reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

U nas jest obawa gdyzmoj M ma stwierdzona kryptozoospermie a wyniki badania plemnikow (rozszerzone badanie) pokazaly jak jest fatalnie.. Stad strach ze taki plemnik mial znow kiepski material genetyczny..

reklama
Ja bete zrobilam tylko raz mialam robic drugi ale odpuscilam po tym jak zaczelam czytac jak dziewczyny sie po niej denerwuja czekajac na wynik.
W ogole ja do gina poszlam jak bylam w 4t1d coazy i mnie opierdzielil ze tak wczesnie probe coazowa zrobilam:-D i ze strasznie czujna ze mnie dzoewczyna bo 27 stycznia mialam om a 26 lutego juz bylam u niego na wizycie:-D

Lilith jak dobrze wyczytalam masz juz dwojke, wiec spokojnie, tym bardziej trzecie bedzie:) dobrze tutaj z Wami "pogadac", czlowiek moze sie wygadac i podbudowac:)

Laski gdybyscie nie byly w ciazy to poradzilabym wam dronka sie napic ;-) sobie zreszta czasem tez wydalbym taka recepte:-)
Bedzie dobrze bo musi byc dobrze!:-)

Na kiedy termin Princess?:)
Co do badan to prawda, dzis pol dnia w robo odswiezalam tylko stronke z wynikami, chore..ale coz tak mam:)

Agulek u mnie na 2 listopada:-)
Aa i jeszcze przypomnilao mi sie jak wzielam pierwsza dawke furaginum w tamtym tygodniu i zaczelam siusiac na hmm chyba mocno zolto. Bo moj TZ dodaje do spluczki w sedesie jakas kostke co zabarwia wode w sedesie na kolor niebieski i z niebieskiej zrobila sie seledynowa jak zrobilam siusiu. Znow mialam serce pod gardlem i wiecie co mi w pierwszej chwili przyszlo na mysl? Ze to wody plodowe bo tesciowa mowila ze jak sa zatrute to sa zielone hahahahaha. Czasem swoim mysleniem w tym stanie.przechodze sama siebie :-D

az sie usmiechnelam:) to moj termin teoretycznie 5/6;)

Nic spadam spac, zapomnialam.. Kolejna rzecz w ciazy to regularne pobudki 6-6:30:/ coz a jeszcze w pracy trzeba madre rzeczy mowic i pisac..:) nie jest latwo...ech ;) zycze Kobitki milej nocy i jutro dzien kobiet takze szczesliwych rozwiazan zycze:)

reklama
Do góry