reklama
linka1985
Fanka BB :)
Smacznego LiliGotowe, lodowa i zaraz jemy.
Bez polewy bo nie było czekolady hihi i tyle czasu.
Grr zdjęcie za duże..
linka1985
Ale dziś cicho i spokojne tu u nas dzieciaki juz w łóżkach śpią .. ale mi dobrze i co z ta wolnością mam zrobic
Priinceseczka
Lilith mmm ja uwielbiam gotowac z TZ ale on nie bardzo. Chyba wszystko lubie z nim robic nawet jak przy samochodzie siedzi to czasem ide i podaje klucze itp.
Smacznego:-)
Linka super z tymi dzieciaczkami!:-)
A wlasnie dziewczyny jak uczylyscie swoje pociechy ze jest pora do lozka? Macie jakis rytual ze robicie to, to i to i one widza ze trzeba isc spac? Czy gasilyscie im np.swiatlo aby wiedzialy ze jest pora spania? Czy moze same sie nauczyly? Jak to bylo u Was?
Smacznego:-)
Linka super z tymi dzieciaczkami!:-)
A wlasnie dziewczyny jak uczylyscie swoje pociechy ze jest pora do lozka? Macie jakis rytual ze robicie to, to i to i one widza ze trzeba isc spac? Czy gasilyscie im np.swiatlo aby wiedzialy ze jest pora spania? Czy moze same sie nauczyly? Jak to bylo u Was?
linka1985
Princeseczka umie tak wszystko powoli się wycisza koniec zabaw sprzątanie zabawek , na spokojnie robie kolacje w tym czasie kolacja mycie zębów wiadomo toaleta wieczorna w zależności od stopnia zabrudzenia ( nigdy nie kape dzieci codziennie chyba ze tego wymaga stopień zabrudzenia ) noworodki kapalam co drugi dzień oprócz pierwszego bo z mama mieszkałam i ona robiła to codziennie .. niedawala mi kąpać przez pierwsze pół roku potem pidzamy ścierają łóżka kładą się i nigdy im się spać niechce oczywiście ale nie dyskutuje bo dotkną głową poduszek i śpią w momencie.. oprócz najstarszego bo on się kładzie leży z 10 minut i idzie siku .. i codziennie to robi nawet jak pytam czy się wyskakuje , to i tak za 10 min idzie
Pycha. Teraz borówki zjadam.
Linka korzystać trzeba. Może jakus film?
Princeseczka ja też tak miewam, mimo że to już tyle lat.
Co do dzieci to polecam język niemowląt.
U mnie od urodzenia była rutyna. Wszystko stałe. I po kolacji mamy kapanie a potem naturalnie spanie. Wszystko nudne i zapamiętane ale dzieci tego potrzebują.
Od urodzenia stałość, wtedy ty tez wiesz o co im chodzi. Judyta i Dex jak w zegarku, jedli co ileś, potem ileś zabawy i spania i tak w kolo.
Aaa no i zależy od wieku.
Starsza żyje własnym wyciem. Ona sama się kładzie.
Linka Twój najstarszy chodzić spać z maluchami?
Linka korzystać trzeba. Może jakus film?
Princeseczka ja też tak miewam, mimo że to już tyle lat.
Co do dzieci to polecam język niemowląt.
U mnie od urodzenia była rutyna. Wszystko stałe. I po kolacji mamy kapanie a potem naturalnie spanie. Wszystko nudne i zapamiętane ale dzieci tego potrzebują.
Od urodzenia stałość, wtedy ty tez wiesz o co im chodzi. Judyta i Dex jak w zegarku, jedli co ileś, potem ileś zabawy i spania i tak w kolo.
Aaa no i zależy od wieku.
Starsza żyje własnym wyciem. Ona sama się kładzie.
Linka Twój najstarszy chodzić spać z maluchami?
dominika02100
Narzekalam na brak mdłości i wymiotow to mnie przypililo byłam w pokoju i zaczęło mnie ciągnąć pobieglam do łazienki niestety nie zdążyłam do kubka i jeszcze głupia zatkalam ręka usta i się obrzygalam, płytki na ścianie podłogę i kawałek kibla takie ciśnienie.
dominika02100
Lilith nie szkodzi czyscilam i sama się śmiałam i mąż też mnie wysmial.
Marti bardzo mi przykro odpoczywaj i pisz do nas śmiało jak będziesz na siłach.
Co do owoców i warzyw myje zawsze ogórki pomidory nie umialabym zjeść niemytego.
Lilith ale smaki robisz ja miałam dzisiaj paluszki rybne na obiad ale mi smakowały. A co do mięsa ja nie lubię surowego jak niektórzy jedzą tatara czy coś zrzygalabym się chyba. A ręce zawsze po mięsie myje choć teraz przy tym robi przeważnie mąż bo ja nie mogłam.
Właśnie dzisiaj czytałam na necie ze toxo jest u nas nie refundowane jest jakaś granica do kiedy się to robi? W pierwszej chodziłam prywatnie i badania też prywatnie robiłam ale to w pl.
Mama czwórki super ze już jesteś na oddziale trzymam za was kciuki.
Marti bardzo mi przykro odpoczywaj i pisz do nas śmiało jak będziesz na siłach.
Co do owoców i warzyw myje zawsze ogórki pomidory nie umialabym zjeść niemytego.
Lilith ale smaki robisz ja miałam dzisiaj paluszki rybne na obiad ale mi smakowały. A co do mięsa ja nie lubię surowego jak niektórzy jedzą tatara czy coś zrzygalabym się chyba. A ręce zawsze po mięsie myje choć teraz przy tym robi przeważnie mąż bo ja nie mogłam.
Właśnie dzisiaj czytałam na necie ze toxo jest u nas nie refundowane jest jakaś granica do kiedy się to robi? W pierwszej chodziłam prywatnie i badania też prywatnie robiłam ale to w pl.
Mama czwórki super ze już jesteś na oddziale trzymam za was kciuki.
reklama
linka1985
Lili zadroszcze takie piękne i słodkie aż mi ślinka cieknie
Co do najstarszego to zależy ile Energii mu zostało ale przeważnie leży w łóżko wszystko powylanczane wiec zasypia z tym ze wstaje o 5 rano zawsze ... ale ostatnio mam dużo lepiej bo od razu mnie nie budzi tylko włączy w swoim pokoju Xbox i gra na wyłączonym głosie a jeszcze niedawno to odrazu mi pobudke robił , kiedy jak spałam wszędl mi do pokoju cichaczem stał mi nad łóżkiem i się patrzał , i się przebudzilam to myślałam że zawalu dostane . .. najgorzej było jak mały był bo prawie nie spał w nocy nie spał , tragedia była a potem coś planowałam a dziecko padło i koniec a usypial z nienacka zmoim mu zdiecia robiliśmy jak miał 3 latka jak zasypia a to w trakcie wycinania juz nożyczki miały coś przeciąć, ile razy wwannie podczas kapania , często biegł a nagle się położył i koniec ...
Co do najstarszego to zależy ile Energii mu zostało ale przeważnie leży w łóżko wszystko powylanczane wiec zasypia z tym ze wstaje o 5 rano zawsze ... ale ostatnio mam dużo lepiej bo od razu mnie nie budzi tylko włączy w swoim pokoju Xbox i gra na wyłączonym głosie a jeszcze niedawno to odrazu mi pobudke robił , kiedy jak spałam wszędl mi do pokoju cichaczem stał mi nad łóżkiem i się patrzał , i się przebudzilam to myślałam że zawalu dostane . .. najgorzej było jak mały był bo prawie nie spał w nocy nie spał , tragedia była a potem coś planowałam a dziecko padło i koniec a usypial z nienacka zmoim mu zdiecia robiliśmy jak miał 3 latka jak zasypia a to w trakcie wycinania juz nożyczki miały coś przeciąć, ile razy wwannie podczas kapania , często biegł a nagle się położył i koniec ...