reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

witam

Diabliczka bardzo współczuje :( ja to bym chyba z tydzień przepłakała ze jedynką ale dobrze że mogą coś z tym na teraz zrobić

pogoda u mnie do dupy :/ szaro smętnie i deszczowo
zaczynam odliczać już dni do wizyty

reklama
Priinceseczka czasem można się uśmiać jak się coś inaczej przeczyta ;)
wizyta w środę za 6 dni

Witam się z rana :)

Aob oby synkowi wyniki się poprawiły :)

Diabliczka bardzo mi przykro i w szoku jestem :O mój ojciec kiedyś ulamal jedynkę tak w połowie ale to wiadomo w ciąży nie był i dosyć szybko mu zrobili. Daj znać co poradzili :)

Co do pogody u nas dosyć fajnie.
Dziewczyny co do swędzenia mnie często piszczele swędzą ale mam tak od zawsze bo mam Sucha skórę.

Właśnie jest któraś w stanie polecić jakiś dobry peeling do twarzy i krem nawilżający?

A co do zwierzaków moje dostają szału rano ja wstaje siku a one myślą że to pora jedzenia i się nie uspokaja póki im czegoś nie dam. I to nie może być sucha karma tylko warzywka[emoji14]

A właśnie pytalyscie o siku, ja wstaje 2-3razy i strasznie bolą mnie nerki po nocy miała któraś z was taki problem? Oddechu zlapac nie mogę :/

A co do wesela to dziewczyny dziś mi się śniło, że obrączki przyszły nie takie jak zamówiliśmy i jeszcze musiałam dopłacić 1300zl :O
Zaczynam wariować bo jeszcze dużo rzeczy mam nie załatwione.
Może polecacie jakaś piosenkę na pierwszy taniec ?
Albo na wejście do kosciola ?

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Jejku dziewczyny jak mnie zab w nocy bolal, myslalam , ze po scianach zaczne latac. Przelamalam sie i wzielam paracetamol a policzek oblozylam lodem zeby nie wstac rano jak chomik. Nie wiem czy jakis stan zapalny mi sie nie robi...chyba pora na dentyste:/

Wiklinka zobacz na liście kto dał taka ocenę.

Ivi tez miewam z tym problemy ale w ciazy trzeba przemeczyc.

Diabliczka do mostku nie trzeba przeswietlenia. Jego się robi na odlewie, powinni zrobić od reki, taki byś zachaczala, once o tyły ewentualnie. Pierw odlew całej góry, potem z niej tworzą zęba. Sprawdzalas to?

Milagros dużo zalatwien masz jeszcze czy to tylko takie drobnostki?

Dominika mnie też szarpie niedamowicie..w nocy wstaje 3-4 razy od dawna..

Dzis niespie od 6.30.. Nie szło zasnac..i od rana zapierdzielam by chatę dosprzatac bez segregacji. Z resztą mój jutro musi pomoc, typu wyprać wszystkie zasłony etc, prasowania segregacja w łóżku..
Jeszcze tylko kuchnie musze ogarnąć i gotowe. Potem ubrania Dextera i naszeitp. Juz mi się nie chce.

Aob hemo moze byc wzorowa przy niskim żelazie mój tez nie wyglądał
Na anemia a trochę z tym
Walczyliśmy ...

Diabliczka oj współczuje

Miła pierwszy taniec to dobrze zeby to była jakas wasza piosenka - my mieliśmy Sinatre fly ma to the moon -zaręczynowa :) a na wejście do kościoła standardowo mendelsona chyba :)
A koedy macie ?

My dzis pobudka o 5:20 młody zasnął a my z m juz nie ... I pozno zasnęłam
E końcu ale posypaliśmy do 9:30 wiex pewnie trochę sie umęczony z popołudniowa drzemka ...

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Em ka ślub jest w za półtora miesiąca...
My nie mamy takiej swojej piosenki, każde słucha wgl innego gatunku. Mój to wgl się nie interesuje tym, przecież na pewno coś wybiore... Jemu wszystko jedno. A później będzie chodził nabuczony że jemu się nie podoba, no niestety nikt pierwszego tańca do ostrego tańczyć nie będzie.. :/
Ja myślałam o boltonie -when a man loves a woman.
Albo once upon a december...
A co do załatwiania to pierwszy taniec, podziękowanie dla rodzicow, dekoracja sali -dziś jade- organista do kosciola wgl oprawa. Dekoracja kościoła zajmuje się mama więc chociaż tyle.
Mój przyjdzie jak zwykle na gotowe i będzie szczęśliwy... Jedyne co wie to skąd ma kwiaty odebrać...
Frustracja mnie dopada.

Zryczalam się jak stary bóbr. Dzwoniłam do babki z salonu ślubnego kazała po majówce żeby umówić się na ostateczną przymiarke na skrócenie sukni, a ta mi dziś mówi że jej krawcowa wraca dopiero na koniec maja i że przecież zdąży. Opieprzylam babke, bo dla mnie to kpina. I nie obchodzi mnie to że jej się plany zmieniły.powinna mieć więcej niż jedna krawcowa. I jeszcze do mnie mówi że jak mi tak bardzo zależy to żebym przyszła jutro i ona obetnie ja na mnie, rozumiecie ? Dzwonię po mieście i szukam krawcowej...

reklama
Diabliczka nie martw się na pewno coś poradzą. Moja koleżanka miała wstawiany implant w miejsce jedynki i tez się bała ze będzie jakiś czas chodzić bez zęba. Ale oni jak usunęli to od raxu odbudowa li na czas przygotowania implantu i wyglądało to super jak normalny ząb. Tylko trochr trzeba na niego uważać żeby np orzechów nie rozgryzac czy czegoś innego twardego.

Joasia trzymam kciuki za pracę żeby szybko i gładko poszło. Ja muszę oddać dyplomowa do czerwca ale to tylko studia podyplomowe.

Lilith zwolnij! Jak tam solero?

Milagros jedyne co ci mogę poradzić to nie stresuj się, wszystko bedxie pięknie.

W załączniku moje zakupiki nawet jeszcze nie wysłali :/ oni brak zawsze długo jakby to prosto z Chin jechało

Załączniki

• kombinezon-ciazowy.jpg
    kombinezon-ciazowy.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 69
  • koszula-nocna-do-karmienia.jpg
    koszula-nocna-do-karmienia.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 67
Do góry