reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Wróciłam, poczytalam. Jutro mam ambitny plan pójść na tą glukozę, bo Pani doktor mnie w końcu zbeszta. Mdłości mniejsze więc będzie to wykonalne w końcu.

Katerineczka super że po wizycie wszystko ok :D synus mówisz :D

Lilith pomogło mi to co mi kupił ;)

Joasia ja właśnie też mam wiecznie problem z poranionymi policzkami. Dobrze wiedzieć, że jednak nie tylko moje zęby są tak wredne, i równocześnie bardzo Ci wspolczuje.

Koalka dobrze, że zamierzasz walczyć o wasze ;)

Kejti super zwierzak, moje świnie też mają siano ma ściółce. Niestety jak używały pasnika to sieroty zawsze miały zapruszone oczy, w końcu skończyło się uszkodzona rogówka, antybiotykiem i powiedziałam dość. Wolę im codziennie wybierać niż biegać do weterynarza co tydzień.
A ściółkę drewniana polecam, fajnie eliminuje zapachy :)

Co do ćwiczeń, ja jestem leniwa, ale wiecznie w biegu. ;)

reklama
Milia padlam z tekstu że zjadlas cała paczkę ciastek a nawet Ci nie smakowały :D

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Milagros, z obciążeniem? trochę wcześnie chyba? Czy masz podwyższoną glukozę na czczo? bo wtedy chyba zlecają od razy z obciążeniem.

Potrzebowałam cukru i czegoś na odstresowanie, a miałam tylko te niedobre ciastka :D

Milagros, z obciążeniem? trochę wcześnie chyba? Czy masz podwyższoną glukozę na czczo? bo wtedy chyba zlecają od razy z obciążeniem.
Mam za wysoka glukozę na czczo, lekarka obawia się cukrzycy ciążowej i kazala to zbadać żeby mieć wcześniej pod kontrolą ;)

Milagros, rozumiem. Powodzenia! Żle to wspominam, bo prawie zemdlałam. Teraz chyba pójdę jakoś, jak mąż będzie miał wolne, żeby ze mną siedział tam. Ale na szczęście na czczo mam ok - robiłam w sobotę :)

Dzieki dziewczyny za rady... tak wlasnie myslalam ze nie jest do konca wskazany taki przyplyw wit... w tej aptece zawsze byli kompetentni ludzie i bylam bardzo zadowolona... a ta byla chyba nowa, calkowicie zdalam sie na nia z wyborem zurawiny i wit na 2trym i wydalam przy tym kupe kasy... a w domu cos mnie tchnelo, ze najpierw poczytalam.. ehh zobaczymy..

Katerineczka zaraz "ide" na watek wizytowy ;)

Dla ciezarnych sa specjalne cwiczenia.. ja chodzilam na aerobik specjalny ale to mysle ze pozniej troche jak ryzyko znacznie sie zmniejszy..

Ide poczytac dalej i spac... dobrej nocki

Koalka Ty maniaczka remontowa jak ja? Jestem uzależniona od ciągłego zmieniania, odświeżania i wymieniania.. Z czasem też samo wychodzi, że lepiej czy funkcjonalniej byłoby gdyby.. I tu się zaczyna. Fakt, w ciszy niby się nie powinno ale jak nie ma wyboru to się robi.. My mieszkalusmy początkowo na dwa domy, tak się nie da bo umowa raz, dea bo koszta a już sam remont dużo nas kosztował. No i u mnie ta aktywność wiąże się z prywatnymi problemami.. Na początku ciąży baardzo ciężko było się zatrzymać.. Dopiero samopoczucie mnie zmusiło.
Ty przy plamieniach jakie miałaś tak nie szalej akurat, ładny pokoik!

Aob, jak Ci lekarz zabroni tak mieszać idź do apteki i niech kasę oddają a co?

Keejti a jak synek zareagował??

Milagros powodzenia jutro z ta glukoza. Pamiętaj o cytrynie. Ciesze się, że to na zeby pomaga!
Co do sianka u nas nigdy nie było takich problemów i juz wiem.. My potem kupowalismy sianko w innej formie np.kuleczki zbitej i wyjadal tak. A teraz są takie bajery w sklepie, że aż mnie ściska.. Roborowski zas mi się marzy..to maz szybko gasi moje marzenia, komentując ze chyba jako zarcie dla węża.oczywiscie w formie żartów bo już nie raz był zdecydowany kupić co chce..Tylko zdrowy rozsądek swoje robi.

Ojej nie lubię tej glukozy ;/

Julek jak tylko go zobaczył to piszczal z radości a teraz jak jest w klatce nie dotyka ale coraz podchodzi i go ogląda zagląda raz z boku raz z gory:) wisialam tyle czasu na telefonie z teściową i Julek pierwszy raz powiedział babcia jestem taka dumna:)

reklama
Animka jakbyś mogła coś więcej napisać na temat cukrzycy ciążowej byłabym wdzięczna bo jestem przerażona tym co będzie jak mi wyjdzie cukrzyca.

Lilith pomaga, już mnie tak nie rwie i delikatnie językiem sprawdzałam to policzek się zagaja

Do góry