słodkości .. może chociaż jeden będzie leniuszkiem ;)

Czekam na mojego aż wróci z pracy bo duchota taka dziś ze obawiam się ze dojść nie będę mogła

Hej dziewczyny! :-)
Ja sie wlasnie obudzilam (od kilku dni bezsennosc mi nie dokucza jupii).
Jeszcze na lozku lezymy ale mam wrazenie ze dzisiaj bedzie upal ze hohoho

Ja to boje sie jesc slodkiego w obawie przed nabawieniem sie cukrzycy. Tzn.boje sie ale i tak cos tam skubne hehehe.

Iza ciesze się, że wyniki się znalazły.
Linka a jak się polozysz czy usiadziesz i nogi troszkę podciagniesz?

Maleducada, warto próbować. Mąż nie ma nic do stracenia. Ma też do kogo pojechać, jak zacząć. To są zupełnie inne starty. Ma już swoją firmę. I to też pisalam. Co innego jak się przyjeżdża i zaczyna jak większość.. Wtedy nie jest super i kolorowo.
Może niech on nie zabiera sprzętu od razu ze sobą?
Nie wiem jak dobrymi są znajomymi ale niech się dogada za wczasu, czy ma się dopłacać do mieszkania etc by później nie było nieprzyjemności..ludzie z czasem jednak się zmieniają..

Ile razy widzę post zaczynający się "Iza..." to mam wrażenie że to do mnie :p dopiero za chwilę dociera do mnie ze my tu nie po imieniu :p

Lilith no teraz sprzętu nie będzie brał dopiero jak rusza, ale będzie musiał wziąć albo tam od nowa wszystko kupić, bo ten kolega na razie normalnie jest na etacie, więc w UK żadnego sprzętu nie mają.
A co do opłat za mieszkanie, to mąż na pewno sam z siebie się będzie dokładal chociaż oni pewnie nie będą chcieli (nawet bilet ten kolega chciał mu kupić). Akurat mój mąż jest z ludzi którzy nie lubią tak "na krzywy ryj" :-)
Jedyne co mnie martwi to to, że my w zasadzie nie mamy żadnych oszczędnośc więc albo się uda albo dupa. No ale trzeba wierzyć że będzie ok. :-)

No właśnie, jak to jest z wyglądem teraz w ciąży? Promieniejecie czy wręcz przeciwnie? Ja mam okropna cerę i cała przytyłam, na brzuchu akurat najmniej, uda ramiona nawet plecy - masakra. Mąż mówi, że się zrobiłam taka "wielka baba" -.-

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Lili właśnie nic nie daje rady żebym czoła ale nie panikuje bo wiem ze teraz nie mam tak czasu wsłuchać się w siebie :) idę bo mój przyszedł , do później mamuśki :)

Maleducada-ja zbrzydlam w ciazy. Moj brzuch juz widac i nie jest on okraglutka pileczka jak u innych dzoewczyn tylko czyms bez ksztaltu:-) wyglada jakbym miala taki spory brzuch spozywczy.
Plecy tez mi przytyly ale i piersi. Nie mieszcze sie w eleganckie bluzki(takie bez lycry) z ubieglego roku. Tzn.wejsc wejde ale opinaja sie i "ciagna" strasznie. Chyba bardziej na wysokosci piersi niz na brzuchu...
Wlosy...:-) porazka. Chyba je zafarbuje (w lipcu idziemy na wesele)ale nie wiem jaki kolorbo teraz mam swoj odrastajacy ciemny blond wczesniej byly pasemka.

Cera-byla brzydka. Krostek pelno mialam teraz sie goja (chyba od kiedy odstawilam dupka jest lepsza).

reklama
Do góry