Mila ja mojemu tez musze mowic , sam od siebie to tylko jak nie chce zeby przyszła pani ktora nam czasem pomaga to mowi a przełóż ja a ja Ci posprzątam łazienkę
ale jak lecimy z reszta to musze go juz pytać xzy bierze odkurzanie czy mycie podłóg najlepiej dać wybór
i docenianie tzw śledziki o ktorych mowi Grzegorz kordek w spektaklu jak rozmawiać z chłopem jełopem polecam jesli ktos nie widział kiedyś był dostępny na necie ale warto tez sie wybrać organizuje w rożnych częściach polski i to i dla par rożne takie warsztaty śmiechu jest sporo i człowiek sie uczy dużo , dla nas np te śledziki ze facet jest jak foka za każdy wyczyn musi byc nagroda , a dla facetów , ze my kobiety jestesmy jak fale i albo facet nauczy sie po nich serfować alno znajdzie sie ktos inny kto to zrobi
Lili mega proste
a swoją droga materiał w pierwszych miesiącach przyjął nawet czerwone wino rozlane przez mojego małża
Swoją droga dziewczyny jak wszędzie to wszędzie , szukam klientów zainteresowanych coachingiem, trochę nie na temat ,ale moze któraś z Was byłaby chetna popracować nad sobą , swoim rozwojem , ze względu na ciaze musze przyspieszyć swoj proces akredytacji ICF na poziomie acc , stad pytanie rownież tu na forum czy ktos jest chętny / jesli tak zapraszam na priv zeby tu niezaśmiecac
odległość
Nie ma znaczenia bo pracuje tez przez telefon i skype
A i specjalizuje sie w lifecoachingu, coachingu kariery i work Life balance
no i tyle autoreklamy
A teraz ja i moja kruszynka idziemy spać bo wszyscy w moim domu juz chrapią