reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Milia- ja tez znam ten bol...to chyba korzonki. I mnie najbardziej napiernicza jak sie pokoze naplasko.. czasem nie moge noga ruszyc. Cos okropnego. Mowie do TZ ze kosci mi wychodza chyba hehe

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny rzadko się odzywam bo nie mam czasu na nic ostatnio. Czuję się rewelacyjnie i robię porządki albo przesiaduje całymi dniami poza domem z małą.

Było coś o bólu jakby kość ogonowa w tyłek wchodziła mam to samo najbardziej jak się napracuje i potem boli niestety.

Wczoraj u nas był dzień matki i dostałam od córki róże :)

Mama czwórki to skandal ze tak potraktowaly twojego synka nieodpowiedzlne dziewczyny nie dziwię ci się ze byłaś wściekła i dobrze że synek nie zachorował .

Milagros piękna sukienka koniecznie pokaż się w niej.

Witam Nowa mamę.

Lilith wspaniale ze masz następny termin na prenatalne i oby dzidzia współpracowała.

I jak zwykle zapomniałam którą co pisała ehh jak przypomnę to dopiszę. Mam straszna skleroze w ciąży. A ja mam dzisiaj gołąbki domowe mama mi zrobiła i podała ale się cieszę zjadłam dzisiaj już mniam.

U nas piękna pogoda od tygodnia po 30 stopni dzisiaj tylko wiaterek się zerwał ale płac zabaw zaliczamy codziennie i Anastazja ma już koleżanki co prawda dużo starsze bo mają z 11 lat ale cieszy się jak je widzi i chętnie dziewczynki się z nią bawią.

Miłego wieczoru

zabijałam dzisiaj czas żeby jak najszybciej mi czas do środy zleciał ale chyba przesadziłam bo zaczynam się źle czuć i brzuch też troszkę czuje ale jestem z siebie zadowolona dwu daniowy obiad w tym kluski śląskie własnoręcznie robione, placek w lodówce, woda w akwarium wymieniona, szwagierka z pracy odebrana ale teraz już tylko odpoczynek bo od 6 na nogach

Ha widzę, że dużo z nas teraz bardziej na nogi staje hihi nic tylko się cieszyć! No i pogoda chyba tez swoje robi bo i nastrój jako tako poprawia.
Tez niedawno wrocilismy. Udało mi się dziś ze wszystkim uporać i aż bym jeszcze chciała druga torbę prasowania zrobić ale maz zabrania bo też coś pobolewa a dupka wczoraj już odstawilam.

Ogarnelam się też w sobie w środę zamawiam minky i materiał, maz maszynę przywiezie i szyję..

Pic mi się ostatnio chce ogromnie!

Pycha, różowy magnum..

Keejti to co ona trochę klamczucha nie?

Linka ja np żadnego takiego papierka nie pisałam, wszystko firma załatwia. Ale u Kejti może tak być że te pierwsze 30placila firma i nie policzyli jej weekendów, bo pamiętam teściowa ostatnio miała taką sytuację i pytałam jak to z ciężarnymi to im też te 30dni nie płacili a później jak już ZUS płacil to było ok :)

Zdjęcie wam wyślę jak już będę mieć okazję ja założyć bo aktualnie zostawiłam u mamy bo ja szafy jeszcze nie mam :D

Joasia ta sukienka jest chyba z tej samej firmy co ta Twoja :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Milagros kiecka cuuuudna <3
Lilith wrrrrrr za tego magnuma to sobie powarcze :p
Netta jakis wykroj masz czy Twoj projekt sukienki ? Pochwal sie postepami jak juz zaczniesz szyc :)

a ja moje drogie dzisiaj juz bez bolu :) antybiotyk zadzialal ale biore do konca :) i juz nie wygladam jak chomik :p
dzisiaj sobie wgralam , ze cos czuje w brzuchu jakies aotylki ale to chyba jelita bo na bobo za wczesnie ...a tak juz bym chciala :)

Ja pamiętam jedne z pierwszych ruchów w ciąży strasznie mi się spać chialo położyłam się na drzemkę a tu jak mnie coś kopnelo od środka to od razu wstałam ja też czuję ale to jeszcze nie ruchy raczej jelita

reklama
Cześć laseczki :)
nie odzywałam się, sorki, ale urwanie glowy - w ogrodzie, domu.. A teraz próbuję się zmobilizować by chociaż parę stron przeczytać.. egzamin coraz wiekszymi krokami się zbliża:/ a tak strasznie sie nie chce!

Ja w końcu dostalam od endykrynologa leki i wylądowałam na eutyroxie, okazuje się że w ciązy to nawet za bardzo się nie zastanawiają tylko leki dają bo tak bezpieczniej:)

Do góry