D
Deleted member 158337
Gość
Wróciłam, poczytalam. Jutro mam ambitny plan pójść na tą glukozę, bo Pani doktor mnie w końcu zbeszta. Mdłości mniejsze więc będzie to wykonalne w końcu.
Katerineczka super że po wizycie wszystko ok synus mówisz
Lilith pomogło mi to co mi kupił
Joasia ja właśnie też mam wiecznie problem z poranionymi policzkami. Dobrze wiedzieć, że jednak nie tylko moje zęby są tak wredne, i równocześnie bardzo Ci wspolczuje.
Koalka dobrze, że zamierzasz walczyć o wasze
Kejti super zwierzak, moje świnie też mają siano ma ściółce. Niestety jak używały pasnika to sieroty zawsze miały zapruszone oczy, w końcu skończyło się uszkodzona rogówka, antybiotykiem i powiedziałam dość. Wolę im codziennie wybierać niż biegać do weterynarza co tydzień.
A ściółkę drewniana polecam, fajnie eliminuje zapachy
Co do ćwiczeń, ja jestem leniwa, ale wiecznie w biegu.
Katerineczka super że po wizycie wszystko ok synus mówisz
Lilith pomogło mi to co mi kupił
Joasia ja właśnie też mam wiecznie problem z poranionymi policzkami. Dobrze wiedzieć, że jednak nie tylko moje zęby są tak wredne, i równocześnie bardzo Ci wspolczuje.
Koalka dobrze, że zamierzasz walczyć o wasze
Kejti super zwierzak, moje świnie też mają siano ma ściółce. Niestety jak używały pasnika to sieroty zawsze miały zapruszone oczy, w końcu skończyło się uszkodzona rogówka, antybiotykiem i powiedziałam dość. Wolę im codziennie wybierać niż biegać do weterynarza co tydzień.
A ściółkę drewniana polecam, fajnie eliminuje zapachy
Co do ćwiczeń, ja jestem leniwa, ale wiecznie w biegu.