reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Wróciłam z dziećmi od lekarza, wymęczyli mnie na poczekalni strasznie :) lekarka sie śmiała ze jak my wchodzimy do gabinetu to sie tam pusto robi;) a teraz leżę i próbuje odpocząć,bo potem znów maraton na pianino z synkiem.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Agulek to bądź grzeczna ;-)

Ivi oj doskonale wiem jak dzieci potrafią wymeczyc, a jest lepiej z nimi? Odpoczywaj i zwolnij.

Lilith przyznaj się bez bicia zwolniłas?

Dana ja betę robiłam dwa razy, pierwsza ponad 10 tyś, druga ponad 12 tys i wystraszylam się że przyrost zamaly a po 2 dniach na usg serduszko zobaczyłam ;-)

Zostawiłam alanka w domu bo kaszel i katar, lekarz na urlopie, chciałam go sama leczyć ale dostał jakiś swedzacych kropek więc wieczorem wyślę m z nim do lekarza.

Lepiej bo leki działają, ale antybiotyki maja przedłużone do 10dni. Nie mam jak zwolnić, niestety. Muszę dać radę ;)

Agulek, mnie również boli, czasem bardziej, czasem mniej. Jak Emka napisała nie żałuję nospy i magnezu, coby się mniej stresowac. Czuje się różnie, dziekuje ze pytasz. Dzis znowu pełna optymizmu i dobrych myśli, staram się skupiać na innych rzeczach. Będzie co będzie, ciesze się jyz z myśli, że się udało!
Pocieszające z ta biegunka. Po węglu lepiej, dziekuje.
Z antybiotykiem niestety nie poradzę..
Ivi, poleguj ile możesz! Przede mną dopiero wyprawy.
Przed chwila pastę zrobilam dla dzieci plus sałatkę z wiejskim etc i właśnie mody zajada.
Dorota tak, dzis na leniwca robie pierdolki i nie sprzatam. Nawet dobrze mi z tym.

Wiecie co zauważyłam..nos mi się zasusza..

Oo to dobrze, ze nie jestem sama z tym piciem kawy :-) niby nie musze, ale jednak teraz mnie ciagnie choc i tak pije.slaba rozpuszczalna z mlekiem... teraz zapytam gin, bo w ciazy z Niko z poczatku nie moglam, ale pozniej nawet wskazana mialam jedna dziennie, bo ja mam bardzo niskie cisnienie...

Marti moj synek byl w szpitalu juz jak mial 3mies i wtedy dawali mu lacidofil

Emka dobrze ze sie uspokpilas :-)

Pani w aptece tez jeszcze dodala,ze jak dziecko bedzie malutkie to mozna rozkruszać i podawać, ale sama juz nie wiem, może któraś jeszcze miala podobna sytuacje?

Lilith super ze lepiej :) i fajnie ze samopoczucie tez lepsze.
Mnie po tych przebojach w poczekalni/gabinecie/sklepie z trojka szogonow pierwszy raz brzuch ciągnie. Wiec leżę :) sle kurczę za pół godziny powinnam wychodzić ... Chociaż jeśli dziewczyny zasną to chyba odwołam dzis i zostanę z nimi w domu... Będę leżeć z nimi i czytać książki albo kończyć sweter który robię na drutach;)

Dodzwoniłam sie do gin i wyblagalam wizytę za dwa tygodnie:) także nie będę aż tak długo czekać jak sie obawiałam :)

Marti hmm probiotyk wg mnie nie powinien mieć złego wpływu.. Ale ja jestem zwolennikiem pytania lekarza jeśli ma sie watpliwości :)

Przede mną niedługo jazda, wymieniam moje zastępcze auto bo coś mnie trafi..małe to i złe się w tym czuje. Zgodziłam się na takie bo miało być na weekend a tu się ojazuje, ze moje dalej w serwisie i mimo iż nawet było dodatkowo mot zbukowane to olali i nikt nie popatrzył.. Bez jaj.. Najwcześniej odzyskam je w przyszłym tyg. Tak więc wymieniam tego niewygodnego pyrta na mało ładne ale większe. O ile mi siadzie siedzisko haha bo od obecnej francy baardzo bola plecy. Jak załatwię to, jadę po starsza do szkoly, będzie kończyć zajęcia pozaszkolne i ciskamy na konie. Tam ja pewnie porzuce jak zawsze w kiepska pigode i wracamy między 18 a 19, zero czasu na nic.. Po piwrocie szybko jesc, pitem kapanie i mlody spi. Koniec dnia bo dużą jest taaaka dużą, ze przy niej od dawna nic się nie robi..
Za to dzień mam leniwy :-)

Ivi, tez bym tak zrobiła. Trza korzystać a giną zazdraszczam. Oby zlecialo!

Nie owulacji była w terminie 14 lutego w połowie cyklu

Ja pisałam o sobie ze moja się przesunęła :biggrin2: bo ja ostatnia miesiączkę miałam 27 stycznia. Przepraszam ze tak dopytuje jak nie chcesz to nie odpowiadaj miałaś cykl monitorowany ze wiesz ze 14 czy to z Twoich obserwacji wynika?

reklama
:) Lilith dużo spraw... A ja właśnie podjęłam decyzje o odwołaniu muzyki młodego, brzuch za bardzo dokucza,potrzebuje poleżeć dzis.

Do góry