reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Ależ mi się nie chce iść do pracy !!!!! Taka jakaś zmęczona jestem, młody w nocy jakieś koszmary miał, spał ze mną a K na kanapie :D hah

Ma któraś pomysł jak się odświeżyć na wizytę go gina będąc w pracy i mając do dyspozycji tylko mały szkolny zlew i zero prywatności ?:D to dopiero sztuka ..
Wezmę chyba chusteczki nawilżone :huh:

reklama
Cześć! Można dołączyć? :) Wczoraj na wizycie lekarz potwierdził ciążę. Bliźniaczą więc skoro wychodził mi termin na listopad to pewnie urodzę w październiku, ale aktualnie bliżej mi do mam listopadowych. Pozdrawiam

Magart !! Gratuluje !! Ja marżę o bliźniakach hehehe

Ja najmłodsza zapisałam znow do lekarza, ciagle strasznie kaszle mimo antybiotyku... Także dzis dzień wyjazdowy będzie ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ja zaraz idę do lekarza rodzinnego, bo od soboty nie mogę doleczyć anginy. Wzięłam 2 dni urlopu, planowałam dzisiaj iść do pracy ale jak mam 38 stopni, bolącego gluta zamiast gardła i 2 gi antybiotyk to jednak idę na L4 do konca tygodnia. Mlodsza siedzi ze mną w domu, tez na antybiotyku. Wiosno przyjdz ;)

Nessi ja zawsze ratowałem sie chusteczkami :)

Wow :) witam nowe brzuchatki :)

Moich wyników brak dzwoniłam juz rano i nie ruszyli ich wiec dopiero popołudniu bedą ... Oby były dobre :)

Magart masz 2 dzieci i teraz bliźniaki? Napisz coś więcej, były pęcherzyki, serduszka? Wiesz ze ciąża bliźniacza bardziej skomplikowana, nie myślisz o chorobowym a nie pracy? Zdrówka i gratuluję.

Ivi przy 3 nadal mazysz o bliźniakach, ja też zawsze chciałam ale nie teraz jak 3 dzieci mam w domu ;-)

Joasiu i jak się czujesz podczas tego odstawiania, my karminy się 1 raz na 24 h i Lili się już do tego przyzwyczaila a w razie jakby gin kazał odstawić to będzie łatwiej zrezygnować z tego jednego karmienia.

Znalazłam bardzo dobrego Gina, terminy na kwiecień ale mam przyjść we wtorek rano bo przyjmuje pierwsze 15 osób, mam nadzieję że się zalapie i usg ma w gabinecie i na NFZ i opinie ma rewelacyjne.

Emka żarty sobie tam robią czym co? Wrrr to o której wyniki teraz?

Mój wróci dziś po godz 19, od 6 rano, wszystko na mojej głowie, do tego dziś koleżanka nie mogła mi oliwki zaprowadzić do szkoły, już byłam z całą 3 w szkole Alan dziś w domu bo do lekarza więc też muszę iść, zakupy, spacer aby Lili zasnela, po corke do szkoły, dziś się nalatam i w stresie abym nie przegiela.

reklama
dorota123456789 Szok przeżyłam wczoraj w Dniu Kobiet. Dokładnie tak. Mam dwójkę dzieci. Syna, który w maju będzie miał 5 lat i córkę, która w maju skończy 3 lata. Mąż chciał mieć trójkę. Na USG są dwa pęcherzyki. Oba z zarodkami w środku. Umiejscowione wysoko, nie za blisko siebie. Będą dwujajowe bliźniaki. Jeśli wszystko pójdzie dobrze, bo wiadomo że na tak wczesnym etapie jeszcze się wiele może podziać. Kolejną wizytę mam za 2 tygodnie i wtedy powinno być coś więcej widać. Oba pęcherzyki są tej samej wielkości zmierzone na 5 tyg + 2 dni pomiar ladnie pokrywa się z teorią kiedy dzieciaki się poczęły ;)

Do góry