reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Inka pewnie było pyszne. Ja przed ciążą zajadałam sie rybami, łososiem, tuńczykiem i pstrągiem wędzonym a teraz patrze na ryby z daleka nawet na kwaśne śledzie mnie odrzucają.

Wracajac do tematu wycieczek pojechałabym nad morze... ale za oknem deszcz i śnieg no masakra normalnie coś okropnego. Taka pogoda to tylko do spania.

reklama
Inka, pyszności :) Ja robię też często z brokułem lub cukinią zamiast szpinaku i mascarpone zamiast śmietany:)
U mnie zachmurzone i silny wiatr cały dzień.

Linka ja mieszkam na wsi póki co i jakby była piękna pogoda to bym suszyla na sznureczku na powietrzu ciuszki a tak musze kisić je w domu.

Priincesczka współczuję że tak brzydko zachował się twój Luby. Przykre to jest dla Nas kobitek jak talerz z jedzeniem jest odsuwany i wybrzydzany tymbardziej przez pierdołe...

Princeseczka zdroweczka, ja jeszcze parę dni temu meczylam się .
Ja za to mam prorocze sny które zawsze się sprawdzają.
Dziewczyny kciuki za wizyty dzisiejsze. Ja jutro mam bardzo późno bo po 20 a pewnie jeszcze się przeciagnie. Najgorsze jak ja wrócę sama stamtąd :/ niby niedaleko ale obwodnica i strach trochę ...
Keejti przejdzie bo sama mam dwulatka. Są wzloty i upadki.
Inka witamy spowrotem . Graciory wizyty udanej.
Mallagros jak najszybciej u siebie
Ivi super prezent. Proszę się chwalić ♡ powodzonka

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja właśnie zjadłam zapiekankę mniam nigdy mi tak dobra nie wyszła apetyt wraca.

No bunt dwulatka przechodzilam z moja coś strasznego. W sumie teraz czasami wcale nie lepiej

Naczytalam sie o Waszych obsesjach i lecę do domu sprawdzić czy żelazko wyłączyłam ...a juz byłam pod szkoła po małego :-)))

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Moi poszli na konie, starsza zostaje a reszta wraca I nima ich cos.. a ja w aucie bo sie uparlam,ze nie Pojde tam przed plcia bo mnie obskocza no I zasada nie mowienia haha.
Miala byc chinszczyzna ale czasu mi braknie wiec chyba jakas pizza no nie wiem. Glodna jestem ale zero apetytu. Za to kupilam rzeczy na hot doga ooo.

Do góry