reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Koalka no ale skoro ona nie stąd to po co czyta? Kiedyś się spotkałam z sytuacjami, że znajomi, rodzina podczytywali kogoś wpisy by to wykorzystać..chore ale prawdziwe.

reklama
Dla mnie Lilith tez to nie zrozumiale, ot tak akurat wejsc na listopadowki i sobie czytac o brzuchach , zaparciach i nudnosciach?.......no kazdy ma jakies hobby :p

moze przeciwniczka kastracji kotow:p i sie zbulwersowala :p

Milahros w ciazy to lepiej dla Ciebie ze na ostatni moment bo Brda mogli tez przerobić inaczej jak cos ja na szycie swojej sie zgłaszałam na 2 tygodnie przed a odbierałam 3 dni przed ślubem i robili mi na miejscu poprawki, wiec wyluzuj i faktycznie jedz pod koniec maja bo co jak nagle
Zacznie Ci sie unosić brzuchol to bedzie za krótka wtedy .
A taniec spontan ?

Diabliczka dla pocieszenia mojemu odpadła 1 na 2 tygodnie przed ślubem :) na szczęście sąsiadka dentystka sie zlitowała i zrobiła ze trzyma sie ładnie a umowmy sie nie oszczędza zębów .

Joasia to Ty?? Śliczna sukienka i Ty młodziutka :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Keejti nie dam rady :/ bo nie mam jak przesłać z tel na laptopa, dopiero jak mi mój telefon naprawią to będę mogła wrzucić

Oki;) a my dziś na dluugim spacerze, tournée po placach zabaw z kuzynka 9letnia i jej mama a później zakupy, nachodzilam się jak głupia przez te 3 dni.

A u nas jeszcze juwenalia i nie mam z kim zostawić julcia żeby iść bo opiekunka studentka :bd

Mam cały zlew garow. I mam plan zrobić jeszcze zaraz ogórkowa tylko trochę późno na zupę :d

Dziewczyny zazdroszczę Wam tego powera do sprzątania i gotowania [emoji53] ja to chyba brudem zarosne [emoji5] nie mam na nic siły jestem zmęczona nie wiadomo czym. Wczoraj ugotowałam obiad to taki żeby na dwa dni było i jeszcze trochę do zabrania do pracy.

A propo jedzenia nie mogę patrzeć na mięso,nawet na wędliny. Nie mam na nie ochoty i tyle, a mój mąż i mama krzyczą "jedź mieso" "Masz jeść mieso" i tak w kolo na około. A ja ostatnio to jem wszelkie sery i serki do tego owoce i warzywa [emoji5]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry