reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Co za dzien.....od rana. Kot mi ukradl cala wedline na sniadanie wiec zmuszona bylam zarzucic cizemki i zejsc do sklepu.W sklepie jak na zlosc nikogo mowiacego w cywilizowanym jezyku , wiec zakupy robilam na migi skaczac jak malpa miedzy regalami.Wracajac ze sklepu pogubilam pieczywo , o maly wlos nie potracilo mnie taxi wiec w ramach chwili relaxu zakupiona kinder czekolade pozarlam przed domem na schodach .Jak ja bede nerwy leczyc czekolada to moj tylek zacznie zyc wlasnym zyciem :/

Edit: no ubije siersciucha zaraz , do kuwety tez postanowil nie trafic :/ chyba robi po zlosci bo zapowiedzialam mu utrate jajek przed powrotem do wloch :p

Ostatnia edycja:
reklama
Wiklinka co za dzień :) oby było lepiej :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Musi byc lepiej , wlasnie ide sie spotkac z kolezanka polka bo przywiozla mi polskie jedzenie :p w koncu sie najem :p nawet nie wiedzialam, ze czlowiek na obczyznie moze tak za polskim jedzeniem tesknic:)

Wiklinka to smacznego :-) dzien ciekawie Ci sie zaczal :-) oby spokojniej sie skonczyl

Katerineczka tez juz czujesz?:-) fajno ja to nie moge sie doczekac noo :p

Lilith mysle ze wesole miasteczko z przyjaciolkami to najlepsza zabawa :-D a torta robisz sama?? ja w zeszlym roku zrobilan na rocznice slubu tort z arbuza heh :-)

Moj malutki spi mama odpoczywa i zaraz kolo 13-14 do lekarza z malym z wynikami i zeby go osluchala przy okazji jak juz musimy i tak isc, bo katar jest i kaszel sie zaczyna... choc nie jest zle poki co..

Wiklinka hihi nieźle. Smacznego na później!!

Aob ja zawsze sama od lat jej robie, maz pomaga i tyle. Na przyjęcia tez sama torty i muffiny czy desery, ja uwielbiam pięć..choć teraz duuuzo mniej.
Jaki arbuzowy?? Wiesz, że ja uwielbiam arbuza hihi.

Zjadlabym wodnego pomarańczowego loda.
Albo solero za mną chkdzi od kilku dni.

Aob a Ty dzis wizyty nie masz??
Zdrowka dla synka, pisz czy wszystko dobrze.

Ja dzis mega mdłości i kiepskie samopoczucie od rana.. Echhhh

Ja po 4 dniach wolnego nie mogłam odnaleźć się w pracy. [emoji58] a tu jeszcze taki przerywnik który zajmuje moją głowę [emoji5] oby wszystko dobrze się skończyło.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam was u mnie ostatatnio nic się nie dzieje oprócz tego że ni wróciły mdłości i wymioty. Wieczorem zwróciłam wszystko co zjadłam z całego dnia. Mam strasznego lenia i zatoki doprowadzają mnie do furii. Ostatnio nie mogłam spać bo miałam tak sucho w nosie ze coś strasznego. Wczoraj rozwiesilam sobie mokre ręczniki i lepiej było dzisiaj.

Lilith u was są solero?? Wieki nie jadłam o mniam. U nad juz ich długo nie ma, nie wiem czemu. Jak tort będzie gotowy poprosimy o fote. Ja nie mam takich umiejętności.

Aob66 trzymam kciuki za udaną wizytę z Małym. Ten tort arbuzowy tez mnie zaciekawił.

Dominika może jakiś nawilżacz powietrza? Albo może woda morska do nosa?

Wiklinka a kiedy wracacie do Włoch? Tak mi się marzy taki wyjazd. Byłam tylko raz i bardzo mi się podobało. Niezły paskudnik z twojego kota ;)

Emalkadream tez zawsze tak miałam po wolnym, trzymam kciuki za w skocze nie na obroty.

Ja z Niko tez szybko czułam a mi nikt nie wierzył bo to pierwsza ciąża była . Ale już przed 18 tygodniem czulam.

Kupiłam sobie kombinezon ciazowy i koszule do spania tez ciążowa w bon prix. Jestem ciekawa co przyjdzie bo od nich albo kit albo hit nic po środku ;)

Katerineczka są! Ha i to różne.. I jeszcze inne w stylu Solero i na prawdę pyszne.. Chodzą za mną juz jakiś czas, dzis lepiej się czuje i juz niexwytrzymam to na wieczór są moje.
Fotki zrobię :-)

Jak jeszcze w Pl mieszkałam moja mama z babcia tam zakupy czasem robiły.
Kombinezon powiadasz, taki na lato co??

Od dziś wymyśliłam sobie pozadki cały dom i segregacje wszystkiego. Powolnie mi to idzie bo mecze się pieronsko, co chwilke przerwa i taka niezorganizoeana jestem.. Zupełnie jak nie ja.. Wiele nie zrobiłam.. Salon pozadnie ogarnelam, zwierzyniec częściowy dolny, dolny przedpokój i schody.. Mało.. Normalnie cały dom byłby ogarnięty.. Do tego przegrzebalam z mlodym zabawki do oddania i zostawienia..
I tak sobie myślę, że już pakoeac nym się powoli mogła..
Teraz odpoczynek i zaraz idę zrobić łazienkę górny przedpokój i sypialnie.. Dużo syfu przrz moje polegiwanie jest..dobija mnie to..Mój pomagał Oki ale to nie to samo bo ja lubię posegregowane a teraz wszystko jest wszędzie.. Nie chce mi się zas tego ogarniać.. Chyba doly od tego gnoju lapie bo ja mam normalnie korbe na punkcie czystości.. Przed ciążą i na początku szoruje codziennie..

reklama
Wiklinka, niezły poranek, a kot łobuz ;) Moja kotka też dziś do kuwety nie trafiła... Jakiś czas temu zaczęła robić poza, ale od 2 miesięcy było dobrze, a dziś nad ranem znowu:(
Smacznej wyżerki :)

Aob, mam nadzieję, że z synkiem nic poważnego, zdrówka dla niego &&&

Fajnie, że już czujecie ruchy. Ja od kilku dni czuję coś innego, ale myślę, że to jelita zmieniły swoje położenie. W pierwszej ciaży poczułam w 15 tygodniu mocne puknięcie i to na pewno był ruch, akurat mąż przyłożył twarz do mojego brzucha i coś mówił, aż podskoczył :D ale potem spokojnie było jeszcze ok. 2 tygodnie, tylko takie pływanie, za to później nawalała mnie non stop, nawet jak w nocy na siku wstawałam i tak jej zostało, że nóżkami ciągle wymachuje :D

Do góry