Skoro pierwsza to przyda się później. Wydatek wcale nie duży jak ktoś ma stresa. Zawsze można kupić używany. Ale im wcześniej się kupi tym lepiej. Również polecam. Ja maniaczka w poprzedniej i obecnej sprawdzam dwa razy dziennie.
Linka, taka zapiekana dzis ala meksykańska.. Ziemniaki, kurczak w przyprawie, cebulką, papryka, kukurydza, czerwona fasola, i takie coś ale nie wiem jak to w Polsce się nazywa plus ser. Układam warstwowo. Ziemniaki, po trochu innych rzeczy, na górę miesko i dużo seta i znowu to samo. Potem do piekarnika. Miesko ma już być podsmazone, papryka z cebulką tez zblanszowane a ziemniaki takie na wpół zrobione. Zaleje potem ketchupem i zaryzykuję stały posilek..chyba ze juz sam zapach powie.. Nie.
Zonka fajna z Ciebie i pora tez odpowiednią :-)
Aob on normalnie tak nie sprząta, bo ja mam mega powera i Lubie sobie sama, wiec nie jest do tego przyzwyczajony. Ale jak tylko trseba było kiedyś to się bierze do roboty bez słowa, lubi mi pomagać i czuć się potrzebny.
Nie pamiętam więcej aniolkowych mam, chyba są wszystkie.
I reszta dziewczyn, piszcie Pw do Aob by mogła listę uzupełnić.
Auto juz na podjeździe ale pyrtek maly hihi, moj robi z mięsem do zapiekanki, dzieciaki we trójkę na gorze a ja leze..
Jeszcze zrobilam im placuszki z cukini ale na lenia, talarki hihi.