reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Jaja sobie robią nie wiedzą że nie można tak kobiet w ciąży w niepewności trzymać ? Skoro się deklarują to powinni tego dotrzymać.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

reklama
Kurde powiem Ci pierwszy raz tak długo czekam zawsze były przed czasem ale zawsze nylam koło 10 a dzis przed końcem koło 14 wiec moze bedzie w nocy albo francki zrzuca to na jutro bo usłyszałam ze mam byc wczesniej ... Oczywiście sie zbylwerswowalam bo na stronie napisane ze pobierają do 14 a ja byłam za 20 a zanik ktos mnie obsłużył to było za 15 :/

Mnie też też z beta strasznie wkurzyli- jak robiłam trzeci też to badanie to zadzwoniłam zapytać o wynik strasznie spanikowana i prosiłam Panią, żeby mi podała wynik bo bardzo się denerwuje a ona tylko, że jest i położyła telefon... no chore..żeby tak traktować kogoś na początku ciąży..

Próbowałam sie wlasnie je dodzwonić ale na stronie maja ze do 20 wiec pewnie nikogo juz nie ma ... Choć wydawało mi sie ze takie główne labo to tez w nocy pracują tylko pewnie nie odb... No nic od rana bede musiała
Patrzeć ...

dziewuszki, co ja tu czytam... nakręcać się zaczynacie :)
Uwaga, wylewam kubeł zimnej wody!

przystopować mi tu proszę! Każda z nas jest na samiuteńkim początku, różne rzeczy się zdarzają.. każdy organizm na każdą ciążę reaguje inaczej.. Lilith proszę nie schizować mi tutaj :D biegunka i poronienie? raczej zatrucie jakieś :p grzankę spaloną sobie zjedz, naturalny węgiel i zapomnisz o problemie :p Bóle brzucha, kłócie w pachwinach, dziwne upławy, dużo objawów, żadnych objawów.. wszystko jest możliwe. A lekarze - i my - na tym etapie możemy pomóc tylko jeśli problemem jest brak progesteronu, co z tego co wiem prawie zawsze objawia się brudnobrązowymi plamieniami. Wtedy na cito na IP po dupka proszę lecieć, a z żółtymi upławami do gina po globulki antygrzybiczne prędzej ;)

Spokojniutko cieszmy się tymi początkami:)

Ivi jak miło poczytać kogoś zdrowo myślącego :)

Em ka daj znać z rana, pewnie już będą :)

Uwielbiam gorzka czekoladę, ale nie teraz hihi.
Emka czekam na wiesci z rana. Kiepsko się tak czeka.. Strach nie odchodzi..
Ivi.. Ja w kolo tak myślę, ciesze się już z tego ze się udało ale wystarczy durny tekst, nietypowy ból..właśnie taki czuje aż jak brzucha dotykam promieniuje..A panika się zaczyna.. Raz mysle pozytywnie, wspieram Was a po chwili bam i sama tego wsparcia i rozsądku potrzebuje.
To omropne.. Walczymy o ciaze..tyle rozczarowań i łez a później o to by było dobrze..by ją donosic. I to na każdym etapie się martwimy.. A jak już maleństwo jest to zaczyna się strach o nie.. I jest tak cholernie ciężko a i tak się nie poddajemy.. A są panny co mają wsio gdzieś, dziecko za dzieckiem, piją, palą..
W ogóle coś mnie dzis na płacz bierze..

Wieczorem wróciły moje dwie znajdy po sterylce..ale bidulki wygolone do połowy i te szwy..

Leze.. Chcialabym by czas szybciej leciał..chociaż spokojniej..
Dobrej nocki życzę i jak najmniej stresu!!

reklama
Do góry