reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Dana 84 miałyśmy prawie identyczną bete w tym samym dniu ja miałam 1250. Na twoim przykładzie widzę jak musiała mi się mocno owulacja przesunąć, co jest bardzo prawdopodobne bo w poprzednim miesiącu tez taka miałam (byłam u gina na usg stąd wiem)

reklama
Emka beta cudna w ciągu 4 dni praktycznie potroila się ;-), kiedy masz Gina?

Dana no ja jak słyszę słowo beta to mi słabo, Stachura dużo ale serduszko jest ;-), moja ja mam dwie córki i one w ciąży mnie długo i bardzo męczyły a z synem tylko tydzień się źle czułam, także może będzie córka u Ciebie ;-)

Dana 84 miałyśmy prawie identyczną bete w tym samym dniu ja miałam 1250. Na twoim przykładzie widzę jak musiała mi się mocno owulacja przesunąć, co jest bardzo prawdopodobne bo w poprzednim miesiącu tez taka miałam (byłam u gina na usg stąd wiem)
Nie owulacji była w terminie 14 lutego w połowie cyklu

Emka beta cudna w ciągu 4 dni praktycznie potroila się ;-), kiedy masz Gina?

Dana no ja jak słyszę słowo beta to mi słabo, Stachura dużo ale serduszko jest ;-), moja ja mam dwie córki i one w ciąży mnie długo i bardzo męczyły a z synem tylko tydzień się źle czułam, także może będzie córka u Ciebie ;-)
Czemu ci słabo?
Ale mnie ciagnie w brzuchu
Ja kawy wygodę nie pije

Dziękuje za przyjecie ,mam nadzieje,ze okaze sie na 100 % ,ze jestem w ciazy za jakis czas ,poki co dzis robilam 3 test ciazowy i znowu wyszedl pozytywny.

Gratuluje blizniat ;) u mnie w rodzinie byly 4 przypadki blizniat u mojego chlopaka 1 .

Chcialam sie poradzic , mam przepisany antybiotyk (Augmentin) tylko,ze w aptece dostalam do niego oslonowo Lactobifid, a tam jest napisane :"preparat niewskazany jest dla dzieci ponizej 3 roku zycia , kobiet w ciazy i karmiacych piersia" i jestem w kropce. Bylam w aptece i pani mowila, ze to nie powinno zaszkodzic,ale powiedziala,ze moze sobie odpuścić ten osłonowo i po prostu zjeść jakiś jogurt np. I już nie wiem co mam robić , musze antybiotyk wybrać , miała któraś z was taką sytuacje? nie chce żeby coś zaszkodziło ;(

Oo to dobrze, ze nie jestem sama z tym piciem kawy :-) niby nie musze, ale jednak teraz mnie ciagnie choc i tak pije.slaba rozpuszczalna z mlekiem... teraz zapytam gin, bo w ciazy z Niko z poczatku nie moglam, ale pozniej nawet wskazana mialam jedna dziennie, bo ja mam bardzo niskie cisnienie...

Marti moj synek byl w szpitalu juz jak mial 3mies i wtedy dawali mu lacidofil

Emka dobrze ze sie uspokpilas :-)

Em ka, ja narzekalam. Dzis zostalo pobolewanie jajnikow i delikatne brzucha.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry