reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Joasia ja to się zastanawiałam czy to nie córka twoja ;) piękna sukienka i przyszła mama też ..

Ja zaraz po dzieciaki pędze , wyjezdzilam się z mamą od asystentow rodziny po kuratorów meksyk porostu .. bardzo delikatna sprawa ale cóż wszystko dla dobra małego eh ze takie zeczy muszą się dziać ...

Mój zrobił dziś na obiadek gulasz z ziemniakami sam z siebie przyjechałam a tu niespodzianka dom wysprzatany obiadek czeka :)

reklama
a ja byłam na kawce, burza tam byłam, wróciłam nie dawno, umyłam podłogę, nastawiłam drugie danie i "siedzę z Wami " :)

Katrineczka superowe ubrania, gdzie to zakupiłaś?

Joasia cudna sukienka a i Ty śliczna jesteś :)

Linka jak ja zazdroszczę ;) mój to co najwyżej mi herbatę zrobi :D

Keejti jak mi się uda to wrzuce zdjęcie tej co ja ostatnio kupiłam na komunie

Gaga u mnie to się zdążą nie zaczęsto ale jednak ;) a najlepsze jest to ze nie mogę odzywać się na ten temat ani słowem , podziękować nic kompletnie jakby tego nie zrobił ha ha ot tak , taki dziwny gość .. bo jak mu powiem dziękuję albo wspomnę coś na ten temat to się wścieka

Ja dziś po pracy poszłam na zakupy musiałam kupić spodnie. Wybrałam te z panelem w c&a 110zł bo już w moich się źle czuję. Dziś ubralam spódnice do pracy to mnie rajstopy cisna. Masakra jednym slowem[emoji5] a to tego kupiłam dwie sukienki jedną za 34zł także nawet po domu może być.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ivi wiem, że dla niej. Juz odpisalam.

Wiklinko wejdź na jej nick i zobacz gdzie się udziela i o co chodzi u niej w profilu. Mnie wkurza takie coś.

Linka niam i jak miło. Gulasz bym zjadła, smacznego!!

Gaga, w bocprixie Katerineczka zamawiala.

Wiklinko, popatrzyłam w nick tej Gosi i ona faktycznie u Nas sie nie udziela ale na innych wątkach tak. I jednej z nas ostatnio też wystawilam bezsensowną ocenę ale nie negatywna tylko nie adekwantną do tekstu z posta. Może niechcący czytając nacisneła ocenę, mi też to się zdarzyło, bo piszę ze smartfona i czasem coś mi przeskoczy za szybko w górę lub w dół.

Keejti tyle razy oglądałam ten film i jakoś tej sceny nie mogę sobie przypomnieć. Chodzi o tego przyjaciela pana młodego co kochał pannę młodą?

reklama
Do góry