reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Ha! Po plamie ani śladu . Zeszło świetnie mydełkiem Dr Beckmann, trochę to trwało bo nałożam ,odczekałam, a później jeszcze tarłam- do skutku.
Rewelacyjne to mydełko. Szkoda tylko, że dziur nie ceruje;) bo Emilcia dziś w podartych rajstopach przyszła:confused2:

Keejti- dobrze, że tylko tak to się skończyło
Martusia- witaj

reklama
Cześć martussia :)

Keejti, śliczna sukienka, prosta i elegancka :) Dobrze, że mąż zmądrzał i że nie wyszło z tego nic gorszego.

Linka, mam nadzieję, że to nic groźnego. Też torbiele mi się robiły po tabletkach i miałam usuwane w jednej piersi. A w drugiej od dawna jakiś stan zapalny, muszę się wziąć za to po porodzie, bo wkurza mnie i boli. Jedyne co dobre,, to mówią, że jak boli, to nie jest złośliwy guz, dlatego pewnie to odwlekam.

Diabliczka, ciężki synek? Ja jak Netta muszę nosić, wiek podobny, a moja w ogóle jeszcze sama się nie przemieszcza, ale drobniutka jest, tylko 7 kg, gorzej jak w foteliku muszę ją czasem gdzieś nosić.

Priinceseczka, rzeczywiście, mówiła mi ginka w poprzedniej ciąży, że to ucisk na nerw jest, więc mam nadzieję, że to jednak nie korzonki, bo poza ciążą w ogóle tego nie mam. No ale poprzednio dokuczało mi aż do porodu. Też kuleję czasem jak chodzę :(

Hmm, też z plamą się borykam, właśnie koszulka męża moczy się z vanishem, a mam to mydełko, to spróbuję, jeśli nie zejdzie, bo jeszcze go nawet nie rozpakowałam.

Emka ciesze się bardzo tylko musze naraz wydać te pieniądze i w piątek fakturę zanieść a ciężko troszkę z kasa ale podołam :) i dla mnie to takie dziwne ze mam 4 dni na doniesienie faktur bo jeden to pal 6 a jakby mi przyznali dla większej ilości dzieci i nagle na każdego po tyle wydać w ciągu paru dni było by ciężko ;)

Keejti dobrze mimo wszystko, że dobrze się skończyło! A sukienka sliczna, takie Lubie.

Od kiedy dowiedziałam się o ciąży przestałam nosić mlodego a bardzo to lubiłam.. I on był przyzwyczajony. Trudno się mówi. Teraz radzi sobie sam, nie licząc krzeselka czy tego pudła w kuchni. Po schodach tez od dawna sam zaiwania góra dol. Na spacerach nie wymieknie, kilometry robi i to sam. Musiał się przyzwyczaić. Waży 13-14 a nie ma jeszcze 2 lat.

Diabliczka co robicie na 2 urodziny? U nas końcem lipca będzie miał..

Dzis maz zarezerwowal mega wypasione wesołe miasteczko w innym mieście, godzina drogi w jedna stronę. Idziemy my plus przyjaciółka Judi i 100f za wejście z wszystkimi przejazdami dla dziecek i męża bo ja to bym zaraz rzygla.. Kuzwa kupa kasy..
Na tort juz wszystko mam. Robie prosty z najprostszych, dwupiętrowy, zdobiony kitkatami biało czarnymi, przepasany wstążka i jeszcze nie wiem czy biało czarnymi kulkami nie wysypie. Zero roboty a młoda wniebowzieta będzie.

Coś dziwnego wychodzi mi na twarzy, Niby pryszcz ale to nie pryszcz, wkurza potwornie.. Tez takie macie??

Milia- wlasnie tez xzytalam ze niektrorym ten bol towarzyszy do samego porodu. Ale musze przyznac ze wczoraj mniej bolalo..fakt faktem ze nie bylam nigdzi pieszo. Jutro wysjocze na pacer i zobacze jak bedzie wieczorem :)
Drobniusia ta Twoja cora, ale nietore dzieciaczki tak maja a pozniej szybko nadrabiaja. Moj tata w 8 klasie mierzyl 133cm! Pozniej w ciagu 2 lat urosl 45 cm hehehe

reklama
Lilith urodzinki zrobimy w czerwcu . W tamtym roku też tak przekladalismy aż nie zrobiliśmy tylko takie dla siebie.
Mnie swedzi ogólnie twarz
1462976209-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry