reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Mama czwórki niestety nie wiem ale kiedyś odplamialam podkład mydelkiem z rossmanna dr Beckham czy jakoś tam.

Współczuje bezsenności, ja bym mogła spać i spać:)

Co do ciuchów u nas też pełno ale nie mamy jeszcze wszystkich szafek zrobionych więc nie chce mi się wciskać w kartony więc leżą gdzie popadnie

U mnie dziś samopoczucie jak u Izy wczoraj. Co wstanę to mi słabo i tak non stop a na 10 mam fryzjera.

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
seledynowe spodnie ........ehh mamo czworki moja tez takowe posiada/la , jeansy. jedno wskoczenie do kaluzy i spodnie juz teraz tylko na rower . za nic nie moge tego doprac .Co dziwne zwykle jeansy po tarzaniu w trawie i blocie odpraly sie po pierwszym razie tylko w proszku .
Linka co do piersi tez mialam robione najpierw usg przez chirurga onkologicznego i to dosyc znanego dr Stojcev bo wyczulam guza , sporeeeego .W trybie natychmiastowym bo jestem obciazona w grupie ryzyka. Okazalo sie , ze to przerosniete gruczoly.Taki moj urok . Ale wszystko warto kontrolowac

Ostatnia edycja:
Witam się i ja.
Diabliczka ja na początku i przed ciaza bardzo dużo nosiłam ale jak się dowiedziałam to konsekwentnie odmawialam jak chciał na ręce i nauczył się powoli, sam wychodzi z mieszkania do windy a później po schodach.

Linka nasza ciocia niedawno sobie wymacala guza, nigdy nie była w ciąży ale brała dużo hormonów. Okazało się że złośliwy. Szybko badania operacja całej piersi nie usunęli tylko guza i jest po dwóch chemiach i jak na razie wszystkie wyniki super i właśnie ok 1-2cm i złośliwy. A jest dobrze. A to nie musi być zaraz rak.

Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom

A no i wczoraj zakupiłam prezent na komunie tylko muszę coś jeszcze dokupić i na razie nie mam pomysłu
1462952350-1d1mld.jpeg
nie byłam pewna co do koloru czy nie jakiś róż ale ten taki komunijny.

Wczoraj byłam też w poszukiwaniu sukienki i w c&a ta która sobie wybrałam została przeceniona na 29.90 i od tego obowiązuje rabat 20% czyli byłaby za śmieszne pieniądze. No właśnie byłaby, bo ja mierzylam ostatnio 36 u mnie w mieście jeden sklep 38 ogromna. No i dziś mi zdejma z manekina 34 może będzie dobra a jak nie mąż jest w Warszawie i ma obejść wszystkie sklepy:d

No właśnie ja miałam dziś wawe zaplanowaną a wczoraj tak się nadzialam na uchwyt od szafki że mam ogromną ranę na tyłku, spodnie i majtki rozdarte i nie mogę siedzieć ;(

A jeszcze przed tym wszystkim poszłam na spacer z małym i tak strasznie mnie wkurzył ten wózek że wróciłam do domu wściekła wzięłam m i jazda do hurtowni, byliśmy 10min przed zamknięciem. Nie mieli żadnych porządnych firm ew wszystko z dwiema rączkami więc wzięliśmy ten mini co ivi kupiła, granat. Był ostatni i przeceniony na 350zl i powiem że jestem w szoku jaki jest super mały lekki podnóżek i pałąk regulowane. Będę szukać okazji i jak znajdę coś fajnego to ten zawioze do rodziców przyda się na wyjazdy. No i jestem happy :d a jutro wizyta już mnie boli brzuch z nerwów, jeszcze m ma do pracy i muszę iść sama:(

A tymczasem lecimy do piachu bo zwariuje tak u mnie duszno

Linka o ja pierdykam ale współczuję :( Ja pamiętam jak przed Sz wyczułam guzka, co ja się nastresowalam to moje. Na szczęście okazało się ze to nic groźnego. Wtedy też odstawiłam tabletki a brałam z przerwami ok 12 lat. Nie miało to powiązania ale wydygałam się
Mamcia mogę skrócić spacery ale wtedy on nie chce wracać więc pomimo wszystko muszę wziąć na ręce . To już dorosły czlowieczek i ma dużo do powiedzenia[emoji14]
Majdaczek uważam tylko to nie takie proste do końca. I tak mi cyrki wyprawia bo większość go załaduje ze coś tam i dalej idziemy. Siedzimy na murkach itp
Ojj jaka młodziutka :(
Oj tak...czas leci jak torpeda
Gaga będzie dobrze Aniołkowi ♡
Keejti ja też odmawiam, on nawet nie chce tylko sam ale jak się nabiega po placu zabaw czy między blokami to w pewnym momencie nóżki odmawiają posłuszeństwa, wtedy chwilkę poniose i znów nogi... On też km robi oj robi. Czasem się zastanawiam ile oni mają energi :)
O kurde to musiało boleć :/ pewnie gwiazdki widziałaś a zegarek piękny , taki subtelny

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Od 4.20 znowu nie spalam dopiero przed 7 do 8 się udało. Meczy mnie to od samego początku. Za to dziś znowu czułam maluszka, wlasnie gdy spać nad ranem nie moglam. Pukanie znowu z prawej strony.. No nie wiem..
Zaraz zbieram się na zakupy, cytologie z dziś odwolalam.. I ogólnie jestem bez nastroju..wiec Wybaczcie, że się nie odniosę do waszych wypowiedzi..

Keejti- gratuluję udanego zakupu.
Jutro dla nas sądny dzień,że się tak wyrażę.

Lilith- niech moc będzie z Tobą;)

Milagros -dzięki -kupiłam to mydełko i jeszcze taką malutką buteleczkę odplamiacza z tej firmy. Mam nadzieję że to pomoże , w necie są bardzo dobre opinie na temat tych odplamiaczy.

Próbowałam już do odplamienia alkoholu, wody utlenionej, mleka i pupa. Kupiłam mydełko i odplamiaczdr. Bekcmanna może tym puści. Właśnie czekam na rozmowę z wychowawczynią Szymona
Ciekawa czego ciekawego się dowiem. Aż się boję

My po piaskownicy dopiero się trochę doczyscilismy.
Mój ma dziś rozprawę i tak się stresuję, miał ją o 11 i tel wyłączony już dawno się powinno skończyć, boję się że jeszcze mi go zamkna:( takiego mam stresa

reklama
Do góry