reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Aob to co u innych, co nie zmienili wcześniej, czyli fanka bb.
To dobrze, że mąż ma nocki będzie dużo prościej.
Synuś szczęśliwy?

Linka ona młoda to wiesz.. Dziwne myśli jej mogą po głowie chodzić. Dobrze, że ma wsparcie w was bo to ważne. Ja piersi chyba od porodu juz nie sprawdzalam tak dokładniej ech..

Majdaczek chcesz iść kontrolnie? Czasem to lepsze niż zamartwianie.

Maleducada odliczanie widzę hihi.

Koalka potwierdzę, że te piaskownice są całkiem fajne ale nie wpadlabym na pomysł by tam dać ten piasek hihi, sprytne!

Ivi dzieło niesamowite. Jeszcze zrobione samemu, to już w ogóle cieszy ogromnie! Ogromny macie ten ogród, az żal byłoby go nie wykorzystać.
Trzymam kciuki za jutrzejszy egzamin.

Diabliczka co z synkiem??

Jostyna ja na ryby patrzec nie moge więc podziwiam Cie . U mnie było by lepiej żeby nie to w jakich ilosciach pochłaniam jedznie. Zawsze lubiłam jeść ale sie hamowałam i uprawiałam sporty a teraz w ciąży myślę ze mogę sobie pofolgowac i siedzę na tylku to z nudów podżeram.

Dzis miałam to samo co Ivi. Rzucałam wszystkim co popadnie bo w pracy taki bałagan miałam że szok, tak sie z denerwowalam cisnienie to skończyło mi aż źle sie poczułam i pojechałam do domu spać. Nie wiem skąd ten podły humor chyba hormony.

Ivi cudowny płac zabaw :) chowacie go na zimę w sensie te zjeżdżalnie czy nowo postawiona ?:)

Aob uważaj na siebie .

Nieodoczytalam wszystkiego, dzis bardzo zajęty dzień , rano ns 8 zawiozłam auto do mechanika bo cos z klima oczywiście 1000 nie nasz :( ale z przyjemnych rzeczy to zaoszczędziłam na innych bo uszyłam dzis czapeczkę kominek apaszkę , 4 podusie , 2 do nas do sypialni, 2 dla synka i kołderkę :) nie aa idealne ale jestem i tak dumna :) bo to moje drugie spotkanie z maszyna :)
Poglądowo podusie zygzaki
1463174674-p2ahna.jpeg

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Dziewczyny czy ostry skurcz to już powód do paniki ? Wydaje mi się że się przemeczylam. Całe mieszkanie wysprzatalam. Zakupy zrobiłam. wzięłam dwa magnezy i paracetamol bo nospa się skończyła. I leżę na lewym boku..

Milagros odpoczywaj i obserwuj! Panikować keszCze zdążysz:)

Emka - zjeżdżalnie, huśtawki i liny chowamy :) dłużej posłużą;) tam nie widacdobrze ale z boku jest jeszcze mała tyrolka;) no a w tym roku odbudujemy ściankę wspinaczkowa. Niech dzieciaki maja raj!:)

Kładę sie! Dobranoc,poproszę o kciuki na jutro a potem na pojutrze:):)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Emka ja też się przymierzam. Piękne te poduchy i sypialniane wyrko masz ekstra!! Bardzo ładnie.

Milagros a przechodzi jak się polozylas?

Ivi Zaciskam. Ja bym panikowala jak szalona..

Aob no to musi być ogromną radość! Dla Was obojga oczywiście. I życzę dopiero przy porodzie kolejnej rozłąki!

Ivi już się uspokoilam..
Podziwiam ogrodu i zapału, ja nienawidzę robić w ogrodzie...
Powodzenia :*

Lilith tylko jak leżę na lewym boku poloze się na wznak i znów..

reklama
To nie martw się. Zasada jest taka, że jak przechodzi po położeniu się to nie należy się martwić. Jak nie, bierzemy nospe bądź mahpgnez lub oba i znowu się kładziemy. Dopiero jakby podwójna nospa z magnezem plus długie leżenie nie pomogły, można się martwić. Masz twarda macice?
Jak reagujesz na nospe? U mnie jednak dużo lepiej działa Buscopan, szczegolnie po aktywnym dniu.
Wyspij się, jutro na pewno będzie juz lepiej.

Do góry