reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

objadlam sie polskim jedzeniem odrazu mi lepiej :p katerineczka my teraz czekamy na odnowienie wizy meza i wracamy jak tylko wbija w paszport.

reklama
Hej kobiety. Jutro mam wizytę i nie wiem czemu cholernie się jej boję. Czuje się dobrze, czasem tylko boli mnie glowa. Ale wokół nasluchalam się tylu smutnych historii że psychika mi nie wytrzymuje:-(

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Emalka ja wzięłam magnez i nospe i leżę odpoczywam , nie pamiętam żeby mi się tak robiło we wcześniejszych ciąża , miałam tak jak macica się stawiała i wszystko powoli się szykowało ale to od 7 miesiąca ... teraz chyba za dużo na głowie mam a to małego podnieść , codziennie pranie rozwieść non stop coś podniesc a to wytrzeć bo maly rozleje.. magnez powinien rozluźnić trochę

ja dostałam jakiejś dziwnej wysypki przy zgieciu nóg i na górze brzucha :( Nie wiem czy to od kremu na rozstępy jakieś uczulenie czy co... Do tego od dzisiaj zmniejszam dawkę luteiny o połowę bo został mi tylko jeden listek i jakoś tak mnie ciągnie w brzuchu :(

O rany ale bym zjadla te solero:)

Tak taki letni krótki rękaw ale długie spodnie, prawie 100 % bawełna. Trochę taki marynarski Look bo góra w biało granatowe paski a dół granat. Tez wam zrobię fotkę to zobaczycie.

Co to solero ?bo coś mi się kojarzy [emoji5] lody?[emoji509][emoji509][emoji509]

A ja mam dziewczyny ostatnio tak ze wieczorami strasznie mnie swedza przedramiona od nadgarstkow po łokcie i wewnętrzna strona ud [emoji52] myślałam że to może wątroba mi szwankuje od przyjmowanych leków bo już kiedyś miałam taki epizod ze miałam podwyższone próby watrobowe i mnie właśnie tak swedzialo plus brzuch. Ale robiłam ostatnio alt aspat i kreatynine i wszystko w normie. U lekarza o tym zapomniałam i nie zapytalam. [emoji35] sierota.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ja ciągle zapominam o duphastonie teraz jak nie rano to wieczorem :/ szlag mnie trafia...

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Do góry