reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

No nareszcie chwila oddechu. Wróciliśmy , było kino ale zamiast ogrodu botanicznego spacer nad jeziorkiem. Obiadek zjedzony - Makaron penne w sosie serowo pieczarkowym z kurczakiem. Sos rano zrobiłam , teraz tylko makaron ugotowałam.
Co do spodni-po domu dresy, ewentualnie takie płócienne na gumce a na wyjścia tylko te z panelem. Wyobraziłam sobie siebie w ogrodniczkach i uśmiałam się sama do siebie:-D Szczupłej osobie może jeszcze pasują ale przy moich gabarytach wyglądałabym jak przez okno:confused2:
Mąż mnie na obejrzenie horroru na Vod namawia a ja w ciąży jakoś się boję zbytnio stresować. Ledwo thrillery mi jakoś ostatnio przechodzą...

Diabliczka-łyknij nospę i bezwzgldnie odpoczywaj. Jeżeli bóle nie przejdą to pozostaje tylko Ip.

Ostatnia edycja:
reklama
Ivi o super pogoda dopisała :)

Lilith dobrze ze wizyta udana :)

Spodnie z panelem długim tylko na teraz potem koniecznie pod brzuch bo mnie drażniło zreszta my będziemy chodzić z
Brzuchami w ciazy wiec gorąco .

A ja na sekundę melduje tylko pierwsza czkawka zaliczona i maleństwo juz widoczne jak leżę na brzuchu i sie układa to widac jego ruchy ale nie udało mi sie złapać na kamerce :(

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Oooo :) ale fajnie Emka ;) ja jutro prenatalne w koncuuuuu :) ponad miesiąc temu ostatnio widziałam maleństwo ..mam nadz że wszystko będzie dobrze:) a mojego P siostrze tak zależy ma zobaczeniu dzidzi że już dawno miała wracać do tych Niemiec a i tak czekała na wizytę :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

My właśnie wróciliśmy ze spotkania ze znajomymi którzy prosili nas na wesele. Zjadłam burgera i fryty i chyba zaraz urodze [emoji6] najadlam się jak bąk [emoji5] mój brzuch teraz się nadaje do wątku brzuszkowego [emoji5] szybka przebierka w wygodne leginsy gorąca mięta i kanapa jest moja [emoji5]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Emka super. Zazdroszczę takiego fajnego uczucia i widoczku.Już są nie mogę się doczekać pierwszych ruchów.

A propos kanapy. Wiem że to nie forum meblowe ale pomóżcie proszę. Niecałe pół roku temu kupiliśmy sofę i fotel do do naszego sypialnio-salonu. Ten zestaw okazał się mega bublem i mój ślubny zapowiedział że więcej na tym cholerstwie spać nie da rady i jak czegoś nie kupimy to on idzie na podłogę. Muszę coś kupić zanim malzeństwo mi sie rozpadnie.Zależy mi przede wszyski na tym żeby kanapa była rozkładana i wygodna do spania. Chciałabym też coś w skórze bo przy 5 dzieci to wg mnie najrozsadniejszy wybór biorąc pod uwagę czyszczenie. Myślałam o czymś z Ikei bo podobno mają dosyć wygodne kanapy. Ma może któraś? Będę wdzięczna za każdą opinię i radę.

Ostatnia edycja:
Mama 4 strasznie jest teraz z kanapami mój waży 110 kg i pół roku i wszystko się rozlatywalo ... Ja mam teraz wersalke ponad 3 lata zamawiam z Kalwarii zabrzydowskiej tam kupę firm zajmujących się tym , robią solidnie ja zarzyczylam sobie dodatkowe wzmocnienia , wszystko możesz dobrać obicie , model , w necie pewnie coś znajdziesz , jakiś katalog czy coś , do nas przyjedz aja na targ z meblami wiec przywóz gratis miałam ;) teraz planuje narożnik duży zakupić bo znudził mi się pokoj stolowo-sypialniany, i szafę musze powiększyć bo znowu nie będzie gdzie ciuchów pochować ..

Milego wieczorku :-*

Z kanapa nie pomoge.. bo moja ma swoje lata i sie trzyma a kupiona "na.chwile" zeby bylo soe gdzie przespac kilka dni (oczywiscie uzywana zeby nie bylo ze nowe tak kupuje) kosztowala mnie flaszke i juz jej nie zostawilam heh :-D super sie spi :-)

Dobranoc :-*

Ja mam z Agata meble. Sofa rozkładana powierzchnia spania 150x200 płaska, równa wygodna. Moja mama ma podobną kupiona na Allegro i bardzo sobie chwali.
Iza trzymam kciuki na jutro ;)
Pterusinska super że z dzidzia ok ;)
Ja jutro jadę do pracy rozliczyć się ze wszystkiego, oddać moje narzędzia pracy i ciuchy.
Ogólnie jakoś brak mi humoru. Taka chandra jakaś..

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Aob tak zdecydowalam, wczoraj trochę powalczylam, duzo inhalacji etc i jest dużo lepiej, widze to, że to nie to samo co wcześniej i to zdecydowanie. Za to oczy się lekarzowi nie podobają i dał lek.

Iza trzymam kciuki za Ciebie! W końcu się doczekalas! Niesamowita to różnica będzie od poprzedniego usg.

Emka szczesciaro!
Ja spokojnie czekam do minimum 15 skonczonego.

Mama czwórki byłaś na filmie?? Fajnie wygląda reklama i tak myślę czyby mojej nie wysłać czy nie Warto.. Bo za tydzień to juz na necie będzie chyba, że już jest..
Nie czujesz się zmęczona po dziś?
Co do sofy rozkladanej mieliśmy kiedyś zamawiana z Pl, była niezła ale taka hmm pudlowa.. Obecnie mam sofę rozklafana w siedziskach, tak na płasko jakby fotel był w sofie. Ze skóry. Koty oczywiście oznaczyly od razu. Ale jeśli chodzi o czystość to fakt, luksus.. Co dwa dni i tak cała myje i wygląda jak nowa, nie patrząc na ślady pazorow. Tylko zwróć uwagę na ilość zakamarow.

Milagros a z mieszkanka zadowolona? Tule, moze niedługo będą lepsze dni!

Mialam mega wychodny dzień, połączony z wyprawa do hobby crafta, mothera gdzie wymacalismy i przymierzalismy fotelik dla mnidjszego, maz kupił bluzeczki,, i takie cudne ubranka.. Potem duży zoologiczny, mlody pierwszy na krolikach. Iii mniam KFC. Dopiero niedawno powrót i powiem Wam zdycham.. Jestem takazmeczona i plecy bola.. Wymiotowac mi się chce i zaraz chyba usne..

Do góry