reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Kiepski dzien dzis, ja mam biegunkę z każdym dniem coraz gorzej. Pierw chodzilam do WC po posiłku, teraz po tygodniu zaczyna się wręcz wylewać. Dziwna ta ciąża, do tego zas jakieś uplawy wróciły..

reklama
Dorota mój gin kazał odstawic jeszcze przed zajściem :-( znając moja Zuze nie mam co liczyc na samoodstawienie, a w ciąży z nią mniej więcej od połowy ciąży mialam mocne skurcze, a w 30tygodniu juz pod 100 podchodzily. Mialam zakaz seksu przez pare miesiecy. Nawet polozne jak zobaczyly na patologii ze czytam greya kazaly dokonczyc po porodzie.
Teraz jestem cwaniak i bym mogła karmic, ale za parę miesięcy jakby ciąża była zagrożona to bym musiała odstawiać na siłę znowu a Zu by mogła pomyślec że to przez dzidziusia.

Agulek Pachwiny to nie ale albo jajniki pikaja albo kluje w srodku albo cmi w podbrzuszu, czasem mocniej jak się zdenerwuje i do tego krzyż i plecy tez bola.. Pamiętaj, że w środku wszystko się rozciąga, plus miednica. Tez panikuje z tymi bólami mimo, iż dobrze pamiętam z innych ciazy..

Lilith dzieki. U mnie dzis co jakis czas kluje i promieniuje w kierunku pachwin. Cholerny strach.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Agulek mnie też jajniki kluja czasami. Może weź profilaktycznie nospe?

Dorota nie stresuj się. Ci nasi panowie to czasami nic nie rozumieją, a szczególnie że nie wolno nas denerwować.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Lilith A pijesz dużo przy biegunce żeby się nie odwodnic?
Może jakaś wirusowka podobno teraz panuje również za granicą.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Lilith mi jak dziś to żółte wyleciało to pomyślałam oraz Tobie, ja modlę się aby to było jednorazowe, teraz rozumiem twój stres a co ci tam teraz wylatuje, biegunka współpracy ja w ciąży z najmłodsza też miałam biegunkę.

Emka daj znać jak będą wyniki

reklama
Do góry