reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Tak solero to lody :)

Emalka o tym swedxeniu warto powiedxiec lekarzowi.
Milagros Ja tak o witaminach zapominam.

Dzoasia odtaw krem i zobacz czy to, to może być też od jedzenia jakiegoś np nowalijki często uczulaja

Lilith u mnie też wszystko na głowie stoi, ale zdałam sobie sprawę ze z takim samopoczuciem jakie mam nie dam rady tak jak wcześniej wszystkiego ogarnąć. Musimy umieć wyluzować

reklama
Dziewczyny jakis sprawdzony przepis na swiezego lososia? Dzisiaj byl w sosie cytrynowo maslanym a zostalo jeszcze ponad kilogram ryby i brak pomyslow:/

Lilith, katerineczka o taki tort chodzi :-)

Link do: Tort z arbuza

Dziekuje kochane z malym calkiem dobrze.. poki co nic sie nie osiadlo na oskrzelach tylko siedzi u gory a wyniki jeszcze nie sa dobre ale tez nie najgorsze.. ma ciagle niski poziom zelaza i za nic nie moze mu sie unormowac... za 1,5mies znow na wyniki :-\

Lilith wizyte mam jutro rano :-)

Emelka ja tak w ciazy mialam to wlasnie.szwankowala watroba, to soe cholestaza nazywa tylko ze to dopiero po koniec ciazy raczej wychodzi..

Milagros ja tez ciagle zapominam o tablekach.. a jak twoja osemka??

Ja mam jednego wodnego loda pomaranczowego to zapraszam hehe :-D kupilam kiedys na zas...

Ide spac.. jutro poczytam reszte :-) dobranoc

Dziewczyny obiecuje was jutro doczytać dokładnie bo spotkania mam dopiero wieczorem. Zaczyna się gorączka slubna. I nerwy że wszystko na mojej głowie..

Aob ósemka przeszła i mam nadzieję że jakiś dłuższy czas będzie spokój wybiła się trochę i stóp ;)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Hej hej ja tez w ciazy myslalam ze mam chostaze przez fo swędzenie ale okazało sie ze to był albo krem jakiś z rosmana na rozstępy (dostałam) albo leginsy z Lidka i obstawiam to drugie ale siedział mnie wtedy brzuch niemiłosiernie i faktycznie powiedz o rym lekarzowi lepiej zrobić te wyniki niz zeby potem było za pozno.

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Lilith narobiłaś mi wodnymi lodami ochotę ze dzisiaj też sobie kupiłam ale inne 10 sztuk he he zjadlysmy z małą po 2.

Milagros nie zazdroszczę ślubnej gorączki nie chciałabym przechodzić tego drugi raz :)

Co do swedzenia miałam jak Emka też mnie strasznie swedzial brzuch i czasami drapalam się przez sen aż do krwi ale podobno to normalne ze brzuch swedzi bo skóra się rozciąga. Co do ud i rąk to nie mam pojęcia lepiej lekarza popytac.

Aob super ze jest poprawa mam nadzieję że będzie już tylko dobrze i żelazo się unormuje. A tak swoją drogą to nie jest anemia czy coś?

Linka to odpoczywaj jak najwięcej.

Katerineczka wlasbie muszę popatrzeć tylko jutro u nas święto więc dopiero w piątek.

Dzisiaj znowu powtórka z rozrywki wymioty u mnie chyba jest teraz najgorzej jak to piszę ze mdłości osiągają apogeum. Miałam intensywny dzień płac zabaw, spacer, zakupy prawie cały dzień poza domem. Potem sprzątanie całego mieszkania i teraz leżing do rana z przerwami na siku.

Ile razy wstahecie siusiu? Ja nieraz nawet 3 razy strasznie męczące.

Dziewczyny macie jakiś sprawdzony sposób na zespół niespokojnych nóg? Właśnie czuję że się zaczyna.. to była najgorsza zmora w poprzedniej ciąży.. i boję się powtórki :(

Ivi nie pomogę - współczuje .

Dominika ja jeszcze nie mam tego problemu alw moze dlatego ze pozno sie kładę i sikam przed samym zaśnięciem czyli zanim zasnę i tak z łóżka wyjsć musze a rano lecę w te pędy a w ciagu dnia siusiam jak na przeziębienie choc pod tym względem jak sobie przypomnę końcówkę ciazy to sie śmiałam ze organizm juz nas przestawia na nocne pobudki... I jak ktos mowi wyśpij sie w ciazy w ostatnich tygodniach to mowię niezłe kpiny hehe :)

Tez jestem z tych ktore zapominają o lekach - w poprzedniej ciazy jak w zegarku miałam przypomnienie w tel i sie pilnowałem .

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Wlasnie wylapalam negatywna ocene za wpis o moim poranku........ albo komus zadek scisnelo o te czekolade albo chcial sobie ulzyc. Za chiny nie wiem co jam tam takiego zlego napisalam. Ale obiecuje nastepnym razem moje poranki bede opisywac w samych superlatywach bez wzgledu na to co sie bedzie dzialo.

reklama
Wiklinka coś ty, na złość opisz jeszcze dosadniej:):) nie przejmuj sie :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry