reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Kociara a napisz nam coś o sobie.

Witajcie i wszystkuego dobrego. Mój zapomniał pewnie haha, szczegolnie ze w niedziele to dzień matki obchodzilam. Teraz chodzi i odkurza a zaraz do lekarza.
Dzis nic.. Ale bardzo się bałam do WC iść.. Za to w nocy sikam jak szalona.
To byla 3 ostatnia globula i jedyna w takim kolorze wypłynęła, było widać znaczącą różnice bo też zawolalam mojego..
Dorota zwalniam od dzis.. I trzymam mocno kciuki za usg. Które to jyz będzie?
Uciekam bo na 10 lekarz a ja w czarnej dupie haha.

Hej:)

Ja już w domu, szef mnie wyslall do domu -pewnie boi sie, ze go zaraze;)
Musze tylko malemu obiad ugotowac i jeszcze isc poniego:/
Jutrotez zostaje w domu, popracuje cos zdalnie.

Odrazu witam nowe mamy, pewnie jeszcze troche nas bedzie, bo teraz to chyba dołączają dziewczyny z terminem kolo 15 listopada:)

Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty, i czekam na relacje:)

Witam nowe dziewczyny! Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj! Ja odpoczywam bo brzuch tez czasem zaboli, do poniedziałkowej wizyty jakoś zleci, mm nadzieje. Lilith grunt ze juz dobrze :biggrin2::-D

reklama
Lilith strach o dzidzie chyba nie opusci nas do porodu...

Lalena to szybciutko obiad i sie kurowac :-)

Agulek i dobrze, ze sie dobrze czujesz :-) ja nie mam do czego wracac (jeszcze po macierzynskim z pierwszej ciazy) takze bede szla na l4.. poza tym nie dawno poronilam, wiec sama rozumiesz..

Katerineczka zleci na pewno choc ciezko tak czekac :-)

Dorota super wiadomosci :-D wstaw foto pozniej :-)

Do góry