reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Noo wlasnie ja jedno od lipca az do marca a teraz to normalnie powinno byc styczen/luty a jakos w lipcu to ostatnie.. zobaczymy.. teraz lepszy okres sie zacznie bo mniej chorob to moze sie uda.. :)

Napisane na GT-S7562 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aob betka i pappa nisko bardzo. Wiec mysle, ze super. Jeszcze biorąc resztę pod uwagę :*
Nie napisali Ci ponizejnjakie jest podstawowe i skorygowane ryzyko?? Wiesz ileś do ileś?

Udało się, dwójka dzieci po fryzjerze.
A ja leze bo tak boli grrr.

Zapomnialam dodac, że dentysta może rwac na znieczuleniu. Tylko u mnie klapa bo nie ma pewności, który ząb a rtg teraz niemożliwy. Dostałam skierowanie do dentystycznego szpitala. No i ja inaczej na znieczulenie reaguje, wiec to druga sprawa.

Jeszcze dziś nic nie jadłam. Apetyt od wczoraj kiepski.. Zaraz fasolka po bretonska..

Lilith, tzn., że będziesz miała rwanie bez znieczulenia, czy coś źle zrozumiałam?
Jak córa?

Emka, napisałam właśnie na wizytach, wynik nifty miał być za tydzień, a jest już dziś, prawidłowy :)

Aob, mam nadzieję, że u Ciebie lepiej.

Milagros, zrób coś fajnego dla siebie, umów się z kimś jutro albo obejrzyj jakieś ciuszki, czy coś dla siebie, może poprawi Ci się humor, czy coś się wydarzyło przykrego?

Milia nie, nie. Problemem jest niewiadomą, który to ząb.. I muszą się tym w szpitalu zająć.
Poprawilo jej się póki co, zobaczymy jak będzie później.

Milagros właśnie.. Tez ostatnio mam kiepski okres. Zwalam to na co popadnie, raz na prenatalne, raz na urodziny Cory bo stresuja.. Potem na pogodę.. Bywają mile momenty ale całościowo ech..

Lilith tu mama wykres i jakies oznaczenia i fakt kilka razy napisane jest <1:10000 i raz jest wiek 1:830 to znaczy ze takie jest prawdopodobienstwo??

Milia tak lepiej choc brzuch boli..

Dziewczyny ja tak po prostu mam czasami bo zawsze bardzo przejmowałam się wyglądem. Jestem świeżo po zakupach, wizycie u fryzjera paznokcie zrobione rzęsy jakiś czas temu też ale co zrobić. Niestety nie każda kobieta w ciąży wygląda kwitnąco. Włosy tragedia, przetłuszczają mi się mega, Sucha skóra za nic nie mogę sobie z nią poradzić twarz dosłownie przezroczysta wysypane plecy :/ myślę że mi niedługo minie, taka mam nadzieję.
Ale zazdroszczę opalonym chudym dziewczynom trochę [emoji14] ale pocieszam się że później one beda mj zazdrościć cudownej niuni :)
A tak ogólnie finansowo kiepsko u nas i to trochę dobija.

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Aob właśnie nospy nie dają? Kurcze mam nadzieję że Ci minie szybko i z dzidzia będzie wszystko dobrze :*

Milia cieszę się że nifty wyszło dobrze :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Dostaje dupka nospe i cos jeszcze co wyglada mi na magnez i to najwidoczniej nie dziala.. jedyne dobre jest to ze tu lekarze sluchaja co sie do nich mowi wiec jutro wszystko wyspowiadam i moze musze dostac wieksza dawke nie wiem...

Milagros dokadnie nawet nienwiesz ile kobiet bedzie zazdroscilo Ci niuni :) wyglad jest wazny ale jednak i tal wszystko mija... a dziecko to piekny dar od losu :)

Ehh ja juz tak tesknie za moim malym :(

Ide spac zeby szybciej bylo jutro i zeby sie nie stresowac.. dobrej nocki :*

Do góry