reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Linka coś w tym jest, u mnie rano i wieczorem jest masakra mdłości i wogole takie zmęczenie ale jak już się podniosłam wszystkie pościele chce dziś poprac bo ładna pogoda koce i wgl chyba pralka będzie cały dzień chodziła, na razie Julka maskotki i poduszki się piora, rosół wstawiony a sprzątanie było wczoraj, dziś mój o 14.15 już kończy to jakiś spacer będzie grany a jeszcze mycie okien i firanki ale to go po weekendzie zagonie.

Mm grill ale bym zjadła na majówkę do rodziców to się zrobi, ja karkowke uwielbiam i kiełbasę swojska mojej mamy. No a 6 na juwenalia się wybieramy to też grill. Jak to moja mama mówi przed każdą imprezą, ostatnie podrygi to trzeba korzystać ;d

reklama
Można grilla jadłam w tamtym tygodniu w sobotę ale nie smakowała mi jak zawsze bo mąż za mnie kończył :(.
Nie spałam do 2 w nocy tak mnie mdlilo dzisiaj rano już też pawia zaliczyłam. Mąż zrobił śniadanko jajko sadzone i do tego pomidory i ogórki z cebulką i bagotka pieczona mniam tak mi jego jajka smakują jak zrobi w sumie dużo rzeczy mam zrobi to mi smakuje.

Witam się :)
Ja już grilla w tym roku jadlam, mmm ziemniaczki, kiełbaski, i kurczak :D

Co do tego co mi teściowa da, to nic, okna mam polaciowe więc bez firanek :D
A co do pilnowania dzieci, wolę wozić do mojej mamy, nie chce im dziecka zostawiać, bo później będę słuchać że nam dzieckiem sie zajmuja ;)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Keejti ja to mojego chłopa z domu wygnalam bo mi pod nogami się plata. Mówię mu a idź ze sobie gdzieś ten patrzy ale gdzie hehe mowie mu a idz umów się ze znajomymi na piwo a nie platasz się pod nogami . Patrzył bardzo niepewnie na mnie zadzwonił do sąsiada i poszli w miasto ha ha ha zawojuja świat dwa byki po 40 bo im żony na piwo wyjść pozwoliły do knajpy ...

Linka ze teraz z ranca poszli??

Aob nie właśnie.. Domowe rzeczy to teraz robi za mnie cały czas ja mam zakaz. Jak coś chce to robi coś innego, typu półkę mi powiesi, coś zbuduje, dokonczy etc.
Z autem to fakt..jeden dzień a tamci w miesiąc nie dali rady..
Nie mogę się dalej zabrać do tej zapiekanki..
Dominika a probowalas gazowana wodę?
Dzis cudna pogoda..jeszcze u Cory psiapsiola a wyjść bym chciała.. I znowu będzie to małe auto to się ugniatac trzeba będzie ech..
Milagros racja..poza tym..szkoda dziecka..

Lili tak i muszą być na obiedzie poszli z takim bananem na ustach .. a ja z koleżanką się śmiejemy z nich ze do 14 świat opanuja wariaty ... pujda na rynek a tam wszędzie pustki wypija po piwku i szybko wrócą ;) ale co dobra zona ze mnie ...

A co za zapiekanke robisz ?

Lilith,ale masz sobie dobrze :p moj poki mial wolne to robil teraz slabo..

Linka nooo dobra z Ciebie zona :) ja to wiedzma przy Tobie jestem :D

Link do: Lista LISTOPADOWYCH MAM 2016 (bez komentarza)

Spójrzcie na liste i podpowiedzcie jak zapomnialam o ktorejs aniolkowej mamusi..
No i dopisywac sie zachecam :)
nie pamietam niestety,ale któras juz pozanala plec?? wiadomo, ze to jeszcze jak wrozba, ale mozemy wpisac i pozniej sie zobaczy jak sie sprawdzilo.. :)

Witam się i ja
Dopiero teraz bo jakiś dziwny mam ten dzień :/ taka rozkojarzona jestem doczytałam Was a już nie bardzo pamiętam co czytałam :/ byłam w sklepie to się dwa razy wracałam bo cos mi sie jeszcze przypomniało
Nic mi się mię chce a tu tyle sprzątania mam :(

Eh dziewczyny macie racje, kazda tesciowka jest inna. Ja wiem ze moja mama chetnie siedzi z moja bratanica. Natomiast bratowej rodzice kreca nosem mimo ze oboje siedza w domu. W sumie to maja prawo do tego ale jakby raz na pol roku posiedzieli z nia bez krecenia nosem to.nic by im sie nie stalo.
Ale mala jest juz na tyle madra ze wie/czuje u kogo jest mile widziana a u kogo nie.

Co mdlosci to ja tez mam juz mniejsze. Tamte to chyba sprawka lutki pod jezyk byly.
No a fazowanie oczywiscie mnie nie opuszcza... ale nie mowie o tym glosno. Wiem jedno za dlugo czekam na wizyte i stad to swirowanie.

reklama
Do góry