reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Keejti brawo dla synka, widzisz powoli będzie się rozgadywal aż będziesz miała dość.
Reakcja fajna, musi być maluch przeszczesliwy. Ciekawe czy będzie krolas wam kraty zarl nocą i budzil hihi. No i fajny się trafił. Ze zaszczepiony.

Milagros z tym szyciem to ma,o kolorowo.. Kiedyś pod narkoaza miałam tak oczyszczane i złe to wspominam bo tak popuchlo, że w szpitalu pod kroplowkami wyladowalam..poszło na oko niestety i w zasadzie go nie miałam.. Życzę by było coraz lepiej.

Leze w wyru, film mój zalaczyl ekstra.. I wase mam z ogorem do jedzenia.

reklama
U mnie igrzyska śmierci lecą już setny raz;p

No napewno będzie coraz więcej.
No fajnie z tym królikiem ale i tak się do weterynarza wybiorę wolę dmuchać na zimne bo przy dziecku wiadomo.
A jak Rysio chce to niech sobie je bo my od dzisiaj przenieslismy się że spaniem do Julka. No i widać że się oswaja. Z Bartkiem się dogaduja ;p

Jest mi tak słabo że nawet lezec nie mam sily.
Jak ja współczuję tych zębów, sama muszę zadzwonić się umówić bo popsute.

O to ja może ostrożnie z tymi leginsami ale spodnie są fajne szare no i bluzki i takie tanie. Właśnie akurat bluzki mam i super a spodni leginsow nigdy od nich nie miałam
Idę spać, kolorowych

Lilith ja akurat nie spuchlam wtedy bo lekarz dobrze mnie pokierował co robić żeby właśnie uniknąć opuchlizny.

Ja też Idę spać bo nie wstanę rano a już normalnie wstyd że stara baba a się zebrać nie może już ponad tydzień.
Chyba jakaś infekcja mnie łapie... Bo coa zaczyna mnie piec... Buuuu :(
Chyba że to od papieru jak to kiedyś Kejti mówiła. Bo kupiła teściowa jakis zapachowy a mnie potrafi uczulić dosłownie wszystko nawet płyn z AA.

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Milagros pytanie nie było do mnie, ale ja też miałam cukrzycę ciążowa to napisze jak to u mnie było. Po pierwsze wyszedł mi duży wynik i na c czczo bo 116 a po obciążeniu 196 :( no i zaczęło się najpierw dieta. Totalnie bez słodyczy, msle posiłki ale częste. Bez białego chleba i słodkich owoców. Jablko np jedno małe dziennie. Następne dwa obciążenia tak tak miałam to badanie 3 razy :( wyszły juz ok. Obyło się bez insuliny :) ano i na zbicie cukru polecam grejfruty, ale takie saute bez niczego of course :). A przed następnym badaniem absolutnie nic słodkiego cały dzień i innych produktów o wysokim index ie glikemicznym. Np gotowana marchew czy ryż.

I będzie dobrze :)

Lilith nie mam juz paragonu ale w dupie z nimi.. ursopol dam dziadkom to sie uciesza a cos to wit musze dopasowac bo one 45zl kosztowaly i mowi ze najtansze bo na 2mies a w domu wyczytalam ze po 2tabl dziennie sie bierze wiec starczy tylko na mies:/

Z cukrzyca trzeba trzymac sie diety i byc od kontrola diabetologa... mierzyc cukier i czasem distaje sie tabletki a czasem zastrzyki.. ale to jak katerineczka pisze.. powodzenia Milagros

Keejti tez lubie igrzyska smierci film ale ksiazka lepsza :)

Koalka, Lilith zapraszam do mnie odswiezyc mieszkanie :D

Ja wczoraj zrobilam sobie cala miche startego jablka z marchewka :) moj smak dziecinstwa ;)

Witam z rana
ja jak zawsze powoli szykuje się do przedszkola ... ciekawe jak na dworze wczoraj wyszłam a tam zimno później śnieg z deszczem przeleciał eh nie lubię takich zmian źle na mnie działają , dzisiaj słońce za oknem może juz zostanie , dzień prania bym zrobiła bo się nazbierało ;)

U mnie jeszcze godzinę temu wszystko białe. .. i zimno właśnie. Mąż skrobal szyby...

A mi chyba mdłości minęły :) tzn. Wieczorem lekkie mam ale już nie taaak ie jak wcześniej :)

Dziewczyny łożysko mam na przedniej ścianie... to gorzej niż na tylnej prawda?

Linka ja też mam praniaaa, ostatnio żyłam trochę w takim zawieszeniu byle do wizyty...

Hejka wszystkim.

Ja wczoraj pranie robiłam kupiłam sobie płyn do płukania Cocolino brązowy nowy zapach, wszystko tak bosko pachnie na kilometr.

Lilith malowanie to dla mnie żaden wysiłek ale wiem że po tych krwawieniach musze się oszczędzać. Nigdy nie pomyślałam że mnie spotka nakaz leżenia w ciąży. Miałam mnóstwo koleżanek, które musiały leżeć i myslalam sobie,że ja to będę aktywna w ciąży, nie chce leżenia jak już bym miała kłaść sie do trumny :laugh2: moja mama jest matką 6-ciorga dzieciaków w tym mnie, i z żadnym nie krwawiła, zapieprzała do pracy w ciąży, biegała, latała przy dzieciach więc ja sobie to tak wyobrażałam siebie.

U mnie na dworze -1 stopień ale słonko jest więc może będzie cieplej, ja gnije w pracy od 6 rano aż do 18 :sad: co ki z tego słońca.
Wczoraj za to byłam w końcu kupić sobie coś na dupe bo wszystkie dzinsy za ciasne i kupilam drechy sobie dwie pary rozmiar za duże żeby za miesiac znów nie latać i śliczna sukienke luźna akurat z miejscem na brzusio. :biggrin2:

Katerinexzka pranie mały pikuś prasować nienawidzę , zabrakło mi chleba na śniadanie poszłam do sklepu w którym pracowałam , taki mały osiedlowy pogadam z moja zmienniczka ... i odkąd mi umowy nie przedłużyła czyli od początku marca obroty strasznie spadły mówi ze szefowa ciągle wydzwania z pretensjami bo ciągle jest na minusie i ze strasznie nie przyjemna atmosfera , ze klienta sciagnac nie potrafia , chyba jest coś takiego jak karma ... teraz się ciesze bo tak siedzę w domu bez nerwów na zasiłku , a jakby mi przedłużyła umowę to bym latał jak głupia do pracy

reklama
Ja też wstalam, laboratorium od 8wiec jadę na 8.30. Ale jestem taka głodna :(

Katerineczka dziękuję za odpowiedź, u mnie cukier na czczo dużo niższy ale moja Pani doktor chyba lubi dmuchać na zimne.

Ale tak się obawiam tego badania. Najbardziej że z wymiotuje....

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Do góry