reklama
katerineczka
Fanka BB :)
Tak jak pisze Lilith warto poleżeć czasem.
Joasia_1986
Gdyby nie Wy o bym nie siadła, bo siadam poczytać i ide dalej. Czekam aż młoda wstanie, żeby zjeść z nią obiad.
Cały czas jestem w płaczącym nastroju. Ubłagałam męża żeby wrócił jutro, bo do piątku zeświruje. I jeszcze ta badziewna pogoda. Byłoby lepiej to by można było więcej na zewnątrz siedzieć, a to kiszenie mnie dobija.
Od rana nie spytała o cyca. Ale w sumie spać nie chciała iść, tylko uspałam ją w Tuli. Cały czas bije sie z myślami co robić. Wiem, że muszę odciąć pępowine, ale samej na placu boju ciężko. Kurcze a na weekendzie mamy wyjazd i też to nie bedzie sprzyjało.
Hmm... Może i ja powinnam się na chwilę położyć.
Cały czas jestem w płaczącym nastroju. Ubłagałam męża żeby wrócił jutro, bo do piątku zeświruje. I jeszcze ta badziewna pogoda. Byłoby lepiej to by można było więcej na zewnątrz siedzieć, a to kiszenie mnie dobija.
Od rana nie spytała o cyca. Ale w sumie spać nie chciała iść, tylko uspałam ją w Tuli. Cały czas bije sie z myślami co robić. Wiem, że muszę odciąć pępowine, ale samej na placu boju ciężko. Kurcze a na weekendzie mamy wyjazd i też to nie bedzie sprzyjało.
Hmm... Może i ja powinnam się na chwilę położyć.
D
Deleted member 158337
Gość
Joasia też mam dziś placzliwy dzień. Mój mnie doprowadza do szału swoim egoizmem. Szkoda słów.
Złapaly mnie dziś po południu pierwsze mdłości , ale obyło się bez wymiotow.
Agulek nie przejmuj się. Pytałam kaŻdej znajomej która rodziła i każda mówi że miała też takie bóle inne częściej drugie rzadziej.
Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka
Złapaly mnie dziś po południu pierwsze mdłości , ale obyło się bez wymiotow.
Agulek nie przejmuj się. Pytałam kaŻdej znajomej która rodziła i każda mówi że miała też takie bóle inne częściej drugie rzadziej.
Joasia_1986
Milagros mój to też egoista, ale sobie to rekompensuję na swój sposób. Nie sapie mi o pieniądze jak np.moj tato zawsze sapał mamie. Czasem tylko mi powie, że bym bez niego zginęła (co jest kompletną bzdurą, ale jemu, sie wydaje ze jest taki fakny),ja mu wtedy na to, że gdyby nie ja to by z mamausią mieszkał do tej pory ;-)
D
Deleted member 158337
Gość
Z moim właśnie jest ten problem ze to synek mamusi... O wszystko muszę walczyć Żebyśmy coś mieli A on i tak niezadowolony. W domu nie robi kompletnie nic. zakupów do domu też nie robi. A i potrafił mi też nagadac ze za dużo wydaje na fryzjera,kosmetyczke i ciuchy, już teraz sobie to darował. A kwestia domu i zakupów dalej wojna. Bo jak ja mogę wymagać skoro mama zawsze wszystko w domu sama robiła. Ah... czasami mam ochotę nim potrzasnac A czasami zachowuje się normalnie i sam coś z siebie zrobi.Milagros mój to też egoista, ale sobie to rekompensuję na swój sposób. Nie sapie mi o pieniądze jak np.moj tato zawsze sapał mamie. Czasem tylko mi powie, że bym bez niego zginęła (co jest kompletną bzdurą, ale jemu, sie wydaje ze jest taki fakny),ja mu wtedy na to, że gdyby nie ja to by z mamausią mieszkał do tej pory ;-)
Stary A głupi jak 5latek.
D
Deleted member 158337
Gość
Nie ma sprawy dobrze mieć kogo popytać w otoczeniu człowiek się spokojniejszy robiMilagros dziekuje:*
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Milagros mój też egoista choć jak jest w domu to duzo pomaga.
Lilith jakoś nie widzę że zwolniłas ;-), taki odwyk od sprzątania się przydaje, ja leżę, wstaje i coś robię zaś się kładę wstaje i coś robię, tym sposobem ogarnięte mam ;-)
Ivi odpocznij.
Czekamy Nessi na wieści
Lilith jakoś nie widzę że zwolniłas ;-), taki odwyk od sprzątania się przydaje, ja leżę, wstaje i coś robię zaś się kładę wstaje i coś robię, tym sposobem ogarnięte mam ;-)
Ivi odpocznij.
Czekamy Nessi na wieści