reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Heh leze i czekam czy zas coś się wyleje.. Trzymajcie kciuki proszę.. Nadal staram się być dobrej myśli.. Koty wszystkie ze mną, moj zaraz dołączy, starsza na xboxie i zaraz spać a my film. Jeszcze jutro dwie znajdy na steryle oddaje..

Princeseczka dziwny ten ból, Oby się nie powtórzył.

Agulek witaj, napisz nam coś o sobie. Wiele z nas jest tu po poronieniu, wiec łatwiej o wsparcie i zrozumienie oraz pilnowanie się, by być dobrej myśli.

reklama
hmm. Cos o sobie.. Staralismy sie z moim M o dzidzie 2 lata. Dwa lata moich comiesiecznych rozczarowan. W koncu rok temu po przed samym zabiegiem na droznosc zaszlam w ciaze ale tylko na 7 tygodni.. Bylo koszmarnie ciezko.. Pozniej doszly wynikimojego M ktore spadaly od 5 do ponizej 0,1% prawidlowych plemnikow.. Proponowali invitro.. Moj M sie nie zgadzal, twierdzil ze przy tak zlych wynikach nic dobrego z tego nie bedzie... I tak trwalismy w smutku, odpuszczajac totalnie.. Az tu 2 mies po diagnozie jakis cud, dwie grube krechy. Obecnie jest 6t 3d ciazy, tak mi sie przynajmniej wydaje..Bhcg w ciagu 7 dni wzrosly od 460 do 9900, w pt usg. Mam wielka nadzieje ze tym razem jajo nie okaze sie puste. :)

Lilith co to za nakręcanie sie!! Stój !!ja w każdej ciąży plamilam, a ciąże pięknie donoszone wiec nawet jeśli coś było to nie znaczy ze sie dzieje coś złego! Uszka do góry i grzecznie film oglądać a nie schizowac:)
Tak,pamietam Pandorke:):)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Lilith-spokojnoe kochana na pewno wszystko ok. W razie plamienia od razu na szpitala podjedz.
Bratowa mojego meza miala ogromne plamienie w 6tc.pojechali na ip pielegniarki powiedzialy jej facetowi ze jego zona musi zostac w szpitalu bo prawdopodobnie poronila i co? I gucio prawda. Zrobili badania wszystko bylo ok. Ot taka rekacja organizmu a po oddziale z legnina miedzy nogami chodzila.
Teraz ciesza sie prawie 2 miesieczna zdrowa jak rybka coreczka

Ostatnia edycja:
Agulek, u nas tez był taki cud. Jak cora rok skończyła wzięliśmy się do dzieła.. Po jakis 3 latach badania, u mnie Oki a mąż Tragedia, juz nie pamiętam dokładnie wyników, choc wklepalam je na forum wiec gdzieś są. Tak czy inaczej prawie zero żywych lub zdrowych.. Później mieliśmy swoje życiowe przejścia wiec temat został niby zakopany.. I nagle po ponad 7 latach się udało. Nawet nie zauważyłam, że @ spóźnia się dwa tygodnie.. Strach ogromny!! Na szczęście ciąża przebiegła prawie bez komplikacji i teraz za ścianą spinka moje maleńkie szczęście! W obecna ciaze zaszłam po roku..jak stwierdzilam, ze juz chyba nie dane nam będzie kolejne dzieciątko a kolejnych lat starań nie przeżyje psychicznie. Tak więc nasze duże małe cuda się zdarzają!
Wybacz za chaotycznosc ale tak ciężko jakoś o tym spojnie pisać..
Trzymam mocno kciuki za usg!!
Jak się czujesz?

Kochane dziękuję za miłe słowa.. Az się poplakalam.. Biorę się w garść. Zaraz ciasto dostane do filmu ahaha mimo iż jakoś na słodkie zero ochoty. Bardzo Wam dziękuję!

Lilith zdarzaja sie cuda. Zycie jest absolutnie nieprzewidywalne. Czuje sie dobrze, nic nie boli, no moze oprocz piersi gdy moje psy mnie szturchaja ze chca na spacer:) od wczoraj odbijanie sie kwasem i srednie samopoczucie jesli chodzi o zoladek. W zeszlym tygodniu za to zarlocznosc, teraz jak mowie zoladek czuje. Dodatkowo zupelnie nie mam ochoty na slodkie i zapach papierosow jest koszmarem. Poza tym ok.

Rozumiem ze w obecnej ciazy jakies chwilowe trudnosci? Ktory to tydzien?

Princesseczka bardzo dziekuje! Tak przyrost bhcg mnie buduje. Pierwsza ciaza niestety byla od 170 do 1500 na przestrzeni 3 tygodni.. Strach jest z kazdym badaniem, ale z drugiej strony jest wewnetrzny spokoj na codzien.

Lilith ja dwa tygodnie temu po nocy mialam lekkie plemienie poszlam do gina i tez powiedzial ze nie ma co siac paniki i zebym wyluzowala. Dal lutke i grzecznie ja biore:-)
A jak pokazalam mezowi ze plamie to ja w ryk a on na spokojnie ze to jest normalne i zebym nie panikowala tylko zadzwonila do gina.
My kobiety chyba jestesmy z natury takie panikary. Jak zrobilismy bete ktora potwierdzila ciaze to moj mezulek w swojej dla mnie niepojetej euforii wszystkim dookola powiedzial ze jestem w ciazy mimo tego ze nie bylismy jeszcze u lekarza.
A ja na badaniu blagalam Boga zeby wszystko bylo poprawnie zagniezdzone

reklama
Oj, to chyba objawów juz calkiem sporo, choc i ciąża bardziej zaawansowana. Dobrze, że możesz wszystko kontrolować i beta sliczna.
Trudności niby nie, coś na kolorowo ze mnie wyplynelo a to leki powoduje ogromne. Dzis 5tc.

No, moj juz jest więc pewnie zagladne później. Jeszcze raz dziękuję za wsparcie..

Do góry