reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Linka a na jakim etapie zacząć wyraźnie stawiać granice? Bo mam wrażenie, że mój jest póki co za malutki i nic nie rozumie, ale boję się, że przegapie "ten moment" i będę miała rozpieszczonego dzieciaka.

Koalka jeśli u Ciebie pierwsza ciąża to duże szanse, że po porodzie brzuch zniknie :p (ja po pierwszym porodzie brzuch miałam całkiem płaski :p teraz już nie liczę na to...)

reklama
Dzień dobry wszystkim.
U mnie dziś humor do bani. Znowu plamienie od samego rana. Zaczynam psychicznie wysiadać i mam poważne wątpliwości czy wszystko dobrze u mojego malucha. Boję się dziewczyny-dolegliwości ciążowe jakby ustały. Dzwoniłam do gina. Kazał jednorazowo zażyć 4 dupki i leżeć. Mam do jutra czekać. Jak nie przejdzie to na Ip. I jak to powiedział"teraz wszysko w rekach Najwyższego" on nic wiecej nie jest w stanie zrobić. Płakać mi się chce.

Lez nie stresuj się.
Może jest możliwość gdzieś u Was detektor tętna wypożyczyć na parę godzin? U nas są takie ogłoszenia. Będziesz spokojniejsza

Hej:-)

Mama czwórki, ja też plamilam przez dwa dni i po zwiększeniu dawki dupka dzięki Bogu ustały. Mam nadzieję ze u Ciebie też skończy się to dobrze. Trzymam mocno kciuki...

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Dzięki dziewczyny.Gin powiedział żeby czekać, to czekam. Oni w szpitalu poza tym że zrobią Usg nic więcej nie zdziałają.
Co do detektora to miałam w poprzednich ciążach Ale wydałam. Już w sobotę mąż wszystkie medyczne i dziecięce sklepy objechał bo chciałam kupić detektor Ale nie znalazł. Zaraz jedzie mi wypożyczyć. Tylko muszę tam najpierw zadzwonić.

Dzień dobry :)

Mama czwórki odpoczywaj i się nie denerwuj , musi być dobrze :* a jak dasz radę to odwiedź IP będziesz spokojniejsza

Linka podziwiam Cię ze tak walczysz o synka :)

Wczoraj już nie miałam siły odpisać ;)
Ale z McDonalda w Oświęcimiu zrobiło się kfc w Krakowie :D a później lody :)
Też kupiłam sobie ten syrop Lactulosum i pani w aptece powiedziala że jej koleżance w ciąży pomagała kawa inka z blonnikiem i dużą ilością mleka
Ja dzisiaj muszę mamuske odwiedzić bo ma urodziny, kupiłam jej srebrne kolczyki :)
Zaraz sie biore za robienie śniadania, u mnie teraz królują kanapki z wędlina, pomidorem i ogórkiem :)

Dzień dobry wszystkim! Do tej pory nie narzekalam na żadne dolegliwości związane z ciąża, poza zgagą, ale od paru dni coś siedzi mi tak jakby nad prawym posladkiem. Myślałam, że coś mi przeskoczylo i minie, ale ten ból trwa już 3 dni. Boli tylko w tym jednym miejscu. Odczuwam szczególnie przy siadaniu, wstawaniu i schylaniu.
Byłam dziś na badaniach, które miałam wykonać przed badaniami prenatalnymi (mocz, morfologia, glukoza i tsh), było tyle ludzi, że myślałam, że się zaraz osune na podłogę z głodu.

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry