reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Milagros Tylko spokój Tu jest potrzebny.
Ja suknie mierzyłam dwa tygodnie przed ślubem, a do odbioru miałam tydzień przed, a to dlatego, że panny młode lubią chudnąć i akurat w tym moim salonie praktykuje się wszystko na ostatnią chwilę. Myślę, że w Twoim przypadku przymiarka i przeróbka jak najpóźniej jest tylko na plus.
Nad pierwszym tańcem długo się zastanawialiśmy i miałam kilka super typów, zostało na: Love is all around :) Tak się spodobało znajomej, że też sobie wzięła na pierwszy taniec. A tak w ogóle jak miałam robioną próbną fryzurę, to poleciało w radiu i to było przypieczętowanie decyzji. Zastanawiałam się jeszcze nad sarą connor: From this moment i Jon McLaughlin - So Close.

Ciążowa apka na komórce pokazała mi dziś początek 2giego trymestru :-) :)

No i wczoraj kupiłam sukienke na wesele. Cała na wiązanie w razie nagłego wybrzuszenia.

Załączniki

• 13120737_1391851867507659_499217305_o.jpg
    13120737_1391851867507659_499217305_o.jpg
    105,9 KB · Wyświetleń: 71
Hejka dziewczyny.
Joasia1986 przepiękna sukienka i dobrze że wiązana w razie przyrostu brzuszka

Diabliczka00 ja kiedyś straciłam jedynkę przez zderzenie z bratem glowa w głowè, nie mam implanta ani korony poprostu dentystka dorobiła ząbka na włókno ale nie pamietam jakie. Normalnie gryzę jablka, wszystko co twarde. Mam to 8 lat. Stracilam jedynkę jak bylam jeszcze niepełnoletnia i korona była dosyć droga więc zrobiła mi to i mialam zamiar wymienić w przyszłości na korone ale narazie odpukać nie ma po co, z bardzo bliska tylko widać tak lekko inny odcień od drugiej jedynki. Za wszytsko zapłaciłam z 200zł. Godzina na fotelu, to włókno utwardzane było lampą, a jednynke straciłam tak że została 1/3 zęba wiec 2/3 doriabiała.

Parę dni nie udzielalam się ale miałam troszkę przykre sytuacje, babcia moja wylądowała w szpitalu, musialam jeździć do niej, bo rodzeństwa nie ma , rodzice wyjechali i sama musiałam jej pomagać, karmić myć w szpitalu normalnie masakra byłam zła że w moim stanie muszę przebywać w szpitalu, gdzie jest pełno wirusów różnorakich ale cóż nie było komu jej pomóc. Nie wiem dlaczego ale wróciły mi te chol..ne mdłości a tak sie cieszyłam.
Wczoraj w IKEI zjadłam 2 hod dogi i meczyłam się cała noc. Znów na nic nie mam patrzenia.

Joasia gdzie Ty masz brzusio?
Ale ładna jesteś :-)

Milagros Tule mocno.. Teraz to dużo się nafrustrujesz jeszcze. A z kieca to prawda im później tym lepiej, wiesz niedługo czas wyskakiwania brzuchow a od 16 tc to juz wogole unosi się macica co 2 tyg wyżej i brzuch widoczniejszy. A tego jak nie przewidzisz.
Wybierz na pierwszy taniec swoją ulubioną, która kojarzy Ci się z Twoim. Tylko może niech powie, że Oki by się nie miał o co czepiać.

Ivi Twoja cora jest duża, popatrz na blogowych wątkach wozkowych jakie są wymiary oparc a takich wózkach jak Cie intetesuja. No i waga. Nalo jest wózków do powyżej 15kg i to minus, sprawdź kochana. Ten co wybrałaś jest niezły choć ma minusy jak każdy. Rączki się nie wysuwa np.

W koncu siadlam. Chałupa zrobiona, czekam na kolejne pranie by rozwiesic i idę myć głowę bo zaraz wychodzę.
Jutro mam dzień lenia..ewentualnie poprasuje i wciuchach porobie. Może dziś na plażę pohedziemy, sliczna pogoda.

Joasia cudna sukienka i cudna Ty :):)
Jak sprawy naukowe? Pytam jakiś czas temu ale pewnie nie odczytałas:)

Lilith wózka poszukuje typowo dla Sylci, dla maluszka zostaje wierna roanowi marita. A teraz chodzi mi o coś lekkiego żebym mogła ja wozić a nie nosić w razie jej buntu;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Em ka ślub jest w za półtora miesiąca...
My nie mamy takiej swojej piosenki, każde słucha wgl innego gatunku. Mój to wgl się nie interesuje tym, przecież na pewno coś wybiore... Jemu wszystko jedno. A później będzie chodził nabuczony że jemu się nie podoba, no niestety nikt pierwszego tańca do ostrego tańczyć nie będzie.. :/
Ja myślałam o boltonie -when a man loves a woman.
Albo once upon a december...
A co do załatwiania to pierwszy taniec, podziękowanie dla rodzicow, dekoracja sali -dziś jade- organista do kosciola wgl oprawa. Dekoracja kościoła zajmuje się mama więc chociaż tyle.
Mój przyjdzie jak zwykle na gotowe i będzie szczęśliwy... Jedyne co wie to skąd ma kwiaty odebrać...
Frustracja mnie dopada.

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka
Z piosenek może Harlem jesteś moim domem. Kindla z kimś takim jak Ty, seal wedding Day. Wszystkie spokojne można się pokrecic w kółko bez szaleństwa

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dopiero weszłam po takiej przerwie, brat u mnie był i nie miałam kiedy, Was doczytać to masakra tyle stron.

Diabliczka współczuję zeba:(

Milagros geomar jest bezkonkurencyjny

My mieliśmy na pierwszy taniec zakochani, zaczarowani i do tego banki mydlane z sufitu ;)

A jeszcze mi się podoba all You need is love i scena w kościele z filmu love actually moja ukochana scena z filmu ;)

Katerineczka świetny ten kombinezon!

Joasia super kiecka. Ja teraz na komunie szukam i w c&a wczoraj mierzylam nie typowo ciążowe ale proste i w literkę a i są po 50-70zl:)
Pp wypłacie jadę na zakupy:d

Do góry