reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Keejti- spokojnie, przecież choćby nawet to do więzienia nie biorą tak prosto z rozprawy.Poza tym jest Jest jeszcze Sąd Apelacyjny i można się odwoływać.Ja uważam, że zawsze warto wziąć prawnika, choćby się człowiekowi wydawało, że przecież jest niewinny i na pewno nie mogą mu nic zrobić. Z własnego doświadczenia wiem, że w tym kraju jest wszystko możliwe , a niewinnego człowieka mogą trzymać 48 godzin i gnębić- jak mojego emka, potem wnieść sprawę mimo ewidentnego braku winy i niepodważalnych dowodów na niewinność, a na koniec, żeby prokuratura i ponad 70 letnia pani prokurator( przysypiająca na przesłuchaniu) nie miała mega obciachu, sprawę umorzyć. To Polska właśnie

reklama
Mama czwórki no niezła historia. Ale on był właśnie winny. Mój brat cioteczny jest adwokatem a pracuje jako pomocnik sędziego tyle że w Białymstoku a rozprawa w Warszawie. Ale wytłumaczył jak ma się bronić.
Ale na szczęście ju zadzwonił razem z oczekiwaniem na wyrok 2h tam był. Mówi że fajna prokurator się trafiła, miał zaświadczenie ze chodzi na terapię, że dziecko małe i drugie w drodze i stanęła w jego obronie. Kiedyś 1000 zł mu wzięli to teraz już kosztów sądowych nie dostał ale 2lata w zawieszeniu na 4 i zakaz prowadzenia pojazdów na 2 lata. No niestety za błędy się płaci i tak łagodnie go potraktowali.
No i kupił mi sukienkę i zaraz wraca. Przepraszam że ja tak o sobie ale tak się strasznie martwilam że szok

Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom

Kejtii- dobrze ze wszystko sie pomyslnie rozegrali:-* musi teraz sie pilnowac aby nie popelnic jakiegos bledu w omresie zawieszenia. Pokaz kiecuszke :-D

Ja bylam z moim w banku wymienic drobniaki (1,2,5 gr) na grubsza kase. W sumie 44 zl tego sie uzbieralo. Pieniadze byly posegregowane i poodliczane po 50 sztuk. Pani w banku sie oburzyla i 9.30zl z tych miedziakow oddala bo poedziala ze sa..brudne i skad je mamy. A TZ pwedzial z banku polskigo haha. Wkurzyla sie ze jen robote dalismy. Na koniec zluzowala i smiala sie ze w tym miesiacu jeszcze sie tak nie naliczyla.

Pozniej skoczylismy do empika. Kupilam "Jezyk niemowlat". I dzisaj juz cos poczytam :-)

Keejti cudowna wiadomość ♡
Sukienkę pokaż :)
Princeseczka mi często klienci przynosili bo prosiłam. W sklepie zawsze brakuje , ale na raz takich bym nie przyjęła[emoji14]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki no super sama odetchnelam a z drugiej strony ma nauczkę. Mogę dać zdjęcie ale katalogowe a jak mi przywiezie to przymierze bo na żywo inaczej wygląda. No i w razie czego mam jeszcze 34 zarezerwowane. Dodatki pewnie czarne :)
1462968445-1d1mld.jpeg

Kurcze a ja byłam w empiku po jakąś Biblię dla dzieci i zapomniałam o tym języku. Miałam gdzieś pdf to poszukam

Netta mi pani w sklepie doradzila karkowke bo ładna była. Będzie w sosiku duszona z cebulką i młodymi ziemniaczkami plus malosolne no i zaraz mam zamiar swoje malosolne zrobić.
No i chce mi się do lumpka jakoś dziwnie;d nie mam dla synka krótkich spodenek

Hej dziewczyny :)

Przyjmiecie jeszcze jedną zbłąkaną duszyczkę do swego grona?? :)

Podczytuje Was od początku, ale z racji poronienia pierwszego dziecka bałam się, ze tym razem znów pójdzie nie tak :(
Teraz po zakończeniu 1 trymestru jestem gotowa do Was dołączyć :)

Mam na imię Marta, mieszkam na podlaskiej wsi. Na stanie mąż, trzyletnia córeczka i 13 tygodniowy Szkrab w brzusiu :)

Diaboliczka widziałam w nocy przyszło mi powiadomienie ze napisałaś tez sie walalam z boku na bok jak poszłam siku wczesniej ...

Linka ja bym sie cieszyła jakby mi jakiekolwiek pieniądze spadły "z nieba" .

Co do odplamiaczy ja jestem mega zadowolona ze sprayu amway:)

Kejti a co sie dzieje bo niedoczytalam chyba wszystkiego .

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Cześć Marta jasne że przyjmiemy, ja też z podlasia:)

Emka bo nic nie pisałam jakoś nie brałam tego aż tak do siebie do dzisiaj. W skrócie nie ma prawa jazdy że względu na jazdę po alkoholu przed samym egzaminem i złamanie paru przepisów to dawno bylo dostał odroczke a ze dwa lata temu prawie to powtórzył czyli po alkoholu bez prawka w Warszawie jechał i próbował dać 1500zl łapówki. Jakoś to wszystko przeszło wziął się bardzo za siebie no ale przeszłość wróciła bo trzeba ponieść tego konsekwencje

reklama
Hej martusia :)
Witamy i udzielaj się śmiało
Kejti i ja już wiem, bo głupio mi było pytać

No kurcze zjadłam sobie kanapkę ze szczypiorkiem i się męczę :( ehh

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry