reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Mama czwórki niestety nie wiem ale kiedyś odplamialam podkład mydelkiem z rossmanna dr Beckham czy jakoś tam.

Współczuje bezsenności, ja bym mogła spać i spać:)

Co do ciuchów u nas też pełno ale nie mamy jeszcze wszystkich szafek zrobionych więc nie chce mi się wciskać w kartony więc leżą gdzie popadnie

U mnie dziś samopoczucie jak u Izy wczoraj. Co wstanę to mi słabo i tak non stop a na 10 mam fryzjera.

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
seledynowe spodnie ........ehh mamo czworki moja tez takowe posiada/la , jeansy. jedno wskoczenie do kaluzy i spodnie juz teraz tylko na rower . za nic nie moge tego doprac .Co dziwne zwykle jeansy po tarzaniu w trawie i blocie odpraly sie po pierwszym razie tylko w proszku .
Linka co do piersi tez mialam robione najpierw usg przez chirurga onkologicznego i to dosyc znanego dr Stojcev bo wyczulam guza , sporeeeego .W trybie natychmiastowym bo jestem obciazona w grupie ryzyka. Okazalo sie , ze to przerosniete gruczoly.Taki moj urok . Ale wszystko warto kontrolowac

Ostatnia edycja:
Witam się i ja.
Diabliczka ja na początku i przed ciaza bardzo dużo nosiłam ale jak się dowiedziałam to konsekwentnie odmawialam jak chciał na ręce i nauczył się powoli, sam wychodzi z mieszkania do windy a później po schodach.

Linka nasza ciocia niedawno sobie wymacala guza, nigdy nie była w ciąży ale brała dużo hormonów. Okazało się że złośliwy. Szybko badania operacja całej piersi nie usunęli tylko guza i jest po dwóch chemiach i jak na razie wszystkie wyniki super i właśnie ok 1-2cm i złośliwy. A jest dobrze. A to nie musi być zaraz rak.

Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom

A no i wczoraj zakupiłam prezent na komunie tylko muszę coś jeszcze dokupić i na razie nie mam pomysłu
1462952350-1d1mld.jpeg
nie byłam pewna co do koloru czy nie jakiś róż ale ten taki komunijny.

Wczoraj byłam też w poszukiwaniu sukienki i w c&a ta która sobie wybrałam została przeceniona na 29.90 i od tego obowiązuje rabat 20% czyli byłaby za śmieszne pieniądze. No właśnie byłaby, bo ja mierzylam ostatnio 36 u mnie w mieście jeden sklep 38 ogromna. No i dziś mi zdejma z manekina 34 może będzie dobra a jak nie mąż jest w Warszawie i ma obejść wszystkie sklepy:d

No właśnie ja miałam dziś wawe zaplanowaną a wczoraj tak się nadzialam na uchwyt od szafki że mam ogromną ranę na tyłku, spodnie i majtki rozdarte i nie mogę siedzieć ;(

A jeszcze przed tym wszystkim poszłam na spacer z małym i tak strasznie mnie wkurzył ten wózek że wróciłam do domu wściekła wzięłam m i jazda do hurtowni, byliśmy 10min przed zamknięciem. Nie mieli żadnych porządnych firm ew wszystko z dwiema rączkami więc wzięliśmy ten mini co ivi kupiła, granat. Był ostatni i przeceniony na 350zl i powiem że jestem w szoku jaki jest super mały lekki podnóżek i pałąk regulowane. Będę szukać okazji i jak znajdę coś fajnego to ten zawioze do rodziców przyda się na wyjazdy. No i jestem happy :d a jutro wizyta już mnie boli brzuch z nerwów, jeszcze m ma do pracy i muszę iść sama:(

A tymczasem lecimy do piachu bo zwariuje tak u mnie duszno

Linka o ja pierdykam ale współczuję :( Ja pamiętam jak przed Sz wyczułam guzka, co ja się nastresowalam to moje. Na szczęście okazało się ze to nic groźnego. Wtedy też odstawiłam tabletki a brałam z przerwami ok 12 lat. Nie miało to powiązania ale wydygałam się
Mamcia mogę skrócić spacery ale wtedy on nie chce wracać więc pomimo wszystko muszę wziąć na ręce . To już dorosły czlowieczek i ma dużo do powiedzenia[emoji14]
Majdaczek uważam tylko to nie takie proste do końca. I tak mi cyrki wyprawia bo większość go załaduje ze coś tam i dalej idziemy. Siedzimy na murkach itp
Ojj jaka młodziutka :(
Oj tak...czas leci jak torpeda
Gaga będzie dobrze Aniołkowi ♡
Keejti ja też odmawiam, on nawet nie chce tylko sam ale jak się nabiega po placu zabaw czy między blokami to w pewnym momencie nóżki odmawiają posłuszeństwa, wtedy chwilkę poniose i znów nogi... On też km robi oj robi. Czasem się zastanawiam ile oni mają energi :)
O kurde to musiało boleć :/ pewnie gwiazdki widziałaś a zegarek piękny , taki subtelny

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Od 4.20 znowu nie spalam dopiero przed 7 do 8 się udało. Meczy mnie to od samego początku. Za to dziś znowu czułam maluszka, wlasnie gdy spać nad ranem nie moglam. Pukanie znowu z prawej strony.. No nie wiem..
Zaraz zbieram się na zakupy, cytologie z dziś odwolalam.. I ogólnie jestem bez nastroju..wiec Wybaczcie, że się nie odniosę do waszych wypowiedzi..

Keejti- gratuluję udanego zakupu.
Jutro dla nas sądny dzień,że się tak wyrażę.

Lilith- niech moc będzie z Tobą;)

Milagros -dzięki -kupiłam to mydełko i jeszcze taką malutką buteleczkę odplamiacza z tej firmy. Mam nadzieję że to pomoże , w necie są bardzo dobre opinie na temat tych odplamiaczy.

Próbowałam już do odplamienia alkoholu, wody utlenionej, mleka i pupa. Kupiłam mydełko i odplamiaczdr. Bekcmanna może tym puści. Właśnie czekam na rozmowę z wychowawczynią Szymona
Ciekawa czego ciekawego się dowiem. Aż się boję

My po piaskownicy dopiero się trochę doczyscilismy.
Mój ma dziś rozprawę i tak się stresuję, miał ją o 11 i tel wyłączony już dawno się powinno skończyć, boję się że jeszcze mi go zamkna:( takiego mam stresa

reklama
Do góry