reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Wzielas nospe?
Lepiej odwołać jeśli nie ma nic przeciwko i za wiele nie straci. Juz dziś swoje przeszlas a o dzidzi w brzuszku tez trzeba myśleć. Rozumiem, że nikt inny go wziąć nie może?

reklama
Nie ma kto, maz z pracy wróci wieczorem. Trudno, dzidzia teraz ważniejsza :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Gdyby nie Wy o bym nie siadła, bo siadam poczytać i ide dalej. Czekam aż młoda wstanie, żeby zjeść z nią obiad.
Cały czas jestem w płaczącym nastroju. Ubłagałam męża żeby wrócił jutro, bo do piątku zeświruje. I jeszcze ta badziewna pogoda. Byłoby lepiej to by można było więcej na zewnątrz siedzieć, a to kiszenie mnie dobija.
Od rana nie spytała o cyca. Ale w sumie spać nie chciała iść, tylko uspałam ją w Tuli. Cały czas bije sie z myślami co robić. Wiem, że muszę odciąć pępowine, ale samej na placu boju ciężko. Kurcze a na weekendzie mamy wyjazd i też to nie bedzie sprzyjało.

Hmm... Może i ja powinnam się na chwilę położyć.

Joasia też mam dziś placzliwy dzień. Mój mnie doprowadza do szału swoim egoizmem. Szkoda słów.

Złapaly mnie dziś po południu pierwsze mdłości , ale obyło się bez wymiotow.

Agulek nie przejmuj się. Pytałam kaŻdej znajomej która rodziła i każda mówi że miała też takie bóle inne częściej drugie rzadziej.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Milagros mój to też egoista, ale sobie to rekompensuję na swój sposób. Nie sapie mi o pieniądze jak np.moj tato zawsze sapał mamie. Czasem tylko mi powie, że bym bez niego zginęła (co jest kompletną bzdurą, ale jemu, sie wydaje ze jest taki fakny),ja mu wtedy na to, że gdyby nie ja to by z mamausią mieszkał do tej pory ;-)

Milagros mój to też egoista, ale sobie to rekompensuję na swój sposób. Nie sapie mi o pieniądze jak np.moj tato zawsze sapał mamie. Czasem tylko mi powie, że bym bez niego zginęła (co jest kompletną bzdurą, ale jemu, sie wydaje ze jest taki fakny),ja mu wtedy na to, że gdyby nie ja to by z mamausią mieszkał do tej pory ;-)
Z moim właśnie jest ten problem ze to synek mamusi... O wszystko muszę walczyć Żebyśmy coś mieli A on i tak niezadowolony. W domu nie robi kompletnie nic. zakupów do domu też nie robi. A i potrafił mi też nagadac ze za dużo wydaje na fryzjera,kosmetyczke i ciuchy, już teraz sobie to darował. A kwestia domu i zakupów dalej wojna. Bo jak ja mogę wymagać skoro mama zawsze wszystko w domu sama robiła. Ah... czasami mam ochotę nim potrzasnac A czasami zachowuje się normalnie i sam coś z siebie zrobi.

Stary A głupi jak 5latek.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

reklama
Milagros mój też egoista choć jak jest w domu to duzo pomaga.

Lilith jakoś nie widzę że zwolniłas ;-), taki odwyk od sprzątania się przydaje, ja leżę, wstaje i coś robię zaś się kładę wstaje i coś robię, tym sposobem ogarnięte mam ;-)

Ivi odpocznij.

Czekamy Nessi na wieści

Do góry