reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Niby tak zwłaszcza ze wydatków sporo, a to nasza pierwsza dzidzia :D
Ale tak mnie korci żeby maluszka posłuchać czasem :)
Do usg jeszcze 3 tygodnie, a ostatnie było w 6 tygodniu, a teraz to już 13 :D

Skoro pierwsza to przyda się później. Wydatek wcale nie duży jak ktoś ma stresa. Zawsze można kupić używany. Ale im wcześniej się kupi tym lepiej. Również polecam. Ja maniaczka w poprzedniej i obecnej sprawdzam dwa razy dziennie.

Linka, taka zapiekana dzis ala meksykańska.. Ziemniaki, kurczak w przyprawie, cebulką, papryka, kukurydza, czerwona fasola, i takie coś ale nie wiem jak to w Polsce się nazywa plus ser. Układam warstwowo. Ziemniaki, po trochu innych rzeczy, na górę miesko i dużo seta i znowu to samo. Potem do piekarnika. Miesko ma już być podsmazone, papryka z cebulką tez zblanszowane a ziemniaki takie na wpół zrobione. Zaleje potem ketchupem i zaryzykuję stały posilek..chyba ze juz sam zapach powie.. Nie.
Zonka fajna z Ciebie i pora tez odpowiednią :-)

Aob on normalnie tak nie sprząta, bo ja mam mega powera i Lubie sobie sama, wiec nie jest do tego przyzwyczajony. Ale jak tylko trseba było kiedyś to się bierze do roboty bez słowa, lubi mi pomagać i czuć się potrzebny.

Nie pamiętam więcej aniolkowych mam, chyba są wszystkie.
I reszta dziewczyn, piszcie Pw do Aob by mogła listę uzupełnić.

Auto juz na podjeździe ale pyrtek maly hihi, moj robi z mięsem do zapiekanki, dzieciaki we trójkę na gorze a ja leze..
Jeszcze zrobilam im placuszki z cukini ale na lenia, talarki hihi.

A ja jestem z siebie dumna zrobiłam placki ziemniaczane po węgiersku w dodatku ziemniaki starlam ręcznie ;)
Co do chłopa w kuchni mój to tylko jakby mnie nie było a by na śniadanie przyjechał to zrobi sobie sam ale jaki syf potem zostawi to wolę być i mu zrobić :D

reklama
Do góry