reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Wróciłam z dziećmi od lekarza, wymęczyli mnie na poczekalni strasznie :) lekarka sie śmiała ze jak my wchodzimy do gabinetu to sie tam pusto robi;) a teraz leżę i próbuje odpocząć,bo potem znów maraton na pianino z synkiem.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Agulek to bądź grzeczna ;-)

Ivi oj doskonale wiem jak dzieci potrafią wymeczyc, a jest lepiej z nimi? Odpoczywaj i zwolnij.

Lilith przyznaj się bez bicia zwolniłas?

Dana ja betę robiłam dwa razy, pierwsza ponad 10 tyś, druga ponad 12 tys i wystraszylam się że przyrost zamaly a po 2 dniach na usg serduszko zobaczyłam ;-)

Zostawiłam alanka w domu bo kaszel i katar, lekarz na urlopie, chciałam go sama leczyć ale dostał jakiś swedzacych kropek więc wieczorem wyślę m z nim do lekarza.

Lepiej bo leki działają, ale antybiotyki maja przedłużone do 10dni. Nie mam jak zwolnić, niestety. Muszę dać radę ;)

Agulek, mnie również boli, czasem bardziej, czasem mniej. Jak Emka napisała nie żałuję nospy i magnezu, coby się mniej stresowac. Czuje się różnie, dziekuje ze pytasz. Dzis znowu pełna optymizmu i dobrych myśli, staram się skupiać na innych rzeczach. Będzie co będzie, ciesze się jyz z myśli, że się udało!
Pocieszające z ta biegunka. Po węglu lepiej, dziekuje.
Z antybiotykiem niestety nie poradzę..
Ivi, poleguj ile możesz! Przede mną dopiero wyprawy.
Przed chwila pastę zrobilam dla dzieci plus sałatkę z wiejskim etc i właśnie mody zajada.
Dorota tak, dzis na leniwca robie pierdolki i nie sprzatam. Nawet dobrze mi z tym.

Wiecie co zauważyłam..nos mi się zasusza..

Oo to dobrze, ze nie jestem sama z tym piciem kawy :-) niby nie musze, ale jednak teraz mnie ciagnie choc i tak pije.slaba rozpuszczalna z mlekiem... teraz zapytam gin, bo w ciazy z Niko z poczatku nie moglam, ale pozniej nawet wskazana mialam jedna dziennie, bo ja mam bardzo niskie cisnienie...

Marti moj synek byl w szpitalu juz jak mial 3mies i wtedy dawali mu lacidofil

Emka dobrze ze sie uspokpilas :-)

Pani w aptece tez jeszcze dodala,ze jak dziecko bedzie malutkie to mozna rozkruszać i podawać, ale sama juz nie wiem, może któraś jeszcze miala podobna sytuacje?

Lilith super ze lepiej :) i fajnie ze samopoczucie tez lepsze.
Mnie po tych przebojach w poczekalni/gabinecie/sklepie z trojka szogonow pierwszy raz brzuch ciągnie. Wiec leżę :) sle kurczę za pół godziny powinnam wychodzić ... Chociaż jeśli dziewczyny zasną to chyba odwołam dzis i zostanę z nimi w domu... Będę leżeć z nimi i czytać książki albo kończyć sweter który robię na drutach;)

Dodzwoniłam sie do gin i wyblagalam wizytę za dwa tygodnie:) także nie będę aż tak długo czekać jak sie obawiałam :)

Marti hmm probiotyk wg mnie nie powinien mieć złego wpływu.. Ale ja jestem zwolennikiem pytania lekarza jeśli ma sie watpliwości :)

Przede mną niedługo jazda, wymieniam moje zastępcze auto bo coś mnie trafi..małe to i złe się w tym czuje. Zgodziłam się na takie bo miało być na weekend a tu się ojazuje, ze moje dalej w serwisie i mimo iż nawet było dodatkowo mot zbukowane to olali i nikt nie popatrzył.. Bez jaj.. Najwcześniej odzyskam je w przyszłym tyg. Tak więc wymieniam tego niewygodnego pyrta na mało ładne ale większe. O ile mi siadzie siedzisko haha bo od obecnej francy baardzo bola plecy. Jak załatwię to, jadę po starsza do szkoly, będzie kończyć zajęcia pozaszkolne i ciskamy na konie. Tam ja pewnie porzuce jak zawsze w kiepska pigode i wracamy między 18 a 19, zero czasu na nic.. Po piwrocie szybko jesc, pitem kapanie i mlody spi. Koniec dnia bo dużą jest taaaka dużą, ze przy niej od dawna nic się nie robi..
Za to dzień mam leniwy :-)

Ivi, tez bym tak zrobiła. Trza korzystać a giną zazdraszczam. Oby zlecialo!

Nie owulacji była w terminie 14 lutego w połowie cyklu

Ja pisałam o sobie ze moja się przesunęła :biggrin2: bo ja ostatnia miesiączkę miałam 27 stycznia. Przepraszam ze tak dopytuje jak nie chcesz to nie odpowiadaj miałaś cykl monitorowany ze wiesz ze 14 czy to z Twoich obserwacji wynika?

reklama
:) Lilith dużo spraw... A ja właśnie podjęłam decyzje o odwołaniu muzyki młodego, brzuch za bardzo dokucza,potrzebuje poleżeć dzis.

Do góry