reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Aob kochana kciuki za wizytę!!
Dla mnie C do tez duuuze bo normalnie duże A.

Widzę, że dużo z nas miało dzis ochotę na słodkie. Ciekawe jak jutro.

Keejti, jak w Pl mieszkałam, to mimo iż nacswoim tez nie miałam piekarnika. Miałam blat i cala kuchnie w zabudowie łącznie ze zmywarka a tego nie.. Ciężko było a wtedy dużo nie pieklam raczej sporadycznie. Wiec rozumiem Cię.. Ja do babci swojej latalam, kilka ulic niżej.
Tu mam dwa piekarniki. A czasem i tak mi mało.

Zrobiłaś mi ochotę na te fale Dunaju. Tylko u mnie z ochota jest tak, że muszę mieć już, teraz bo inaczej przechodzi. Wiec nie wiem jak to z jutrem będzie.
A nie Myslalas by sobie kupić tą machinę termofix? Nie wiem jak się to nazywa.. Moja mamamiala jeszcze hmm kombiwar? Takie nazwy co nie używam i mogę gafe strzelić, wybacz.
Ja w razie czego mam mikrofale z funkcją piekarnika etc ale to też nie to samo..

I na tych moich wypiekach ostatnio fajny przepis był na mufinki z mikrofali.

Link do: Mirabelkowy blog: Czebureki
Ta stronka jest też super.

reklama
A jo ja te muffinki czasem robię. Termomix to drogi biznes;) jest jeszcze taki prodiz na prąd ale ja swój mały mam a zepsuty a szkoda mi inwestować jeszcze przez wakacje ty i będziemy szukac większego już z piekarnikiem mam nadzieję a potem już myśleć o swoim to szkoda mi pieniędzy ;p

Sprawdziłam te targi na dwa dni taki sam program fajne warsztaty pierwsza pomoc karmienie urządzenie pokoiku i jeszcze parę. I na każdego wystawce 10proc zniżki ni i coś pewnie na zaś można wytargowac na co mam nadzieje:) a jutro u mnie też wizyta tyle że po południu. Tez nie mogę się doczekać mam wielkie nadzieje bo pierwszy raz prywatnie.

Przed chwilą bardzo się wystraszylam aż podskoczylam i tak mnie strasznie zabolal brzuch i teraz czuję jakbym miała cały czas taki długi skurcz.

A ja nie mam parcia wgl na slodkie, mogłoby nie istnieć[emoji14]Zaraz będę jeść pizze mrożona napycham się bo jak pójdę na glukozę i coś mi źle wyjdzie to już tak nie poszaleje :D

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Niby słodkie na dziewczynkę, moja przyjaciółka je tylko słodkie a chłop jak malowany :) akurat się na USG rozłożył pięknie :D

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

To tylko gadanie z tym jedzeniem hihi.

Keejti tak ten prodiz czy coś takiego, kółko z grzala na gorze a to termo to znam ze słyszenia. Wiesz.. Masz jak sama pisalas dużo jedzenia to i nie ma co szaleć jak nie ma potrzeby.
Ja tych mufin nie robiłam, dobre są??

Weź nospe i mg, połóż się minie szybciej.

Jutro jeszcze Aob ma wizyte i nie sprawdzalam.. Kciuki juz zacisniete.

Milagros smacznego, ja jabluszko..

Co robi kobieta w ciazy jak chce upiec ciasto?, najpierw się kładzie do łóżka hehe. No tak mnie zmogło ze o 20 30 się obudziłam. Ale żeby nie było zrobiłam te drozdzowkę, jest w piekarniku. Na razie chwyciły mnie takie mdlosci ze nie wiem czy jutro cokolwiek tkne. Ale ktoś się pewnie ucieszy hehe. Trzymam kciuki za wizyty Aob66 i Keejti.

Lilith, katerineczka dzieki :-*
Keejti za Ciebie rowniez trzymam kciuki :-D

Milagros to u mnie tez bylo odwrotnie jadlam same slodycze i jest Niko :-) ale mimo, ze mysle ze to kolejny chlop bedzie to jakos inaczej calkiem sie czuje i z drugiej strony siedzi coreczka :p

Hej laseczki:) szalony weekend za nami, czas odstawić dzieci do przedszkola i zabrać sie za naukę do egzaminu:)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Witam się z rana umie za oknem fatalnie szaro i pada nie daje rady z ta pogoda 2 dni cieplutko a później 4 dni pada ..
śniadanko zrobię i maluchy do przedszkola . Potem dzwonie do Krk o to prenatalne musi się udać :blink: ja dziś idę na kontrolę a raczej po l4 . Szybka wizyta ważenie i takie tam mam nadzieje ze juz badać mnie nie będzie

Do góry