reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Miałam zrobić mielone na obiad a tu mój luby chciał rozmrozic mięso w mikrofali i je praktycznie ugotowal .. chyba jakiś makaron zrobię z sosem w takim razie żeby mięsa nie wyzucac

reklama
Rogal jes spoko bo rozkłada się na 2 części. Mniejsza potem może służyć jako poduszka do karmienia maleństwa. Poza tym kosztował z przesyłka 75 zł. Więc dużo taniej niż widziałam w np w smyku.

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny a mam takie pytanko kiedy się zaczyna 2 trymestr bo jedne strony podają, że od 13 tyg a inne że od 14 tyg i teraz nie wiem

Gaganiestety tez nie wiedziałam, szedzie mam inaczej.. Jutro zaczynam 15 tc wiec mi wszystko jedno juz..
Ja przyjmuje wszystko z opóźnieniem, wiec wybrałabym 14. Prawidłowo to chyba 13,5tc. Ale uważam, że skończonej a nie tej co leci.

Linka spagetty zrób i po robocie.

Netta no to miałaś załatwiania.. Dobrze, że się udało!

Przygotowałam prasowanie i dodziela..

U mnie licząc o dnia ostatniej miesiączki zaczął się 12 tc ale z tymi trymestrami to różnie. Mam aplikacje asystent ciąży która wszystko wylicza itp.

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Też oglądałam te rogale na allegro Ale jeszcze nie wiem który wybrać. Są mniejsze większe,dłuższe,krótsze,chudsze ,grubsze . Do wyboru do koloru tylko ktory najlepiej wybrać [emoji22]

Prasowanie to moje ulubione zajęcie (to Była ironia) [emoji5] ale wczoraj oglądając tylko mnie kochaj rozprawilam się z moją stertą. [emoji38]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith a daj spokój za wcześnie się pochwalilam. Zdecydowałam się na to armadillo city miałam w sumie dwa do wyboru i ten żółty co chciałam ugadalam się z babka miał być niespełna rok używany i w super stanie tylko na kółkach lekkie ślady. Miała być wysyłka. A jak powiedziałam że pojadę do warszawy po niego to mi powiedziała że ona go kilka dni temu kupiła i nie popasowal jej dziecku a ta osoba od której kupiła mówiła że niespełna rok. Ma mi zrobić dokładne zdjęcia. Ale nie ma dowodu zakupu a to źle.
Czekam jeszcze na odpowiedź z 4kids jakie mają potestowe i powystawowe

A ja patrzcie dostałam min 300 mniej niż wypłaty. I to tak co miesiąc będzie? No śmiech no

Kejti ja dostaję mniej więcej tak samo różnica 200zl na plus. Mi płaci ZUS więc soboty i niedziele płatne. Mniej o 120zl niż w zeszłym mcu ale i jeden dzień krótszy miesiąc. I z tego co wiem to będzie się tak wahać zależy ile dni w miesiącu.

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja dziś też kupiłam sukienkę :)
28ef931fc84e58438dc764422b3e2c17.jpg

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Do góry