reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Keejti ale stracha nam napedzilas .
Słuchajcie myślicie ze to normalne ze po wczorajszej całodniowej wycieczce ( myśle ze to od tego) mam spuchnięte nogi i prawa dłoń ? Bo jak weszłam do internetu i poczytam to strach mnie obleciał. A druga sprawa , ktoś kiedyś pisał o uplawach. Wy tez ciagle macie majtki mokre ??

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Ewa tak i to normalne że jest więcej wydzieliny oby nie mleczna bo to może być infekcja.

Byłam lekko po północy w szpitalu dla świętego spokoju bo spać nie mogłam. Jestem taka padnieta ocknelam się bo Julek a m już do pracy się zbiera ale spróbuję go jakoś jeszcze ułożyć. Ogólnie babka zrobiła mi wywód że miałam przyjechać jak się pogorszy a nie jak będzie lepiej. Ale jak się trochę rozbudzila była milsza. Dali zastrzyk rozkurczowy bo miałam twarda macice, powiedziała że w środku żadnego krwawienia nie widzi, niedawno lutke odstawialam kazała pobrać do końca 16 tyg. No i dokładnie powiedziała tak : dziewczyna cała i zdrowa niech się Pani nie martwi :)

Padam na twarz. A Julian jakiś ciepły jakby gorączka

Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom

Keejti super że wszystko w porządku [emoji5]

Dziewczyny jak to jest z tym Podrozowaniem ? Dr na ip nic o tym nie mowil,ale lekarka w piatek powiedziala ze raczej nigdzie sie nie wybierać. Od czwartku już nic się nie dzieje plamien brak. Wczoraj mieliśmy jechać do m na imieniny babci 130km Ale odpuscilismy. Ale na weekend w Boże ciało chcieliśmy jechać na mazury to jest jakieś 270km i nie wiem co robić. To jest jeszcze półtorej tygodnia.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Keejti jaka to dobra wiadomosc zs wszystko w porzadku! Teraz wiecej odpoczywaj bo jak jeszcze rano z nosa ci krew leciala to moze byc oslabienie organizmu..

Emelka ja w poprzedniej ciazy podrozowalan kilka razy i to w krotkich odstepach czas po ponad 600km i bylo ok ale ogolne nic sie w ciazy nie dzialo.. teraz podroz poki co odpada..
Ja na Twoim miejscu poczekalabym do ostatniej chwili z decyzja.. bo duzo moze sie wydarzyc przez 1,5tyg ale raczej bym nigdzie nie jechala..

Napisane na GT-S7562 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się z rana wczoraj źle się czułam przelexalam cały dzień zrobiłam 2 kroki i macica jak kamień widzę ze nie tylko u mnie strachu kupa

Kejti dobrze ze pojechalas jak dali zastrzyk rozkurczowy to macica była napięta sporo ..

W nocy spać nie mogłam chłopa o 3 rano wysłałam po magnum :) teraz leżę jeszcze w łóżku zaraz musze pod prysznic iść ogarnąć się i do kościoła bo pierworodny rocznicę komuni ma jak ten czas leci ;)

Onadlaniego z ruchami roznie.. w pierwszej ciazy to mozna pozno wyczuc nawet kolo 20tc (nie wiem jaka jest gorna granica) ale tez juz w 16 jest mozliwe a w drugiej i kolejnej podobno szybciej :)

Linka mowia ze to cudze dzieci szybko rosna ale swoje tez :) niedlugo synowa przyprowadzi :)

Onadlaniego z ruchami roznie.. w pierwszej ciazy to mozna pozno wyczuc nawet kolo 20tc (nie wiem jaka jest gorna granica) ale tez juz w 16 jest mozliwe a w drugiej i kolejnej podobno szybciej :)

Linka mowia ze to cudze dzieci szybko rosna ale swoje tez :) niedlugo synowa przyprowadzi :)

Dziękuje :) bo mam wrażenie, ze coś mnie ranem od środka łaskocze ;) i zastanawiam się czy to juz możliwe. To moje pierwsze dziecko po 6 latach starań....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ksterineczka dzieki odzywaj sie po to ty jestesmy zeby sie wspierać :)

Kejti sonrze ze pojechałaś :)

Ewa upławy tak puchnięcie nie bardzo

Emalka jesli jest poronieniezahrazajace to sie niepodrozuje autem bo to nie służy , ja jak mieszkałam w Poznaniu w pierwszej ciazy a maz juz był na Śląsku pytałam lekarza czy moje do niego pojechać odradził , zaryzykowałam byśmy mogli byc razem, ale w drugiej ciazy nie jeździłam , teraz jeżdzę bo jest w miarę ok.

Linka oj tez mi twardnieje macica :/ kurcze cała noc bolała dzis tez zobaczymy jak dalej bedzie a nie mam magnezu żadnego zaczęłam brać nospe .

Miłego łaski :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Do góry