reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Priinceseczka, słodka jest, a niech też ma swoje święto:D
Szkoda, że nikt się z nią nie bawi przy tym biurku, właściwie to już nawet starsza siostra mogłaby raz na jakiś czas, skoro to taka fajna edukacyjna zabawa, może niech oddadzą Tobie, będziesz miała dla maleństwa jak podrośnie ;)

Aob, w takim razie bezwzględnie musisz leżeć, żadne zakupy, wchodzenie po schodach, po domu tylko na siusiu, a synek może da się przekonać, żeby bawić się przy Tobie, żebyś nie musiała za nim biegać, choć wiem, że to ciężkie :(

Lilith, szkoda zamrażarki, mi przede wszystkim lodów byłoby szkoda;) Oby córa wróciła szybko do zdrowia i jutrzejszy dzień pięknie się udał!

reklama
Princeseczka, ja mam trzylatka w domu( w sumie w sierpniu) i plecaczek to świetny pomysł. U nas robi furore- dla chrześniaczki też kupiłam, ewentualnie przytulanke (jak lubi misiaki- to króliczka są takie śliczne tildy ręcznie robione) Ewentualnie playdoh;)

Mój zapas lodów [emoji48]
1463144369-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Czy u mnie nie może być normalnie?:realmad: Zaczne od tego, że trochę dzisiaj poszalałam ze sprzątaniem. Poszłam później do WC i na wkładce zauważyłam maluteńką brązowo-żółtą plamkę ok. 1 mm. Potem na papierze zauważyłam śluz podbarwiony na brązowo. Teraz byłam kilka razy w WC i cisza. Pierwsze miałam normalny śluz taki jak zawsze, a teraz nie mam w ogóle. Próbowałam dodźwonić się do mojej gin, ale bez skutecznie. Nie wiem co robić. Wziełam nospę i leżę od ponad 3 godzin. Dodam, że nic mnie nie boli, że wczoraj skończyłam 12 tydzień, mam nadżerkę i torbiel, która w poniedziałek już była dużo mniejsza, bo zaczęła się wchłaniać, ale była jeszcze. Biorę już od ponad miesiąca luteinę 2 razy dziennie.

Majdaczek podobno jak torbiel się wchłania można lekko plamic tak samo nadżerka po stosunku lubi plamic.

Aob masz nakaz leżenia również od nas :* a synek musi być kochany :)

Princeseczka kup plecak do tego kolorowanki paczkę kredek i mazakow z ulubionymi postaciami, to tylko dzień dziecka uważam że nie ma co też za bardzo przyzwyczajać zawsze do super drogich prezentów bo jednak Pieniążki będą wam teraz na co innego potrzebne ;)

Lilith zdrowia dla corki.

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Minęło już prawie 6 godzin i na razie cisza. Nie wiem co o tym myśleć. Gdyby działo się coś dalej pojechałabym od razu na IP.

Milagros też właśnie słyszałam, że przy nadżerce w ciąży można plamić. W drugiej ciąży jak zaczęło odklejać mi się łożysko i zrobił się krwiak, pamiętam to od razu miałam plamy krwi na wkładce i dużo śluzu z krwią po paru godzinach już leciała żywa krew, no i od razu strasznie bolał mnie brzuch i plecy. Pamiętam do dziś. Jak wtedy wylądowałam w szpitalu to była kobieta, ok. 20 tyg. ciąży i też krwawiła, ale jej od razu gin powiedziała, że tak się jej będzie działo przy nadżerce i to samo potwierdzili w szpitalu.

Do góry