reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Dana 84 miałyśmy prawie identyczną bete w tym samym dniu ja miałam 1250. Na twoim przykładzie widzę jak musiała mi się mocno owulacja przesunąć, co jest bardzo prawdopodobne bo w poprzednim miesiącu tez taka miałam (byłam u gina na usg stąd wiem)

reklama
Emka beta cudna w ciągu 4 dni praktycznie potroila się ;-), kiedy masz Gina?

Dana no ja jak słyszę słowo beta to mi słabo, Stachura dużo ale serduszko jest ;-), moja ja mam dwie córki i one w ciąży mnie długo i bardzo męczyły a z synem tylko tydzień się źle czułam, także może będzie córka u Ciebie ;-)

Dana 84 miałyśmy prawie identyczną bete w tym samym dniu ja miałam 1250. Na twoim przykładzie widzę jak musiała mi się mocno owulacja przesunąć, co jest bardzo prawdopodobne bo w poprzednim miesiącu tez taka miałam (byłam u gina na usg stąd wiem)
Nie owulacji była w terminie 14 lutego w połowie cyklu

Emka beta cudna w ciągu 4 dni praktycznie potroila się ;-), kiedy masz Gina?

Dana no ja jak słyszę słowo beta to mi słabo, Stachura dużo ale serduszko jest ;-), moja ja mam dwie córki i one w ciąży mnie długo i bardzo męczyły a z synem tylko tydzień się źle czułam, także może będzie córka u Ciebie ;-)
Czemu ci słabo?
Ale mnie ciagnie w brzuchu
Ja kawy wygodę nie pije

Dziękuje za przyjecie ,mam nadzieje,ze okaze sie na 100 % ,ze jestem w ciazy za jakis czas ,poki co dzis robilam 3 test ciazowy i znowu wyszedl pozytywny.

Gratuluje blizniat ;) u mnie w rodzinie byly 4 przypadki blizniat u mojego chlopaka 1 .

Chcialam sie poradzic , mam przepisany antybiotyk (Augmentin) tylko,ze w aptece dostalam do niego oslonowo Lactobifid, a tam jest napisane :"preparat niewskazany jest dla dzieci ponizej 3 roku zycia , kobiet w ciazy i karmiacych piersia" i jestem w kropce. Bylam w aptece i pani mowila, ze to nie powinno zaszkodzic,ale powiedziala,ze moze sobie odpuścić ten osłonowo i po prostu zjeść jakiś jogurt np. I już nie wiem co mam robić , musze antybiotyk wybrać , miała któraś z was taką sytuacje? nie chce żeby coś zaszkodziło ;(

Oo to dobrze, ze nie jestem sama z tym piciem kawy :-) niby nie musze, ale jednak teraz mnie ciagnie choc i tak pije.slaba rozpuszczalna z mlekiem... teraz zapytam gin, bo w ciazy z Niko z poczatku nie moglam, ale pozniej nawet wskazana mialam jedna dziennie, bo ja mam bardzo niskie cisnienie...

Marti moj synek byl w szpitalu juz jak mial 3mies i wtedy dawali mu lacidofil

Emka dobrze ze sie uspokpilas :-)

Em ka, ja narzekalam. Dzis zostalo pobolewanie jajnikow i delikatne brzucha.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry