reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Ależ mi się nie chce iść do pracy !!!!! Taka jakaś zmęczona jestem, młody w nocy jakieś koszmary miał, spał ze mną a K na kanapie :D hah

Ma któraś pomysł jak się odświeżyć na wizytę go gina będąc w pracy i mając do dyspozycji tylko mały szkolny zlew i zero prywatności ?:D to dopiero sztuka ..
Wezmę chyba chusteczki nawilżone :huh:

reklama
Cześć! Można dołączyć? :) Wczoraj na wizycie lekarz potwierdził ciążę. Bliźniaczą więc skoro wychodził mi termin na listopad to pewnie urodzę w październiku, ale aktualnie bliżej mi do mam listopadowych. Pozdrawiam

Magart !! Gratuluje !! Ja marżę o bliźniakach hehehe

Ja najmłodsza zapisałam znow do lekarza, ciagle strasznie kaszle mimo antybiotyku... Także dzis dzień wyjazdowy będzie ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ja zaraz idę do lekarza rodzinnego, bo od soboty nie mogę doleczyć anginy. Wzięłam 2 dni urlopu, planowałam dzisiaj iść do pracy ale jak mam 38 stopni, bolącego gluta zamiast gardła i 2 gi antybiotyk to jednak idę na L4 do konca tygodnia. Mlodsza siedzi ze mną w domu, tez na antybiotyku. Wiosno przyjdz ;)

Nessi ja zawsze ratowałem sie chusteczkami :)

Wow :) witam nowe brzuchatki :)

Moich wyników brak dzwoniłam juz rano i nie ruszyli ich wiec dopiero popołudniu bedą ... Oby były dobre :)

Magart masz 2 dzieci i teraz bliźniaki? Napisz coś więcej, były pęcherzyki, serduszka? Wiesz ze ciąża bliźniacza bardziej skomplikowana, nie myślisz o chorobowym a nie pracy? Zdrówka i gratuluję.

Ivi przy 3 nadal mazysz o bliźniakach, ja też zawsze chciałam ale nie teraz jak 3 dzieci mam w domu ;-)

Joasiu i jak się czujesz podczas tego odstawiania, my karminy się 1 raz na 24 h i Lili się już do tego przyzwyczaila a w razie jakby gin kazał odstawić to będzie łatwiej zrezygnować z tego jednego karmienia.

Znalazłam bardzo dobrego Gina, terminy na kwiecień ale mam przyjść we wtorek rano bo przyjmuje pierwsze 15 osób, mam nadzieję że się zalapie i usg ma w gabinecie i na NFZ i opinie ma rewelacyjne.

Emka żarty sobie tam robią czym co? Wrrr to o której wyniki teraz?

Mój wróci dziś po godz 19, od 6 rano, wszystko na mojej głowie, do tego dziś koleżanka nie mogła mi oliwki zaprowadzić do szkoły, już byłam z całą 3 w szkole Alan dziś w domu bo do lekarza więc też muszę iść, zakupy, spacer aby Lili zasnela, po corke do szkoły, dziś się nalatam i w stresie abym nie przegiela.

reklama
dorota123456789 Szok przeżyłam wczoraj w Dniu Kobiet. Dokładnie tak. Mam dwójkę dzieci. Syna, który w maju będzie miał 5 lat i córkę, która w maju skończy 3 lata. Mąż chciał mieć trójkę. Na USG są dwa pęcherzyki. Oba z zarodkami w środku. Umiejscowione wysoko, nie za blisko siebie. Będą dwujajowe bliźniaki. Jeśli wszystko pójdzie dobrze, bo wiadomo że na tak wczesnym etapie jeszcze się wiele może podziać. Kolejną wizytę mam za 2 tygodnie i wtedy powinno być coś więcej widać. Oba pęcherzyki są tej samej wielkości zmierzone na 5 tyg + 2 dni pomiar ladnie pokrywa się z teorią kiedy dzieciaki się poczęły ;)

Do góry