reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Aob ta kulka pepkowa? 10 idę do mojej lekarki to zapytam, wkurza mnie to..obecnie wygląda pod ubraniem jak pępek odstajacy do brzuszka ale jak macica się iniesie będzie boleć..

Mama czwórki daj znać co z tym detektorem.. Nie wiem czy bym jednak na to IP nie pojechała, zobaczymy jaka będzie reakcja na te te dupki.

Emka u mnie to bardziej skomplikowane, bo NN mam w dodatku do czegoś innego. W ciazy z synem i obecnej od razu leki odstawiam..

Linka dobrze, że normalnie w szkole tak to wygląda, mniej stresu dla Ciebie i synka. I jednak widzę, że on bardziej ruchliwy niż moja juz na starszym etapie i to zdecydowanie.
Wiem, ze u Was 10 lat, ostatnio urodzinki były stąd zapytałam. U mnie podobnie..na pole to tylko konie a tak to by siedziała jeszcze na xboxie i minecrafta grała.. Ale ona już z humorami i to nie małymi..

Maleducada, przeczytaj jezyk niemowlat ale juz ten na drugi rok.. Ja tylko wedle tych książek funkcjonuje w nudnej rutynie.
Jeszcze polecam u starszakow metodę 1,2,3.

Gaga daj znać czy pomógł syrop.

Iza.. Kurcze zle przeczytalam.. Ze jesteś na a nie za i od razu zapytałam co się dzieje hihi.

Ostatnia edycja:
Ja bym może i na IP dzisiaj pojechała. Tylko że gin.mój wyraźnie powiedział że jeżeli nie przejdzie do jutra albo się dziś znacznie pogorszy to tylko wtedy IP. Może te dupki zadziałają. On pracuje w szpitalu i teraz na bank ma dyżur. Jak pojadę to na 100% się z nim spotkam. Wyjdę na debila. On mi mówi co innego a ja robię swoje. Czekam na razie. Jak tylko trochę się pogorszy to pojadę. Torbę mam od soboty spakowaną na wszelki wypadek.

Mama czworki to faktycznie glupio teraz jechac, ale najwyzej powiedz ze sie pogorszylo ze rano jak dzwonilas bylo mniej... ciezka sytuacja, ale miejmy nadzieje, ze nic sie nie pogorszy i wrecz ustanie.... moze te plamienia faktycznie przez to ze teraz okres mialas miec, dobrze pamietam?? Moja siostra przez 3 mies miala nirmalnie okres i nawet nie wiedziala ze jest w ciazy... to dopiero byl szok dla niej pozniej... bedzie dobrze kochana :*

Lilith tak o ta kulke mi chodzilo.. ciekawe co Ci na to powie..

Dziewczyny a ta kulka pod pępkiem to nie przepuklina?mojej koleżance z pracy właśnie wylazła w drugiej ciąży.

Mama czwórki, ja bym chyba też przeczekala a nóż się poprawi. Wizyta na ip to też stres. Nie wiadomo ile tam będziesz czekać na przyjęcie siedząc na krześle.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

mama-czwórki nie jestem zbytnio w temacie, więc napisz masz plamienia zywą krwią? Czy brązowe? Ja temat plamien i krwawień przechodziłam nie tak dawno więc pocieszę cię że u mnie skończyło się tylko musiałam leżeć i zero nerwów. Od dawna masz plamienia? Bierzesz dupka? Ile razy?
Koalka a Twój ex zamierza się coa interesować ? Jeśli nie chcesz nie odpowiadaj.
Milagros niestety ojciec dziecka wogóle się nie interesuje, zostawil mnie od razu jak się dowiedział po 2 latach związku. Ciąża nie planowana ale przeze mnie jak najbardziej chciana. Nie użalam się nad sobą tylko ide dziarsko przed siebie.

Kaolka brawa dla Ciebie! Będziesz cudna mama.

Z ta przepuklina nie wiem.. Mam to od poprzedniej ciazy juz, boli czasem i się przemieszcza lekko. Ale ktoś mi chyba mówił, że to nie to..Bo bym zoperowac musiała. Zaraz poszukam u wujka Google, moze sdjecie mam starsze. Brzuch, pępek i drugi w formie kulki. Aob no juz tego tak nie zostawię, bo jeszcze zle samopoczucie mając to dochodzi.

Mama czwórki w takim wypadku to zrozumiałe. Tego dupka juz wzielas? I daj znać jak mąż detektor przywiezie.

Cześć dziewczyny :)
czytam Was od początku, ale bałam się dołączyć, żeby nie zapeszyć. Jestem w 10t 5d ciąży, termin mam na 17 listopada.
Byłam na pierwszej wizycie w 8tc i wszystko było ok, następną mam w ten czwartek i trochę się boję, czy wszystko ok..
Poprzednia ciąża obumarła w 8 tygodniu, miałam zabieg, po zabiegu miałam 1 miesiączkę i po niej zaszłam w znowu w ciążę, mimo że byłam przekonana, ze nie miałam owulacji w tamtym cyklu, a tu taka niespodzianka :)
Mam nadzieję, że mogę jeszcze do Was dołączyć :)

Witaj Ilona, kciuki za wizytę! Napisz vos o sobie, ile masz lat, gdzie mieszkasz?

Eeee to chyba przepuklina.. Czyli 10 rozmowa o tym murowana.. Śmieszne, że tyle z tym chodzę juz no..
Tak to wyglądało w najmniejszej formie po porodzie..

Załączniki

• DSC_0002.JPG
    DSC_0002.JPG
    680,2 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Hej Ilona92,
Pewnie że możesz dołączyć. Ja mam termina na 18 listopada to dzień po Tobie :-) ale wszystko może się zmienić. Ja dziś mam wizyte u gina i zobacze moje Bobo. Jesli 92 to twoj rocznik to jesteśmy w podobnym wieku :-) trzymam kciuki żeby było dobrze.

Lilth dziękuję za brawa :laugh2:
Edit
Jezulku jaka chudzina z Ciebie po ilu dzieciach ten wysportowany brzuch??? Slyszałam kiedyś że jak mała przepuklina to warto rozmasowywać żeby sie wchłoneła.

Do góry