reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Lilith no właśnie miałyśmy taką jazdę z szanowną naszą. ..porażka
Wyluzuj kochana bo się zatyrasz tymi myślami ciaglymi, wiem ze latwo komus powiedziec ...
Dominika ja mam takie sny i miałam również w 1 ciazy. To zupełnie normalne :)
Ziemniaczek leżenie i tylko siku...tylko
Milaros to już jest jakaś masakra. Można odlezyn nabawic się :/
Iza odnośnie soku pomarańczowego to przed chwilą na fb jakaś dziewczyna wstawila co znalazła na dnie...a piła sok prosto z kartonu. Tak mi zbrzydlo

Linka podziwiam Cię za mądrość odnośnie synka i życzę owocnych sukcesów. Praca i praca :*
Keejti ja w 1 mialam bezsennosc totalną. Strasznie mnie meczyla, ale moglam odsypiac w dzien bo bylam sama. Teraz nie ma takiej opcji

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja ostatnio wogole nie śnie. Mam problem z zaśnięciem z powodu brzucha, który zaczął mi przeszkadzać. Zawsze zasypialam na boku lub brzuchu, a teraz w tych pozycjach uciska mnie w brzuchu, który zaczął mi lekko odstawac. Na plecach nie potrafię zasnąć i tak męczę się pół nocy.

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja ostatnio wogole nie śnie. Mam problem z zaśnięciem z powodu brzucha, który zaczął mi przeszkadzać. Zawsze zasypialam na boku lub brzuchu, a teraz w tych pozycjach uciska mnie w brzuchu, który zaczął mi lekko odstawac. Na plecach nie potrafię zasnąć i tak męczę się pół nocy.
Olusja współczuję miałam tak w pierwszej ciąży. Ja też nie potrafię zasypiać na plecach ani na bokach tylko na brzuchu. Z racji, że na plecach od 20 tyg. ciąży miałam odjazd, bo maluszek uciskał na tętnicę mogłam spać tylko na lewym boku i to była katorga dla mnie , ale trochę pomogła w zasypianiu i spaniu poduszka dla ciężarnych.

Linka ja jak mama czwórki.. Tragedia jakaś.. Biedne dziecko. Dla mnie niewyobrażalne.. Tu nie wolno głosu nawet podnieść, nic.. A tu taka historia.. I tak, Ty silna babeczka jesteś!
Moja to żyje jak bez głowy.. Robi jedno a myśli o drugim.. Ale to ponoć ten wiek. Jak to u Was wygląda, jeśli chodzi o 10 latka?

Dzięki dziewczyny.. Ja mam problemy z NN itp. Różne dziwne myśli miewam.. Ale ogarnelam się, zaproponowalam cenę i wozek w sumie kupiony. Juz się doczekać nie mogę jak mój Dex zareaguje, bo teraz okres spacerów będzie. Dla nas to 2w1, wisc czuje się usprawiedliwiona. Nuna trafi na strych a britax chyba do oddania.. Nie wiem jeszcze.

Ja okres kupowania powolnego zaczynam po poznaniu płci. Chce kupić leżaczek uzywke na bank, to czekać na okazję musze itp.

Koszmary mam w każdej ciazy.. Choć zeszla noc wózki mi się snily haha.

Olusja jak podciagniesz nogi to czujesz juz, ze tam taka kulka jest? Mam to samo od jakiegoś czasu.

Sok pomarańczowy.. Ostatnio doje z tymbarku..inny zupełnie niż te tu..

Iza nie usuwaj w ciazy sa większe tendencje do bliznowcow.

Lilith a jesteś na jakimś leczeniu ?

A wychowanie hmn teoria swoje a życie weryfikuje ;)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Lili nasza szkoła promuje się jako przyjazna dziecku dlatego derektorka ostro zareagowała , tym bardziej ze przed rozpoczęciem pierwszej klasy byłam u derektorki porozmawiać czy dadzą sobie z nim rade , jego nauczycielka na stały kontakt z psychologiem i przeprganizowala zajęcia tak żeby młody miał jak najlepsze warunki , są drobne oszustwa bo on uwag nie dostaje codziennie za wiercenie się w ławce i chodzenie po klasie tylko jak juz naprawdę jest coś nie tak bo nie wolno go karać za to ze wysiedziec nie może ... bardzo często za to dostaje pochwały , kiedyś się zbuntowany dzieciaki po pierwszej pochwałę no bo jak to on dostał a oni nie dostają i pani każdemu z osobna pisała :) dzieci u niego w klasie tez nie siedzą w ławkach 45 minut tylko mają przerwy różnie , zależy ile mój daje rade ;) jak bardzo zaczyna chodzić i przeszkadzać to wychodzą na trochę na korytarz , ja się bardzo boje teraz jak pójdzie do 4 klasy bo to juz różni nauczyciele będą i nie wiem czy dadzą radę najgorzej jak za zachowanie będą mu stopnie lecieć ....

Mój też ma 10 ;) i jest na etapie ciągłego tableta , telefonu i jak na dwór wychodzi pograć w piłkę to nigdy nie może przyjść o wskazanej godzinie , ale pieska biorę na spacer i przy okazji go z boiska zgarniam ... bo on jak na boisku jest traci poczucie czasu , ..

Zaraz śniadanie do przedszkoli i mam w planach do mamy iść odwiedzić na kawę z tym ze jak ma wolne to zawsze któreś z rodzeństwa ja potrzebuje do pilnowania dzieci ..

reklama
Do góry