reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Aob życzę żeby szybko było jutro i żeby wszystko było dobrze niech może dadzą jakaś inna dawkę ?

A co do samopoczucia myślę że minie... A niunia wiem że to prawdziwy dar :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Aob niskie masz.. Śliczny wynik. Jeszcze ten skorygowany w procentach tez Oki. 1 dzielisz przez te ponad 800 a potem razy 100. Choć wiek to ten podstawowy. Skorygowany to wiek i inne dane plus krew.
Kolorowych i Oby jutro coś konkretnego powiedzieli!

Milagros dobrze mówisz. Niedlugo i lato minie. Mi brak ćwiczeń.. Czuje się grubo.. Tez mnie sypie i mam jakby wyplukane włosy z farby, martwe.. Oki, nie robie paznokci ładnie jak Ty, czy fryzjera nie trawie ale czuje się hmm mało atrakcyjnie i do tego mniej wartościowa bo dużo mam ograniczeń. A prócz tego sam w sobie nastrój marny a ja cierpię na częste deprechy..
Tylko wydaje mi się, że to minie. Taki okres, ze się nakłada na siebie.. U Ciebie jeszcse finansowa sprawa.. Ja czekam aż brzuch będzie konkretny i ruchy poczuje.. Wtedy mój wygląd będzie mi obojętny bo teraz to to mało wyrazno wyczuwalne..

Jak u Was aktualnie z apetytem.. Ja znowu musze się zmuszać. Mam też kolke jakby w miejscu wątroby hmm..

U mnie cały czas tak samo - jak nie jem, to mi niedobrze aż do wymiotów, muszę jeść regularnie. Ale widzę różnicę w łaknieniu i zachowaniu organizmu od tygodnia (od czasu jak biorę leki) - pewnie moja psychika tu działa;) a nie efekt eutyroxu. Ale może nie przytyję aż tak mocno jak "zawsze"...

Za to właśnie pierwszy raz w tej ciaży mam zgagę..

a młode do środka po jelitach mnie puka ;)

Nienawidzę tego zbliżającego się egzaminu. Już czuję że będę miała migrenę gigant z nerwów :( jutro ostatni dzień na wkuwanie na sobotę, ale najgorszy egzamin będzie w niedzielę :(:(:(

Aob ja specjalnie przeciagałam ostatnie bo on później tym lepiej. Niestety spuchła mu rączka i jest marudny... zobaczymy jak dalej w nocy. Jutro muszę zobaczyc w ksiazeczce na co tak zareagował.
Lilith właśnie dzisiaj wymienialam mężowi co bym zjadła i była fasolka też[emoji14]
Apetyt mam super ale zaraz źle się czuję :/
Milagros ja włosy też mam tragedia. Z Sz też tak miałam. Za to paznokcie rosną mmm
Sucha skóra, szczypie wręcz :/
Nie mogę patrzeć jaka jestem biała
Ivi dasz radę , wierzę w Ciebie

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Diabliczka "milo" słyszeć że nie tylko ja wyglądam ciut gorzej niż zwykle. Myślę że nam to minie ;)

Ivi ja też mialam zgagę ostatnio. Trzy dni mnie męczyło :/

Idę leżeć mam dziwne uczucie koło pępka jakby mini skurcze dokładnie nie wiem jak to opisać :(

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Witam
Milagros pociesze cie bo ja miałam skórę fatalna a teraz duża poprawa wiec czekać i napewno poprawa będzie. ..

Ja zachwile maluchy do przedszkola zaprowadze i do szpitala jadę mocz i morfologia trzeba zrobic , no i z siostra na to usg ...

Lili ja mam tak ze długo nie jem bo nie mogę a później mam wilczy apetyt i jem wszystko co mi wpadnie pod ręce

Wczoraj synowi kupiłam buty halowe , plecak bo do 4 klasy pójdzie po wakacjach i juz nie będę musiała kupować , dwie pary spodenek , skarpety do gry w piłkę .. jak na tyle pieniędzy to zadowolona jestem z zakupów ;) a mój syn i tak wściekły bo nie kupiłam mu butów śnieżynek hi hi a ja nawet nie wiem co to oznacza :)

Wczoraj po drzemce zaczął się płacz i ból prawej rączki :( . Najpierw myślałam że może gdzieś przydusił. Wieczorem nie chciał iść do sklepu tylko slaniał się. Zaaplikowalismy dawkę syropku na zmniejszenie bólu bo gorączki nie miał ale strasznie gorącą rękę i taką bezwładną. Do tego spuchła mu... przespał noc a od 5 płacz,marudzenie ... posmarowałam żelem i znów dałam syropek bo to samo Plus zaczerwieniona rączka. Gorączki nie ma bo 37. Leży na mnie i ciumka smoczka. Ręka gorąca aż parzy. Może zaraz przysnie bo zamknął oczka. Tak się strasznie bałam tej szczepionki i teraz mam. Grr
Może jakieś okłady?
1463117805-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry