reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Bądź dobrej myśli , masz mniej inwazyjna możliwość sprawdzenia testy nifty ale to dosc drogi interes natomiast sprawdzają to z krwi. Wiesz o tym ze amniopunkcja niesie za sobą ryzyko poronienia ?
1:140 to nie tak dużo , koleżanka miała 1:9 urodziła zdrowe dziecko .

reklama
Nie wiem dziewczyny w pracy musialam dzwigac wiec moze teraz rzeczywiscie kregoslup sie odzywa. Zawsze przed @mnie bolaly ledzwie a taki bol mialam przy bardzo obfitych @ zazwyczaj1 lub 2 dnia.
To jest krotkotrwaly bol ale bardzo intensywny.
Maz mowil ze strasznie blada bylam jak mu powiedzialam ze mi slabo i ze boli.
A teraz juz zostalam sama w domku. Mezus w pracy. Najgorsze jest to dziewczyny ze pracujemy razem, bylismy na jednej zmianie a dzielila nas przestrzen ok.15 metrow wiec teraz mozecie sobie wyobrazic moja tesknote za nim hehe

Oby to tylko od dzwigania bo rwa kulszowa to zmora mojej pierwszej ciąży. Sen w nocy to było marzenie ... a bytowanie w ciągu dnia to istna paranoja. Swoją drogą musisz uważać na ciężary.

Heh, wycieklo mi resztę globuli ostatniej z wczorajszej nocy zabarwionej na hmm różowo pomarańczowo.. Nie będę sciemniac.. Boje się jak cholera i juz ryczec zaczynam.. Będzie co ma być ale wiadomo.. Marzę by było dobrze.. Nie wiem skąd to no.. Wzielam druga tabletkę dupka i zaraz cisne do wyra..
Jutro mam lekarke.. Mam jednak nadzieję, że się to nie powtórzy..

Ivi, pamiętasz Pandorke? Pisalam tez do niej w sprawie dupka bo ona z UK a i ostatnio tez razem w ciazy byłyśmy.

Witajcie! Jestem tutaj nowa.. To moja druga ciaza, pierwsza skonczyla sie poronieniem, takze strach towarzyszy mi co dzien. Mam nadzieje, ze z Wami bedzie latwiej przetrwac jeszcze kilka decydujacych tygodni:)

Nessi ale tez Cie tak wewnetrzna strona ud bolala wtedy?
Mam nadzieje ze to sporadyczne pobolewanie i ze juz sie wiecej nie pojawi.
Teraz jestem na l4 w domu nie dzwogam wcale oszczedzam sie we wszystkim.
Po imprezie do przestawienia glupiej lawy wolalam faceta o pomoc:-)

Wyspalam sie w dzien i teraz mysle co bede w nocy robic:-/

reklama
Do góry