reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

To już czas że ustaje, później podobno koło 13 jest takie załamanie formy i już później super :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Mania u mnie też jest tyle różnicy tydzień i chyba 5 dni i mam wg usg bo chodzi o wielkość dziecka. Ja mam dzisiaj 10+3wg usg a wg om 12 jakoś tak i prenatalne na 12.05 umówione czyli z usg

Milagros chociaż sobie nie wyobrażam jak to wogole możliwe to współczuję :( chociaż miał powód? Jeszcze chwila i zamkniesz drzwi z drugiej strony

Już doczytałam na bym chyba nie wytrzymała. Ciekawe że jak dziecko robiliście to swoich rad nie wciskali. Jakie to wkurzajace jak ktoś jest w Twoim życiu a powinniście być tylko Wy bo teraz to Wasza rodzina nie teściów. Ja bym urwala kontakt chyba ma zawsze gdyby mi awanturę zrobił.

Kejti mój nie zerwie kontaktu.. I póki co mieszkanie jest na nich więc mogą mnie wyrzucic. Dopiero jak przepisza to będę mogła ograniczyć kontakt do minimum. To strasznie złożona sytuacja. Czasami sobie myślę że może nie jest tak źle a ja jestem uprzedzona a później przychodzi dzień jak dziś i o...

Miłej nocki :)
Zaczynam wolne :) ♡♡♡
1461707622-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Dominika mam to samo od kilku dni, zaraz podejmę kolejna próbę

Współczuję bo te mam tak co kilka dni i naprawdę wściekła jestem bo cały dzień nie spałam a tu nadal nici. Jeszcze na dodatek jestem głodna a tu ta godzina :(

reklama
Mi się chce spać cały dzień.. Jak się klade to nagle jestem rozbudzona.. Potworne uczucie, choc jak się Poloze na fakty i maz pogila po pleckach to zasypiam. Z tym, ze teraz film oglądamy..

Milagros nie jesteś nadwrazliwa, z tego co opisujesz to bardzo poważna i przykra sytuacja. I nie dziwie się, że wariujesz.

Do góry