reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Od nadzerki fakt. Z torbiela pierwsze słyszę a miałam dwie. Jak Keejti napisała najlepiej odpocząć i poobserwowac. Masz dupka?

Linka to siostra ma teraz dodatkowy stres niepotrzebnie, co? No i więcej wyczekiwania? Bidna jak do tego podchodzi?

Princeseczka ja juz nie zobaczyłam. Z ubrań, to tu się przebierają w kostiumy i tak chodzą, bez okazji hihi. My mamy plecak z Little Lifa. Nie lubię tych plastikowych czy postaciowych, bo z reguły są kiepskiej jakości.
Szkoda, że z mala nikt się nie bawi i to biureczko musi być super. Dla mnie zabawki dzieła się na zabawki zabawki i nie zabawki, typu edukacja, crafty, hobby etc. To samo z zabawkami na ogród czy wyjście..

Zadzwonili ze szkoły, że zas wymiotuje grrr. Mąż musiał przełożyć wyjazd na przyszłą sobota i dziewczyny, jaką ulga ze można! Druga sprawa to ja liczę, że będę się lepiej czuć bo to jednak od 7 na nogach do późnej nocy bez miejsca na położenie, chyba że tam park będzie i obstawiam, że tak.
Jutro robimy grilla, zaraz idę ciacho zrobić i tyle.

reklama
Priincesczka ja ostatnio kupilam dla chrzesniaka nie spełna dwuletniego piaskownice do mieszkania. Stoi na nozkach, ma dwie przrgrody i jest głęboka. Z racji tego że mieszkaja w mieście, na osiedlu starym gdzie trudno o plac zabaw to poprostu mały był w niebo wzięty. Jest nie duża, ładnie wchodzi na balkon. Wstawie zdjęcie pogladowe bo moja jest dwu przegrodowa. Masz rozne foremki, lejki mozna wode wlać w druga komore oczywiście najlepiej na zewnątrz np. Na jeziorem czy ma plaży. Kosztowala mnie 149zl w smyku. Do tego dokupujesz piasek kinetyczny to taki piasek ktory sie nie rozsypuje tylko jest zwięzły bardzo. Super sprawa.

Jejku jak ja sie źle czuje. Zjadłam dziś hod doga i męczy mnie w żołądku. Przeszły mi mdłości ale zaczelam tyle jeść że mam brzuch jak bym była co najmniej w 6 miesiącu. Nie wiem co sie dzieje tak duzo jem a później odchorowuje. Co do wyprysków - mam je wszędzie, plecy piersi twarz. Bardzo mi się pogorszyła cera coś okropnego.

Załączniki

• Screenshot_2016-05-13-19-06-28.png
    Screenshot_2016-05-13-19-06-28.png
    99,4 KB · Wyświetleń: 51
LILITH mam luteinę dopochwowo, którą biorę już ponad miesiąc 2 razy dziennie.
Teraz byłam w WC i na wkładce susza, na papierze też. Jak włożyłam papier trochę wyżej to miałam tylko trochę śluzu ale już mniej brązowego niż wtedy. Do mojej gin dalej nie mogę się dodźwonić

Lili nie jest źle mama z nią dużo rozmawia :) mówi ze odczuwa bardzo tego guza , boli ja odkąd dr ja badał bo przesuwal naciskał ..

No moi chłopcy spia ale miała dzień z nimi ciągle o coś się sprzeczAli, kłótni co nie miarą , głowa mi pęka ...

Koalka fajna ta piaskownica na balkon a i z przegrodami to i wodę można wlać

Moja gin odzwoniła. Była na szkoleniu i temu nie odbierała. Ona twierdzu, że jeżeli nie krwawię, albo plamię krwią to żebym odpoczywała, wzieła nospę i luteinę. Mogę do niej podjechać w poniedziałek jeżeli chcę. Chyba, że będzie gorzej to na IP. Ona też twierdzi, że może to być od tej torbieli lub nadżerki.

Lilith jest dobrze i nie dobrze ale nie ma wyjscia i z dwojga zlego wole byc w domu bo nie wiadomo ile moze trwac to plamienie.. poki co ciut plamie ale juz jasniej.. a w przyszlym tyg maz ma nocki wiec caly dzien bede mogla lezec.. a wizyta w sr i wtedy kontrola.. wyniki wlasnie wszystkie ok tylko dalej mam bakterie w moczu i dostalam cos na to..
Wspolczuje tego spania.. ja to spie jak zabita ile sie da...
A co u mnie widzisz pod nickiem? :)

Priinceseczka troche musialam poczekac na takie przywitanie ale warto :)

Linka to jeszcze siostra sie postresuje ehh :/

Milia poki co jak pisalam wyzej nie jest zle a pozniej najwyzej bede lezec w pokoju gdzie zabawki sa...

Majdaczek moze byc z przemeczenia albo i od nadzerki... odpoczywaj

Lilith super ze udalo sie przelozyc wypad :)

Napisane na GT-S7562 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej , nie pisze ale z to uważnie czytam i przeżywam wasze problemy. A nie pisze bo sezon na Majorce na całego sie rozbujał. Ja właśnie wchodzę w drugi trymestr i czuje sie super. Aż czasami zapominam ze w ciąży jestem. Trzymajcie sie wszystkie , te co sie gorzej czuja szczególnie! Pozdrawiam

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Liith super że udało się przełożyć wyjazd!! i tak, plac zabaw jest genialny.. w zeszłe lato cały urlop poświęciliśmy na "roboty ogrodowe", wszystko własnymi rękami robione :) cudnie było! non stop praca fizyczna, a dzieciaki wniebowzięte bo np widziały jak zbliżamy się do zawieszenia pierwszej huśtawki.. zamocowania zjeżdżalni.. a w tym czasie, gdy TZ robił z młodym plac zabaw, ja kopałam, sadziłam, grabiłam... i efekty są takie(before/after) a dzieciaki najchętniej nie wychodziłyby z ogrodu ;)

Aob - a Ty tak w ogóle to plamisz "świeżą" krwią czy na brązowo?

dziewczyny przepraszam, nadrobilam, ale mało zapamiętałam :( moje nerwy dziś nie wytrzymały, poryczałam się totalnie, rozsypałąm się nerwowo.. ale TŻ przytulił, ja wypiłam melisę i jakoś poszło do przodu.. Jutro o 10 pierwszy egzamin - właśnie czytam materiały do niego.. Ale muszę na moment wyjsć na ogród bo oszaleje zaraz! A jutro znów zaraz po pierwszym egzaminie - przygotowywanie do tego niedzielnego hardcoru... eehhhhhhjak dobrze że to już końcówka... :(

Załączniki

• DSC_0114before.jpg
    DSC_0114before.jpg
    529,5 KB · Wyświetleń: 72
  • IMG_0742.JPG
    IMG_0742.JPG
    94,6 KB · Wyświetleń: 76
MAjdaczek odpoczywaj jak najwięcej i się nie stresuj skoro to może być od nadżerki
Koalka super, że mdłości przeszły, ja wczoraj miałam tragiczny dzień jeśli chodzi o wymioty - nigdy w życiu tak mocno mnie nie wzięło , a to od dosłownie kilku kęsów makreli wędzonej...masakra ale dzisiejszy dzień był ok;)

reklama
Hej Dziewczyny! :)
Udało mi się zalogować z komputera i totalna dupa, całkiem odzwyczaiłam się od tego widoku, jednak w apce wszystko jest prostsze. Tak czy inaczej chyba udało mi się w końcu stworzyć suwaczek! :p
No dobra, idę ogarniać małego do snu, miłego weekendu mimo paskudnej pogody życzę.
Mam nadzieję, że teraz uda mi się częściej odzywać. Ściskam! :D

Do góry