reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Lili przyszli zaraz po 13 ha ha ale ich miny bezcenne mój powiedział ze do knajpy nie pójdzie przez następne 10 lat bo głupio się czuli siedząc w dwójkę w barze nawet pogadać nie mogli ha ha i tekst mogłem psa zabrać na spacer zadzwonić po tajniaku po Tomka i jak ludzie wypilibysmy piwko w piwnicy przynajmniej dreszczyk emocji by był czy baby się zorientuja hahaha . Musze wypróbować taka sałatkę ...

Gaga uwielbiam placki po węgiersku tez zawsze tarlam ziemniaki , teraz robie to sposobem bo nas szóstka jest kroje w drobną kostkę i blenderm , super wychodzą jak z tarki papka :)

Moje chłopaki grają na kinekcie, wariuja spocznie cali

reklama
O linka dziękuję za pomysł ja na jutro chce zrobić a tre ręcznie bo sokowirówka mi się zepsuła tylko pytanie czy takim recznym bez dzbanka da radę

Że wam siechce, ja na robót wrzucam żeby przetarlo.. I też uwielbiam ale smażone teraz nie tykam..
Obiad gotowy, wyszło za dużo to do znajomej w drugim naczyniu pojedzie.. Pachnie, zajebiście wygląda ale czy zjem..
Linka hihi ze w ogole o takim czasie się iść chciało ale jak mówisz, mina bezcenna!
Pterusinska daj znać jak przyjdzie.

Linka no właśnie u mnie normalnie to męża działka te ziemniaki ale muszę w końcu dokupić cześć albo nowy sprzęt. Bo tak to robiłam dużo soków świeżo wyciskanych marchew jabłko seler pycha a teraz tylko z cytrusów idą.

Ale mi praniem pięknie pachnie :) uwielbiam

Keejti tez bym takich soków domowych wypiła ale ja już miejsca niemal na sokowirówke może zakupie jak juz remont kuchni z robie z meblami na wymiar może znajdzie się miejsce .

Ja nie zrobiłam nic, nie mam humoru. Wszyscy mnie tak irytują że to po prostu Masakra.

Dodatkowo dalej mnie boli podbrzusze.

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
A ja zezarlam,doslownie ta zapiekanke a teraz mieli mnie I boli brzuch a wybralismy sie w droge.. loda wloskiego dalej mi sie chce Jeju..

Milagros jak Cie to boli?

Moze idz na spacer albo do kawiarenki chocby na sok by z nimi nie siedziec?

Do góry