reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Ja bym pojechała w każdym razie :) albo do pediatry chociaż i tak będą twierdzić że to nie od szepienia albo że czasem tak jest ..

Dobra pędze do tego przedszkola bo musze zaliczyć ten szpital ,ZUS , wniosek o to 500 plus złożyć i jeszcze do urzędu miasta eh nalatam się a dziś juz nie tak ładnie na dworze

reklama
Witam sie i ja

Diabliczka ja tez bym jechala do pediatry najpierw bo u mnie na ip by mnie wyslali do lekarza najpierw jak tak rano i wszystkie przychodnie otwarte.. tak jak Linka pisze raczej powiedza ze normalne ale moze dadza cos na to.. szkoda dzieciaczka :( tez zawsze boje sie reakcji..

Milagros ja podobno nic sie nie zmienilam bo na chlopca niby tak jest :) ale jednak wypryskow na plecach pelno..

Lilith no to wyglada na to ze wyniki ok i nie mam sie czym martwic :)
A apetety mam ogromny ale tylko na wybrane rzeczy :) a tu jak leze z dziewczynami z cukrzyca to jeszcze bardziej jestem glodna haha :)

Ivi trzymamy mocno kciuki :* na pewno Ci sie uda ladnie zdac!

Linka to fajnie ze zakupy udane.. fakt pozniej kupic wszystko wszystkim naraz to kupe kasy... a tak na raty jjeszcze sie tak nie odczuwa..

Ja czekam na obchod i zobaczymy.. stresuje sie :/ az mi slabo i niiedobrze...

Napisane na GT-S7562 w aplikacji Forum BabyBoom

Aob nie stresuj się, ja wierzę że z maluszkiem wszystko dobrze i niedługo puszcza do domu :)
A co płci i urody też słyszałam że przy chłopcu się promienieje ;)

Ja dziś od rana na WC na dwie strony :/

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Linka przyznam się że również nie wiem co to te sniezynki :D
Fajnie że kasę dają ale warto by było jakby uprzedzili nie każdy ma gotówkę na już..

Hej wszystkim.

Diabliczka- wg mnie zdecydowanie konieczna jest konsultacja pediatryczna w przypadku takiego odczynu poszczepiennego. Tym bardziej że piszesz że nastąpiła uogólniona reakcja organizmu w postaci złego samopiczucia i słaniania się na nogach. Co innego gdyby to była tylko reakcja miejscowa Ale w przypadku gdy reaguje cały organizm ja bezwzględnie pojechałabym do pediatry i to jak najszybciej.

Linka ja też zaraz do laboratorium jadę.
Powtórka badań na toxo.

Aob-a jak dzisiaj się czujesz? Wszystkie dolegliwości minęły?

Jadę zaraz do laboratorium a później jakieś zakupy może. Chciałabym już zacząć coś maluszkowi kupować, ale co, jak nie znam płci i pewnie jeszcze trochę nie poznam bo wizyta w przyszłym tygodniu, a to dopiero będzie 14 tydzień a mój gin. przed 16 tygodniem płci nie podaje... No cóż może kupię jakiś uniwersalny kocyk chociaż.
Miłego dnia wszystkim

Milagros wspolczuje.. uwazaj zeby sie nie odwodnic... ja wole nie radzic bo nie wiem co mozna w ciazy a co nie ale pij duzo wody na pewno..

Co do teorii to widzisz ty nosisz mala ksiezniczke to i musisz sie z nia podzielic troche tym co najlepsze... :)

Dzis piatek 13tego :) lubie ten dzien wiec moze bedzie dobry :)

Napisane na GT-S7562 w aplikacji Forum BabyBoom

Aob tak się pocieszam, że przynajmniej ona będzie śliczna :)

Witam się i ja :)
ja już po śniadanku, hamburgerze własnej roboty ;)

ja z cerą nie mam żadnych problemów, czasem mi coś wyskoczy ale to zawsze tak było, w ogóle nie mam na co narzekać, ani raz nie wymiotowałam może, że 3 razy mnie zemdliło, jak na razie te ok 3 kg które przybrałam poszło w cycki i brzuszek aa własnie w tym tyg to już mi wywaliło ;) oczywiście w przeciwieństwie to tego jaki miałam wcześniej, teraz to już nawet rano jest. właśnie się będę nie długo zbierać bo muszę siostry odwiedzić dobrze, że mieszkają jakieś 2-3 km od siebie bo jednej muszę pożyczyć mikser z misą bo piecze placki na komunie syna to na dwa miksery szybciej jej pójdzie a drugiej mam zawieźć bagażnik ubranek i obiecała mi dwie pary spodni ciążowych ;)

Linka świetnie , że zakupy się udały też bym się chętnie na jakieś wybrała ;)

Aob nic się nie stresuj maluszek jest silny i nic mu nie będzie :*

Ivi z Ciebie jest tak zdolna Kobietka, że zdasz na pewno :)

i oczywiście życzę Wam wszystkim miłego dnia :*

Aob ja też bardzo lubię ten dzień! Kiedy ten obchod macie?

Linka kciuki za usg siostry.

Diabliczka do lekarza pilnie.. Jak ja szczepionek nieznosze.. Jeszcze ten chory pl system i gowniane rodzaje szczepionek..lepiej samemu kupować te lepsze.. A i tak nigdy nie wiadomo.
Ale powiem wam, że przez ta rumulandie tu zaczęła występować szkarlatyna! Aż hucza w mediach..

Ja nie wyspana na maksa, mam już tego dość bo z każdym dniem wyglądam bardziej jak zombie..

Z Judyta wygladalam okropnie, z Dexterem super. Teraz miałam przeczucie na dziewuszke plus nic między nogami na scanach..wygląd i samopoczucie Tragedia.. Może jednak będzie inaczej..

Moja rzyga zas od rana a jutro to wesołe.. No nie wiem co zrobić. Mąż juz mi pisał, że czeka na tel.ze szkoły pewnie..

reklama
Do góry