reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Ilona witaj :)

Lilith na tym zdjeciu widac bardzo to co dopiero w realu...

Koalka i ja Cie podziwiam.. nie wiem czy Cie to pocieszy ale lepiej bez pseudo-tatusia niz jeszcze z takim sie uzerac... nie jest zbyt odpowiedzialny i dojrzaly jak podial taka decyzje... bardzo przykro mi jak slysze takie rzeczy ale wierze ze dasz sobie rade :*

Nooo u mnie wczoraj prawie caly dzien padalo z malymi przerwami ale bylo powyzej zera wiec od razu snieg topnial.. za to dzis rano bylo delikanie bialo..
Ja nie ogladalam dawno pogody i myslalam ze jeszcze gdzies padalo ;)

Ja tez myslalam wczoraj o Dorocie.. miejmy nadzieje ze jest lepiej i ze w koncu z kims porozmawiala...

reklama
Lilith, ja miałam tylko takie jasnobrązowe plamienia, raczej jednorazowe, po tygodniu brania dupka znowu się pojawiło raz no ale teraz mam spokój ale boję się, co będzie jak go odstawię..

Mialam z nią jako taki kontakt na Pw, wczoraj napisalam bo długo milczy i czekam..biedna na pewno nie jest jej łatwo..

Aob szczerze wspolczuje tego śniegu..

Koalka mam fajna bieznie w domu i do dnia testu zaiwanialam. Ja nie z tych co po polu biegają.. Od wysiłku to nie, bo w zeszłej ciazy to wyszło.. Tak mi się zdaje.
Kciuki za wizytę!
Piszcie Pw, to będę Dopisywać.

Ilona a do kiedy masz brać?

A co do dziwnych snów, to u mnie jest tragedia... mi się śniło już kilka razy, że mąż z innymi kobietami sypia i jeszcze mnie z nimi zapoznaje xD

A myślicie, że wypicie trochę bezalkoholowego Karmi to duże przestępstwo? Bo mam taką ochotę, a czytałam opinie ze tam jest alkohol i że absolutnie nie wolno...

dupka miałam wziąć 1 opakowanie i tylko na 1 dostałam receptę ale po tych 10 dniach jeszcze pojawiał się lekko brązowy śluz i kupiłam w aptece jeszcze jedno opakowanie, zobaczę co mi na wizycie powie w czwartek, bo na ulotce wyczytałam, ze po poronieniu powinno się brać do 12 tyg.

Witam się z "rana" i ja.

U mnie do bani, ząb trochę przeszedł ale za to mam taki słaby dzień ze sie slaniam na nogach..

Witam nowa mamusie. ;)

Ja biorę dupka 2x1 od 6maja mam zmniejszać dawkę czyli od 13+2. I myślę że do.16tyg będę brała.

Lilith mi się wydaje że to przepuklina.

Linka super ze walczysz o synka i widzisz problem, to duży plus.

Ja od tego zęba kilogram schudłam.

Mama czwórki daj znać co z plamieniami. O której mąż detektor przywiezie?

Koalka, musisz się dowiedzieć dokładnie jak to jest z alimentami. Moja koleżanka w liceum miała taką sytuację. Że facet uciekł jak się o dziecku dowiedział. I ostAtecznie musiał jej jeszcze wyrównać alimenty za okres ciąży, za brak wsparcia finansowego i emocjonalnego.

Ilona Jak masz ochotę na piwko to jest takie 0.00% Bavaria małe buteleczki ale bez Alko.

Z tymi alimentami za brak wsparcia w czasie ciąży to nie wiedziałam o takiej opcji. Ale oczywiście jestem za. Dobrze mu tak...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

OOdpowiem Wam tak ogólnie. Bo kilka z Was pytało mnue o podobne rzeczy. Plamienie mam od soboty. W sobotę było czerwonawe, teraz bardziej brąz. Są to bardzo małe ilości ale jednak. Równo 4 tygodnie temu -licząc od soboty też miałam plamienie Ale krótsze bo 2 dniowe. To może być związane z terminem @.
Mąż przywiózł detektor Ale beznadziejny bubel. Jakaś firma Summer pisze że niby można robić badanie od 12 tyg. Ale najlepiej po 28:baffled: Ja jestem w 11 tygodniu na dodatek kawał babki ze mnie więc podsłuch przez tkankę tłuszczową jest utrudniony.
Nic kompletnie poza szumami nie słyszę ale nie schizuję się tym zbytnio bo własne serce też tym bublem ledwo słyszę.Dziadostwo i tyle.

Co do piwka to ja czasem piję Radlera albo Shandy :cool2:Ale tylko to z zerową zawartością alkoholu. A karmi też bym się napiła ale sama nie wiem czy można.
Jeśli chodzi o Dorotę to może po prostu odcięła się od nas dla równowagi psychicznej. Takie pisanie tu to pewnie dla niej ciągłe rozgrzebywanie rany. Skoro pisze na wielodzietnych to na pewno jest cała i zdrowa.

Ilona sprawdź na necie ale wydaje mi się, że karmi można. Ono chyba tez dobre na laktacje jest. Zerknij.

Milagros masz ten Anbesol?
Tez nie słyszałam o takim rodzaju alimentu, świetna sprawa! Szczególnie, że badania tez kosztują.

Mama czwórki niech pojedzie po zwrot kasy.. Nie było nic lepszego?
U mnie na czas @ są dużo silniejsze bole, moze u Ciebie to te plamienia. Jutro wizyta, trzeba być dobrej myśli.

Była moja kochana pielęgniarka krew pobrać, waga obecnie 51 kg grrrrr niedobrze. I na szczescieniskie ciśnienie.

Jeszcze tak odnośnie zatwardzenia, to Zapomnialam ze musli czy otręby bądź bakoma 7 zbóż tez pomaga..

reklama
Mama czwórki to rzeczywiście bubel Ci wypożyczyli.

Co do piwa ja piłam warke 0.0% i wypilam tez Lecha Free dopiero później zobacZyłam że ma 0.5%, ale uważam że nic nie powinno się stać bo była to ta mała butelka 0.33.Wiem że jest wino niby typowo dla ciężarnej i ono też ma 0.5%, tyle to na dobrą sprawę jest w cukierkach, ciastach, nie dajmy się zwariować.

Do góry