reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Nie mam zadnych lekow, tylko nospe.. W pt dopiero lekarz. Ico Ci bylo?:(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Dokladnie lepiej wziąć nospe magnez czy nawet lutke. Od tej biegunki inaczej mnie podbrzusze pobolewa, tak na środku i plecy.. Pić się boje bo jest gorzej. Jutro dzwonie na konsultacje. Na ang.forum dziewczyny się straszą wzajemnie i pisaly, ze to zbliżające się poronienie..
Emka edzie dobrze, kciuki trzymam.
Dorota u mnie to chyba z tych uplawow. Tobie nic nie dolega? Moj tez mnie dzis wkurzył i boleć bardziej zaczęło..
Myślicie, że węgiel można?

Agulek na szczęście nic ale w obydwóch przypadkach zatrzymali mnie w szpitalu musiałam leżeć i poza tym zestawem dostawałam magnez dożylnie . To udaj sie na IP moze jak Cie nie zatrzymają to chociaż przepiszą cos na podtrzymanie

Lilith u nas w pl jest taki zastrzyk na m... On zatrzymuje wymioty i biegunkę na IP na pewno wiedza ja miałam go w ciazy i przy innych zatruciach

Lilith nie spotkalam nigdy przypadku w którym biegunka zwiastowalaby poronienie. Zawsze był to skutek już po skurczach i krwawieniu.

Czytałam ostatnio o objawach ciąży i zarówno zaparcia jak i biegunka jest objawem. Więc spokojnie :)

Agulek to weź nospe jak masz, magnez też by się przydal. Ale może dla swojego spokoju jedz na ip jak dziewczyny radzą

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Asia dobrze pisze, może gorzką czekoladę ?

A jest jeszcze szansa że dziś dadzą wynik ?

reklama
Do góry