reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Lilith wszystko jest ok to na pewno ta globulka, nie zamartwiac mi się proszę :biggrin2:

Witam nowe dziewczyny- te nasze dzieciaki to takie małe cudy.

Dobrej nocy wszystkim

Ja wreszcie będę spokojnie spać :biggrin2:

reklama
Agulek witaj i rozgosc się, teraz musi być dobrze ;-)

Lilith jak się czujesz? Wychodzi Ci coś tam jeszcze? A ja to Cie w d... Muszę kopnac bo kochana musisz zwolnić, więcej siedzieć, leżeć, polegiwac a nie latać. Jesteś podobna do mnie, ja to nigdy typem domatora nie byłam ale usiadłam na tyłku mimo 3 dzieci, kochana odpoczywaj. Ja się pocieszam że jak urodze to będę latać za czterech ;-)

Hmmm ja pewno kwiatów od m nie dostanę po tym jak w niedzielę wydał swoją kasę na szaleństwa nasze jedzeniowe hi, ale dla mnie najlepszym dziś prezentem będzie zobaczenie żywego mojego groszka bo dziś Gina mam tego którego chce aby zajął się już mną ;-)

Starsi do szkoły pójdą, młodsza koleżanka weźmie do siebie a my w drogę do Gina proszę o kciuki ;-)

wszystkiego najlepszego kobitki :-), zdrowych, dorodnych fasolek ;-)

Kociara, aulek witajcie :-)

Nessi man nadzieję ze iu mnie noedlugo to sie zmnieni i maz bedzie wiecej w domu.. a lekarke musisz miec super:-D

Dorota wczoraj robilam wywiad wsrod znajomych i wybralam.juz lekarza wydaje mi sie najlepszego, a jak bedzie zobaczyny.. i chyba w pon bede szla, ale to jeszcze zdecyduje blizej terminu:-D

Priinceseczka bole sie powtarzaja? ja jakbyn z moim jeszcze pracowala to szybko bysmy sie pozabijali hehe :-D

Lilith i jak cos plamisz jeszcze? moze ta tabletka daje taki kolor po rozposzczeniu.. kurcze nie wiem, ale oby to sie nie powtarzalo :-*

Dorotka trzmamy mooocno kciuki :-* i czekamy na relacje :-D

Witam Was dziś :)

Lilith A te globulki czasem nie mają takiego żółtego odcieniu same w sobie ? Bo kiedyś brałam i były takie właśnie jakby bursztynowe...

U mnie dziś kiepski nastrój, położyłam się wcZoraj z okropnym klociem lewego jajnika -wg Pani doktor to właśnie z lewego była owulacja- I dziś też nie najlepiej się czuje. I oczywiście panikuje...

I gratuluję wam DziewcZyny fajnych wyników bety ::
Witam nowe przyszłe mamusie :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

hej z rana :)
ja oczywiście cały czas mam "schizę" że coś nie tak i kolejny test zrobiłam. Druga krecha cały czas słaba, i tysiące myśli: czy jest mocniejsza niż ostatnio? czy nie? heh, kobieta! niech te dwa-trzy tygodnie miną jak najszybciej już ;)

Ja dostałam piękne róże od męża :)
teraz uciekam ogarnąć dzieciaki z porannymi inhalacjami:)

Milagros mi tez sie wydaje, ze mi tez po clotrimazol wyplywalo cos w pomaranczowym kolorze stad tez pomyslalam, ze to od tabletki..
A co do paniki to coz ja tez szukam sobie ciagle czegos i ivi ja jeszcze tez nie wierze, ze jestem w ciazy hah:-D

reklama
kociara - jeden dzień z nami i będziesz się czuła jak wśród przyjaciół :D Taki urok BBforum! :) sama pozytywna energia :)

Do góry